Publicacións (164) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2000

  1. !Y Barbie cumplió 40 años! (y II)

    Revista Padres y Maestros / Journal of Parents and Teachers, Núm. 250, pp. 14-18

  2. "... en defensa de su Dios y su Patria": a milicia ourensá dos Caballeros de Santiago

    Minius: Revista do Departamento de Historia, Arte e Xeografía, Núm. 8, pp. 165-188

  3. "Abaixo o fascismo e viva a revolución social" a revolución de outubro na provincia de Ourense

    Boletín Avriense: Boletín Auriense, Tomo 30, pp. 169-200

  4. 'Quesucos de Liebana' cheese from cow's milk: Biochemical changes during ripening

    Food Chemistry, Vol. 70, Núm. 2, pp. 227-233

  5. A identidade colectiva nos discursos sobre o suxeito "indíxena"

    Grial: revista galega de cultura, Núm. 148, pp. 575-587

  6. A new approach for TU complex characterization

    IEEE Engineering in Medicine and Biology Magazine, Vol. 19, Núm. 3, pp. 764-772

  7. A new approach for TU complex characterization

    IEEE Transactions on Biomedical Engineering, Vol. 47, Núm. 6, pp. 764-772

  8. A propósito de la nobleza lusitana: Breve comentario del ensayo histórico de Nuno G. Monteiro sobre las "Casas de los grandes" portugueses a finales del Antiguo Régimen

    Ohm: Obradoiro de historia moderna, Núm. 9, pp. 291-297

  9. A survey on the microbiological changes during the manufacture of dry-cured lacón, a Spanish traditional meat product

    Journal of Applied Microbiology, Vol. 89, Núm. 6, pp. 1018-1026

  10. Acute mesenteric ischemia. Profile of an aggressive disease

    Revista de gastroenterología de México, Vol. 65, Núm. 3, pp. 134-140

  11. Adhesion of Aeromonas salmonicida to materials used in aquaculture

    Bulletin of the European Association of Fish Pathologists, Vol. 20, Núm. 2, pp. 77-82

  12. Algunas reflexiones sobre los procesos de competencia fiscal

    Cuadernos de Información económica, Núm. 156, pp. 43-47

  13. Analysis of benzo[a]pyrene in spiked fatty foods by second derivative synchronous spectrofluorimetry after microwave-assisted treatment of samples

    Food Additives and Contaminants, Vol. 17, Núm. 12, pp. 957-964

  14. Análisis comparativa de los pensamientos sexuales

    Revista galego-portuguesa de psicoloxía e educación: revista de estudios e investigación en psicología y educación, Vol. 6, pp. 30-31

  15. Análisis microbiológico de productos de confitería: turrones y mazapanes

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 312, pp. 101-104

  16. Análisis microbiológico de un producto de confitería: caramelos duros

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 311, pp. 121-124

  17. Approximate pattern matching in shared-forest

    Lecture Notes in Computer Science (including subseries Lecture Notes in Artificial Intelligence and Lecture Notes in Bioinformatics), Vol. 1873, pp. 322-333

  18. Aspectos constitucionales del deber de colaboración con la Administración tributaria mediante el suministro de datos de terceras personas

    REGAP: Revista galega de administración pública, Vol. 1, Núm. 24, pp. 131-146

  19. Attachment of Salmonella spp. and Listeria monocytogenes to stainless steel, rubber and polytetrafluorehtylene: The influence of free energy and the effect of commercial sanitizers

    Food Microbiology, Vol. 17, Núm. 4, pp. 439-447

  20. Belle Époque

    Revista Padres y Maestros / Journal of Parents and Teachers, Núm. 251, pp. 13-18