Food and Health Omics

Constituído o 22 de febreiro de 2021

Responsable: BEATRIZ CANCHO GRANDE

Departamento: Química analítica e alimentaria

Centro: Facultade de Ciencias

Campus: Ourense

Instituto: Instituto de Agroecoloxía e Alimentación

Correo electrónico: bcancho@uvigo.gal

Páxina web: https://foodandhealthomics.es/principal_es

-

Investigadores/as

Colaboradores/as

beta Especialidades predominantes (top 10) Obtido de publicacións help
Obtido de publicacións

As especialidades temáticas mostradas obtivéronse mediante a aplicación de modelos de intelixencia artificial, obtidos como resultado do Proxecto Hércules.

A listaxe pode conter erros. En fase de avaliación e mellora. Compartido para recoller suxestións da comunidade.

  1. Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtro
  2. Analytical Chemistry (Chemistry) Filtro
  3. Molecular Medicine (Medicine) Filtro
  4. Clinical Biochemistry (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtro
  5. Allergy and Immunology (Medicine) Filtro
  6. Biochemistry (Chemistry) Filtro
  7. Biochemistry (medical) (Medicine) Filtro
  8. Chemistry (miscellaneous) (Chemistry) Filtro
  9. Development (Social Sciences) Filtro
  10. Drug Discovery (Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics) Filtro