Capítols de llibre (10) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a

2022

  1. Application of emerging technologies to obtain valuable lipids from food byproducts

    Food Lipids: Sources, Health Implications, and Future Trends (Elsevier Inc.), pp. 383-411

  2. Challenges in the extraction of antiinflammatory and antioxidant compounds from new plant sources

    Current Advances for Development of Functional Foods Modulating Inflammation and Oxidative Stress (Elsevier), pp. 427-446

  3. Cálculo del rendimiento estacional de bombas de calor líquido-agua de acuerdo a los estándares de ecodiseño

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 67-74

  4. Electro-based technologies for the extraction of phenolic compounds

    Technologies to Recover Polyphenols from AgroFood By-products and Wastes (Elsevier), pp. 169-188

  5. Electrokinetic-assisted phytoremediation of heavy metal contaminated soil: Present status, challenges, and opportunities

    Phytoremediation Technology for the Removal of Heavy Metals and Other Contaminants from Soil and Water (Elsevier), pp. 537-555

  6. Experiencias con sensores de temperatura digitales para evaluar bombas de calor

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 75-81

  7. Ingeniería online: una propuesta docente para Hidrología Forestal

    Desde la adaptación a la innovación educativa en el tiempo de pandemia (Universidad de Las Palmas de Gran Canaria), pp. 37-57

  8. Overview of the potential health effects and other great benefits from stinging nettle

    Agricultural Research Updates (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 89-113

  9. Sargassum species: Its use in food and health implications

    Sustainable Global Resources of Seaweeds Volume 2: Food, Pharmaceutical and Health Applications (Springer International Publishing), pp. 109-133

  10. Supercritical extraction of marine antioxidants

    Marine Antioxidants: Preparations, Syntheses, and Applications (Elsevier), pp. 73-87