F&Homics
Food and Health Omics

Constituído o 22 de febreiro de 2021
Responsable: BEATRIZ CANCHO GRANDE
Departamento: Química analítica e alimentaria
Centro: Facultade de Ciencias
Campus: Ourense
Instituto: Instituto de Agroecoloxía e Alimentación
Correo electrónico: bcancho@uvigo.gal
Páxina web: https://foodandhealthomics.es/principal_es
-
Investigadores/as
Colaboradores/as
beta
Especialidades predominantes (top 10)
Obtido de publicacións help
Obtido de publicacións
As especialidades temáticas mostradas obtivéronse mediante a aplicación de modelos de intelixencia artificial, obtidos como resultado do Proxecto Hércules.
As especialidades temáticas mostradas obtivéronse mediante a aplicación de modelos de intelixencia artificial, obtidos como resultado do Proxecto Hércules.
- Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtro
- Analytical Chemistry (Chemistry) Filtro
- Molecular Medicine (Medicine) Filtro
- Clinical Biochemistry (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtro
- Allergy and Immunology (Medicine) Filtro
- Biochemistry (Chemistry) Filtro
- Biochemistry (medical) (Medicine) Filtro
- Chemistry (miscellaneous) (Chemistry) Filtro
- Development (Social Sciences) Filtro
- Drug Discovery (Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics) Filtro