Publicacións (56) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2003

  1. A novel application of solid state culture: Production of lipases by Yarrowia lipolytica

    Biotechnology Letters, Vol. 25, Núm. 15, pp. 1225-1229

  2. Alternative media for lactic acid production by Lactobacillus delbrueckii NRRL B-445

    Food and Bioproducts Processing: Transactions of the Institution of of Chemical Engineers, Part C, Vol. 81, Núm. 3, pp. 250-256

  3. Amino acid and soluble nitrogen evolution throughout ripening of Serra da Estrela cheese

    International Dairy Journal, Vol. 13, Núm. 7, pp. 537-545

  4. Aplicación de los tratamientos óhmicos en la industria cárnica

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 22, Núm. 182, pp. 69-73

  5. Biochemical changes throughout the ripening of a traditional Spanish goat cheese variety (Babia-Laciana)

    International Dairy Journal, Vol. 13, Núm. 2-3, pp. 221-230

  6. Biodegradation of grape cluster stems and Ligninolytic Enzyme production by Phanerochaete chrysosporium during semi-solid-state cultivation

    Acta Biotechnologica, Vol. 23, Núm. 1, pp. 65-74

  7. Cambios inducidos por el almacenamiento a refrigeración sobre la viabilidad y la termorresistencia de Enterococcus faecium

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 345, pp. 41-44

  8. Caracterización físico-química de los vinos de la D. O. Monterrei pertenecientes a la cosecha de 2001: parámetros clásicos y compuestos fenólicos (I)

    Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología, Núm. 14, pp. 65-70

  9. Caracterización físico-química de los vinos de la D. O. Monterrei pertenecientes a la cosecha de 2001: sustancias minerales y parámetros del color (y II)

    Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología, Núm. 14, pp. 73-76

  10. Carbon material and bioenergetic balances of xylitol production from corncobs by Debaryomyces hansenii

    Biotechnology Progress, Vol. 19, Núm. 3, pp. 706-713

  11. Carboxymethylcellulose from totally chlorine-free-bleached milox pulps

    Bioresource Technology, Vol. 89, Núm. 3, pp. 289-296

  12. Change in both morphology and enzymatic production of Phanerochaete chrysosporium due to hydraulic shear stress

    Afinidad: Revista de química teórica y aplicada, Vol. 60, Núm. 507, pp. 482-486

  13. Composition, Physico-chemical Parameters and Nitrogen Fractions of Tetilla Cheese

    Journal of Food Science and Technology, Vol. 40, Núm. 1, pp. 102-105

  14. Compositional and degradative changes during the manufacture of dry-cured 'lacón'

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 83, Núm. 6, pp. 593-601

  15. Corrosion study for the acidic organosolv processes Acetosolv, Formacell and Milox

    Afinidad: Revista de química teórica y aplicada, Vol. 60, Núm. 505, pp. 233-238

  16. Densities, refractive indices and speeds of sound of the ternary mixtures (dimethyl carbonate + methanol + ethanol) and (dimethyl carbonate + methanol + 1-propanol) at T = 298.15 K

    Journal of Chemical Thermodynamics, Vol. 35, Núm. 12, pp. 2021-2031

  17. Efecto de la temperatura de subcultivo sobre la capacidad de recuperación de esporos tratados por el calor de Bacillus stearothermophilus obtenidos a diferentes temperaturas

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 346, pp. 35-40

  18. Effect of lipids and surfactants on extracellular lipase production by Yarrowia lipolytica

    Journal of Chemical Technology and Biotechnology, Vol. 78, Núm. 11, pp. 1166-1170

  19. Electrical effects generated by mechanical loading of hardened Portland cement paste

    Cement and Concrete Composites, Vol. 25, Núm. 3, pp. 351-356

  20. Enhanced decolourisation ability of laccase towards various synthetic dyes by an electrocatalysis technology

    Biotechnology Letters, Vol. 25, Núm. 8, pp. 603-606