Publicacións nas que colabora con Mercedes López Fernández (20)

2002

  1. Influence of temperature on the recovery capacity of heat injured Bacillus cereus spores obtained at different temperatures

    Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 53, Núm. 5, pp. 112-114

  2. Problemática de los alimentos mínimamente procesados: productos "sous vide"

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 21, Núm. 170, pp. 81-85

  3. Resistencia al calor de "Enterococcus faecium"

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 21, Núm. 171, pp. 74-79

  4. Study of the biochemical changes during the processing of Androlla, a Spanish dry-cured pork sausage

    Food Chemistry, Vol. 78, Núm. 3, pp. 339-345

2001

  1. Caracterización de la fracción lipídica de algunos productos cárnicos tradicionales gallegos

    Grasas y aceites, Vol. 52, Núm. 5, pp. 291-296

  2. Efecto de la temperatura de esporulación sobre la termorresistencia de "Bacilus Stearothermophilus"

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 324, pp. 35-38

1999

  1. Heat resistance of Bacillus cereus spores: Effects of milk constituents and stabilizing additives

    Journal of Food Protection, Vol. 62, Núm. 4, pp. 410-413

  2. Thermal inactivation of Bacillus cereus spores affected by the solutes used to control water activity of the heating medium

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 53, Núm. 1, pp. 61-67

  3. Thermal inactivation of Bacillus cereus spores formed at different temperatures

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 51, Núm. 1, pp. 81-84