F&Homics
Food and Health Omics
Laufende Projekte Projekte, an denen ein/e Forscher/in beteiligt ist
-
Red de Investigación e Innovación para el área alimentaria en la región transfronteriza
DAVID FERNANDEZ CALVIÑO
-
Grupo CF1
BEATRIZ CANCHO GRANDE
-
Aprendo a leer lo que como. Formando consumidores responsables desde el aula.
BEATRIZ CANCHO GRANDE
Abgeschlossene Projekte Abgeschlossene Projekte, an denen ein/mehrere Forscher/in teilgenommen haben
2024
-
FORMACIÓN TEÓRICA-PRÁCTICA PARA A POSTA EN MARCHA DUN OBRADOIRO DE ELABORACIÓN DE CONSERVAS DE TOMATE NAS INSTALACIÓNS DA FUNDACIÓN MENELA
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA, RAQUEL RIAL OTERO
-
Efecto de los fungicidas sobre la microbiota fermentativa para la obtención de vino y vinagre de uva blanca
RAQUEL RIAL OTERO, JESUS SIMAL GANDARA
2023
-
Mostaza máis ca un mollo. Compostos bioactivos e a súa repercusión na saúde
MARIA FIGUEIREDO GONZALEZ, ALICIA PEREZ PAZ
2022
-
Recuperación e avaliación de compostos bioactivos presentes nas podas de oliveiras autóctonas galegas
PATRICIA REBOREDO RODRIGUEZ
-
Potencial antidiabético del aceite de oliva rico en polifenoles: de un simulador gastrointestinal dinámico in vitro a pacientes diagnosticados con diabetes mellitus tipo 2
BEATRIZ CANCHO GRANDE
2021
-
INVESTIGACIÓNS AGRARIAS E ALIMENTARIAS
JESUS SIMAL GANDARA
-
Transferencia y valorización de NANOtecnologías a PYMEs innovadoras de la Eurorregión (early adopters)
MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ