Centro
Facultade de Ciencias
Capítulos de libro (13) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2014
-
Anemofilia y entomofilia
Manual de prácticas de botánica: laboratorio y campo (Servicio de Publicaciones = Servizo de Publicacións), pp. 199-206
-
Didáctica de la obtención de ecuaciones diferenciales
Experiencias e innovación docente en el contexto actual de la docencia universitaria (Ourense : Educación editora), pp. 215-219
-
Estudo de inundacións e elaboracións de mapas de risco para a provincia de Ourense mediante modelo numérico
Proxectos INOU 2012: investigación aplicada na provincia de Ourense (Universidade de Vigo), pp. 91-116
-
Implantación de la asignatura Modelización y simulación ambiental adaptada al EEES en un nuevo Grado de Ciencias Ambientales
Experiencias e innovación docente en el contexto actual de la docencia universitaria (Ourense : Educación editora), pp. 547-551
-
Marker Compounds, Relative Response Factors, and Toxic Equivalent Factors
Seafood and Freshwater Toxins: Pharmacology, Physiology, and Detection (CRC Press), pp. 57-76
-
Mellora da capacidade competitiva das destilerías ourensáns e empresas afíns mediante o desenvolvemento dun novo augardente-licor baseado no emprego de lúpulo galego como herba aromática
Proxectos INOU 2012: investigación aplicada na provincia de Ourense (Universidade de Vigo), pp. 129-148
-
Microbiological and Biochemical Characteristics of Spanish Fermented Sausages
Beneficial Microbes in Fermented and Functional Foods (CRC Press), pp. 55-72
-
Morfología polínica
Manual de prácticas de botánica: laboratorio y campo (Servicio de Publicaciones = Servizo de Publicacións), pp. 187-197
-
Optimización de modelos preditivos do risco de infección e predición de colleita nos viñedos do Ribeiro
Proxectos INOU 2012: investigación aplicada na provincia de Ourense (Universidade de Vigo), pp. 9-37
-
Production and Bioactivity of Oligosaccharides from Biomass Hemicelluloses
Food Oligosaccharides: Production, Analysis and Bioactivity (Wiley Blackwell), pp. 88-106
-
Simulación numérica da escorrentía en estradas
Proxectos INOU 2013, Investigación aplicada na provincia de Ourense (Universidade de Vigo), pp. 59-76
-
Starter and Adjunct Microbial Cultures Used in the Manufacture of Fermented and/or Cured or Ripened Meat and Dairy Products
Beneficial Microbes in Fermented and Functional Foods (CRC Press), pp. 35-54
-
Uso de un código abierto (open source) para propósitos educativos
Panorama actual en la docencia universitaria (Educación Editora), pp. 467-471