Publicacións nas que colabora con Ana Bernardo Álvarez (36)

2002

  1. Changes in the Enterobacteriaceae populations throughout manufacturing and ripening of Valdeteja cheese

    Milchwissenschaft, Vol. 57, Núm. 9-10, pp. 522-525

  2. Changes in the microflora of Valdeteja raw goat's milk cheese throughout manufacturing and ripening

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 35, Núm. 3, pp. 222-232

  3. Comparison of the acidifying activity of Lactococcus lactis subsp. lactis strains isolated from goat's milk and Valdeteja cheese

    Letters in Applied Microbiology, Vol. 34, Núm. 2, pp. 134-138

  4. Compositional and physico-chemical modifications during the manufacture and ripening of León raw cow's milk cheese

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 15, Núm. 6, pp. 725-735

  5. Evaluation of the spiral plating method for the enumeration of microorganisms throughout the manufacturing and ripening of a raw goat's milk cheese

    Journal of Food Protection, Vol. 65, Núm. 2, pp. 339-344

  6. Problemática de los alimentos mínimamente procesados: productos "sous vide"

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 21, Núm. 170, pp. 81-85

  7. Proteolytic and lipolytic changes during the ripening of León raw cow's milk cheese, a Spanish traditional variety

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 37, Núm. 6, pp. 661-671

  8. Resistencia al calor de "Enterococcus faecium"

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 21, Núm. 171, pp. 74-79

  9. Study of enterococci and micrococci isolated throughout manufacture and ripening of San Simón cheese

    Food Microbiology, Vol. 19, Núm. 1, pp. 23-33

2001

  1. Efecto de la temperatura de esporulación sobre la termorresistencia de "Bacilus Stearothermophilus"

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 324, pp. 35-38