F&Homics
Food and Health Omics
Proxectos vixentes Proxectos nos que participa algún/ha investigador/a
-
Red de Investigación e Innovación para el área alimentaria en la región transfronteriza
DAVID FERNANDEZ CALVIÑO
-
Grupo CF1
BEATRIZ CANCHO GRANDE
-
Aprendo a leer lo que como. Formando consumidores responsables desde el aula.
BEATRIZ CANCHO GRANDE
-
FORMACIÓN TEÓRICA-PRÁCTICA PARA A POSTA EN MARCHA DUN OBRADOIRO DE ELABORACIÓN DE CONSERVAS DE TOMATE NAS INSTALACIÓNS DA FUNDACIÓN MENELA
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA, RAQUEL RIAL OTERO
Proxectos finalizados Proxectos finalizados nos que participou algún/ha investigador/a
2024
-
Efecto de los fungicidas sobre la microbiota fermentativa para la obtención de vino y vinagre de uva blanca
RAQUEL RIAL OTERO, JESUS SIMAL GANDARA
2023
-
Mostaza máis ca un mollo. Compostos bioactivos e a súa repercusión na saúde
MARIA FIGUEIREDO GONZALEZ, ALICIA PEREZ PAZ
2022
-
Recuperación e avaliación de compostos bioactivos presentes nas podas de oliveiras autóctonas galegas
PATRICIA REBOREDO RODRIGUEZ
-
Potencial antidiabético del aceite de oliva rico en polifenoles: de un simulador gastrointestinal dinámico in vitro a pacientes diagnosticados con diabetes mellitus tipo 2
BEATRIZ CANCHO GRANDE
2021
-
INVESTIGACIÓNS AGRARIAS E ALIMENTARIAS
JESUS SIMAL GANDARA
-
Transferencia y valorización de NANOtecnologías a PYMEs innovadoras de la Eurorregión (early adopters)
MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ