Departament
Enxeñaría química
Capítols de llibre (10) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a
2022
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Application of emerging technologies to obtain valuable lipids from food byproducts
Food Lipids: Sources, Health Implications, and Future Trends (Elsevier Inc.), pp. 383-411
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Challenges in the extraction of antiinflammatory and antioxidant compounds from new plant sources
Current Advances for Development of Functional Foods Modulating Inflammation and Oxidative Stress (Elsevier), pp. 427-446
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Cálculo del rendimiento estacional de bombas de calor líquido-agua de acuerdo a los estándares de ecodiseño
Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 67-74
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Electro-based technologies for the extraction of phenolic compounds
Technologies to Recover Polyphenols from AgroFood By-products and Wastes (Elsevier), pp. 169-188
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Electrokinetic-assisted phytoremediation of heavy metal contaminated soil: Present status, challenges, and opportunities
Phytoremediation Technology for the Removal of Heavy Metals and Other Contaminants from Soil and Water (Elsevier), pp. 537-555
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Experiencias con sensores de temperatura digitales para evaluar bombas de calor
Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 75-81
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Ingeniería online: una propuesta docente para Hidrología Forestal
Desde la adaptación a la innovación educativa en el tiempo de pandemia (Universidad de Las Palmas de Gran Canaria), pp. 37-57
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Overview of the potential health effects and other great benefits from stinging nettle
Agricultural Research Updates (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 89-113
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Sargassum species: Its use in food and health implications
Sustainable Global Resources of Seaweeds Volume 2: Food, Pharmaceutical and Health Applications (Springer International Publishing), pp. 109-133
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Supercritical extraction of marine antioxidants
Marine Antioxidants: Preparations, Syntheses, and Applications (Elsevier), pp. 73-87