Capítulos de libro (13) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2014

  1. Anemofilia y entomofilia

    Manual de prácticas de botánica: laboratorio y campo (Servicio de Publicaciones = Servizo de Publicacións), pp. 199-206

  2. Didáctica de la obtención de ecuaciones diferenciales

    Experiencias e innovación docente en el contexto actual de la docencia universitaria (Ourense : Educación editora), pp. 215-219

  3. Estudo de inundacións e elaboracións de mapas de risco para a provincia de Ourense mediante modelo numérico

    Proxectos INOU 2012: investigación aplicada na provincia de Ourense (Universidade de Vigo), pp. 91-116

  4. Implantación de la asignatura Modelización y simulación ambiental adaptada al EEES en un nuevo Grado de Ciencias Ambientales

    Experiencias e innovación docente en el contexto actual de la docencia universitaria (Ourense : Educación editora), pp. 547-551

  5. Marker Compounds, Relative Response Factors, and Toxic Equivalent Factors

    Seafood and Freshwater Toxins: Pharmacology, Physiology, and Detection (CRC Press), pp. 57-76

  6. Mellora da capacidade competitiva das destilerías ourensáns e empresas afíns mediante o desenvolvemento dun novo augardente-licor baseado no emprego de lúpulo galego como herba aromática

    Proxectos INOU 2012: investigación aplicada na provincia de Ourense (Universidade de Vigo), pp. 129-148

  7. Microbiological and Biochemical Characteristics of Spanish Fermented Sausages

    Beneficial Microbes in Fermented and Functional Foods (CRC Press), pp. 55-72

  8. Morfología polínica

    Manual de prácticas de botánica: laboratorio y campo (Servicio de Publicaciones = Servizo de Publicacións), pp. 187-197

  9. Optimización de modelos preditivos do risco de infección e predición de colleita nos viñedos do Ribeiro

    Proxectos INOU 2012: investigación aplicada na provincia de Ourense (Universidade de Vigo), pp. 9-37

  10. Production and Bioactivity of Oligosaccharides from Biomass Hemicelluloses

    Food Oligosaccharides: Production, Analysis and Bioactivity (Wiley Blackwell), pp. 88-106

  11. Simulación numérica da escorrentía en estradas

    Proxectos INOU 2013, Investigación aplicada na provincia de Ourense (Universidade de Vigo), pp. 59-76

  12. Starter and Adjunct Microbial Cultures Used in the Manufacture of Fermented and/or Cured or Ripened Meat and Dairy Products

    Beneficial Microbes in Fermented and Functional Foods (CRC Press), pp. 35-54

  13. Uso de un código abierto (open source) para propósitos educativos

    Panorama actual en la docencia universitaria (Educación Editora), pp. 467-471