Lorena
Piñeiro Lago
Lorena Piñeiro Lago-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (8)
2023
2020
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Changes in thermoviscoelastic and biochemical properties of Atroncau blancu and roxu Afuega'l Pitu cheese (PDO) during ripening
Food Research International, Vol. 137
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Microstructure, Rheology, and Composition of a Spanish Cheese
Springer Proceedings in Materials (Springer Nature), pp. 54-58
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Temperature dependence of the viscoelastic properties of an acid-curd Spanish cheese: Afuega'l Pitu atroncau roxu variety (PDO)
LWT, Vol. 126
2019
2017
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Comparative study of pH and high pressure treatment on the viscoelastic properties of glucomannan gels after long-term frozen storage
Food Hydrocolloids, Vol. 72, pp. 346-349
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Desarrollo y optimización del proceso de elaboración de una leche fermentada
La ciencia, ingeniería y tecnología de los alimentos bajo la perspectiva de los jóvenes investigadores: II Congreso Nacional de Jóvenes Investigadores en Ciencia, Ingeniería y Tecnología de los Alimentos. [Facultad de Veterinaria, U. de León. 19 y 20 de octubre de 2017]
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Effect of long-term frozen storage on the rheological properties of pressurized glucomannan gels
Food Hydrocolloids, Vol. 67, pp. 224-228