Formulacións xelificantes a base de extractos de patacas de descarte e augas termais da provincia de Ourense para produtos de interese industrial

  1. M.D. Torres 1
  2. Patricia Fradinho 1
  3. P. Rodríguez 1
  4. Valentín Santos Reyes 1
  5. Elena Falqué López 1
  6. Herminia Domínguez González 1
  1. 1 Universidade de Vigo
    info

    Universidade de Vigo

    Vigo, España

    ROR https://ror.org/05rdf8595

Libro:
Proxectos INOU 2018: investigación aplicada na provincia de Ourense
  1. De Blas Varela, María Esther (coord.)
  2. Rodríguez Vázquez, Virxilio (coord.)
  3. Vila Sobrino, Xosé Antón (coord.)
  4. Casado Neira, David

Editorial: Universidade de Vigo

ISBN: 978-84-8158-824-8

Ano de publicación: 2019

Páxinas: 143-162

Tipo: Capítulo de libro