MARIA LUISA
RUA RODRIGUEZ
CATEDRATICO/A DE UNIVERSIDAD TC
Proxectos vixentes
-
Las macroalgas marinas como fuentes emergentes de xiloligosacáridos y estudio de sus efectos prebióticos
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
Biorefineries for the valorisation of macroalgal
residual biomass and legume processing by-products to obtain new protein value chains for
high-value food and feed applications
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
Proxectos finalizados
2023
-
VALORIZACIÓN DA NATA DE SORO MEDIANTE PRODUCIÓN DE MANTEIGA PREMIUM (FEADER 2021/023A)
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
2022
2021
-
ANÁLISE DAS PROTEINAS DUNHA MOSTRA DE ORIXE MICROBIANO
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
OPTIMIZANDO A ARTE DE FACER QUEIXOS DAS DOP ARZÚA-ULLOA E QUEIXO TETILLA (DOPARTE)
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
INVESTIGACIÓNS AGRARIAS E ALIMENTARIAS
JESUS SIMAL GANDARA
-
PURIFICACIÓN DAS ENZIMAS PRESENTES NUN POSTINCUBADO FÚNXICO
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
DESENVOLVEMENTO DE NOVOS ALIMENTOS TECNOLÓXICOS SAUDABLES PARA AS NOVAS NECESIDADES SOCIAIS (TECFOOD)
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
CARACTERIZACIÓN DAS ACTIVIDADES ENZIMÁTICAS PRESENTES NUN EXTRACTO PROTEICO SUMINISTRADO POR INL (ECF 2021/22258)
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
ESTUDO DE VERIFICACIÓN E COMPROBACIÓN DO CONTIDO DE VAINILLA 100% NATURAL EN PRODUTOS LIDL
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
2020
-
EXXPERIMENTA EN FEMININO
MARIA DE LAS NIEVES LORENZO GONZALEZ
-
CARACTERIZACIÓN QUÍMICA DE MOSTRAS DUN PRODUTO ALIMENTARIO DESENVOLVIDO POR ISANATUR
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
DETERMINACIÓN E CUANTIFICACIÓN DE CARBOHIDRATOS EN MOSTRAS VEXETAIS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
ANÁLISE DE CARBOHIDRATOS E IMPUREZAS EN MOSTRAS DE HIDROLIZADOS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
2019
-
ANÁLISE DE CARBOHIDRATOS E IMPUREZAS EN MOSTRAS DE HIDROLIZADOS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
2018
-
ESTUDO DE VERIFICACIÓN E COMPROBACIÓN DO CONTIDO DE VAINILLA 100% NATURAL NOS PRODUTOS OBXECTO DESTE CONTRATO
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
ANÁLISE QUÍMICA DE MOSTRAS DE ORIXE VEXETAL
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
2017
-
INVESTIGACIÓN Y DESARROLLO DE INGREDIENTES Y ALIMENTOS PROTEICOS CON FUNCIONALIDADES TECNOLÓGICAS Y SALUDABLES DIRIGIDAS A GRUPOS DE POBLACIÓN ESPECÍFICOS .- ALIPROT. INTERCONECTA 2015.
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
ULTRA HIGH-THROUGHPUT PLATFORM FOR THE SELECTION OF THERMOSTABLE PROTEINS BY THERMOPHILIC IN VITRO TRANSCRIPTION-TRANSLATION AND MICROFLUIDICS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
2016
-
ANÁLISE DA EFICACIA DE TRATAMENTOS ENZIMÁTICOS PARA ELIMINAR GLUTEN DE SUPERFICIES DE TRABALLO EN PLANTAS DE ELABORACIÓN DE ALIMENTOS, PARA INCORPORALOS EN NOVOS SISTEMAS DE LIMPEZA
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
Desenvolvemento de sistemas de microencapsulación para o cribado de metaxenotecas de augas termais da provincia de Ourense
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
BIOTECHNOLOGIES TO VALORISE THE REGIONAL FOOD BIODIVERSITY IN LATIN AMERICA
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
2015
-
DEVELOPMENT AND HUMAN VALIDATION OF NEW HEALTHIER FOOD PRODUCTS USING LOW-COST FUNCTIONAL INGREDIENTS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
Nuevas nanomatrices y nanocápsulas
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2014
-
DESENVOLVEMENTO DE NOVOS ALIMENTOS CON CALIDADE DIFERENCIADA PARA ENGADIR VALOR ÁS MATERIA PRIMAS E COPRODUTOS DO SECTOR ALIMENTARIO GALEGO
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
DESARROLLO DE UNA LINEA DE PRODUCTOS INNOVADORES EN EL SECTOR CONSERVERO CÁRNICO QUE INCREMENTA LA SEGURIDAD ALIMENTARIA E INTELIGENCIA ARTIFICIAL
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
"NANOHIDROGELES INTELIGENTES SENSIBLES A CAMBIOS DE PH Y TEMPERATURA: DISEÑO, SÍNTESIS Y APLICACIÓN EN TERAPÌA DEL CANCER Y EL ENVASADO ACTIVO DE ALIMENTOS"
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DEVELOPMENT AND HUMAN VALIDATION OF NEW HEALTHIER FOOD PRODUCTS USING LOW-COST FUNCTIONAL INGREDIENTES - FOFIN- FP7 SME 2012
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2013
-
INVESTIGACIÓNS AGRARIAS
JUAN CARLOS MEJUTO FERNANDEZ, LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO, JESUS SIMAL GANDARA
- Estudio da biodiversidade microbiana de fontes e lodos termais da provincia de Ourense mediante técnicas de bioloxía molecular
-
VALORIZACIÓN DO SORO DE LEITE MEDIANTE A PRODUCIÓN DE BIOETANOL E DUN NOVO PRODUTO CON PROPIEDADES ANTI-HIPERTENSIVAS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
2012
-
BUSCA DE NOVOS CATALIZADORES PARA A RESOLUCIÓN DE PRINCIPIOS ACTIVOS QUIRAIS A PARTIR DE FONTES XEOTERMAIS GALEGAS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
INFORME ACERCA DO ENNEGRECEMENTO SUPERFICIAL DO ATÚN EN CONSERVA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2011
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DESENVOLVEMENTO DE ELABORADOS DE KIWI DE IV GAMA A PARTIR DE FROITOS DE DESTRÍO MEDIANTE ALTAS PRESIÓNS HIDROSTÁTICAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
PRODUCIÓN DE PREBIÓTICOS SIMBIÓTICOS E VAINILLA A PARTIR DE SALVADO
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
NANO.ENGINEERED PACKAGING SYSTENS FOR IMPROVED QUALITY, SAFER AND HEALTHIER FOODS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2010
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
APROVEITAMENTO E VALORACIÓN DO KIWI DE DESTRIO MEDIANTE OBTENCIÓN DE DOUS PRODUTOS DE ALTO VALOR ENGADIDO: AUGARDENTE E MARMELADA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
PRODUCIÓN DE LEVADURAS AUTÓCTONAS GALEGAS DE INTERESE ENOLÓXICO (FEADER 2007/15)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ADDED VALUE TO FRUIT RESIDUES (AVALFRUTIS)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
OBTENCIÓN DUN PREPARADO LÁCTEO FUNCIONAL A PARTIR DOS SOROS DE QUEIXERÍA
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
ANÁLISE POR ESPECTROMETRÍA DE MASAS DE 20 MOSTRAS DE SORO BIOHIDROLIZADO.
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DETERMINACIÓN DE ANTIBOTRÍTICOS EN UVAS PARA VINIFICACIÓN Y VINOS
JESUS SIMAL GANDARA
-
DESENVOLVEMENTO DE PRODUTOS DE LONGA DURACIÓN DE GRAN CALIDADE CON CARACTERÍSTICAS ORGANOLÉPTICAS ESTABLES, ALERXÉNICAMENTE SEGUROS, SAUDABLES E MÍNIMAMENTE PROCESADOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
AS BACTERIOCINAS COMO ESTRATEXIA ALTERNATIVA ÓS ANTIBIÓTICOS PARA O CONTROL DE INFECCIÓNS HUMANAS CAUSADAS POLOS NEUMOCOCOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2009
-
ESTUDO DE VIABILIDADE DA SÍNTESE ENZIMÁTICA DE ÁCIDOS OMEGA 3
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ESTUDO DE VIABILIDADE DA SÍNTESE ENZIMÁTICA DE DIHIDROXIACETONA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
UN NOVO PROCEDEMENTO PARA A PRODUCCIÓN DE BIODIÉSEL A PARTIR DE ACEITES USADOS DE FRITURA CON ENZIMAS TERMOFÍLICAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
OBTENCIÓN DE PRODUTOS LÁCTEOS FUNCIONAIS ANTIHIPERTENSIVOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
NUEVOS MATERIALES:SÍNTESIS DE NANOHIDROGELES INTELIGENTES PARA SU APLICACIÓN EN LA LIBERACIÓN DE FARMACOS ANTICANCERÍGENOS Y BACTERIOCINAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2008
-
BIORREACTORES NO CONVENCIONALES PARA LA PRODUCCIÓN DE LIPASAS TERMOFÍLICAS; ESCALADO DEL PROCESO Y APLICACIÓN A LA OBTENCIÓN DE BIODIESEL
MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ
-
ESCALADO E ENSAIOS FINAIS DE EFICACIA HIPOTENSORA DUN HIDROLIZADO DE CASEINAS LÁCTEAS INGREDIENTE ALIMENTARIO FUNCIONAL
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
VALORIZACION DE SOROS DE QUEIXERIA MEDIANTE A PRODUCCION DE INGREDIENTES FUNCIONAIS E PRODUCCION DE BIOETANOL
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
REDUCCION DAS MINGUAS NO PROCESO DE ELABORACION DE CONSERVAS DE TUNIDOS MEDIANTE A REINCORPORACION DAS AUGAS DE COCCION EN DUAS ALTERNATIVAS DE PROCESO (07TAL004E)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2007
-
Aplicación de novas tecnoloxías para a conservación de productos cárnicos: Inclusión de bacteriocinas en biopolímeros para o control superficial da microbiota patógena o alterante
NELSON PEREZ GUERRA
-
PRODUCCIÓN ESCALADA DE PEPSINA BOVINA RECOMBINANTE CON APLICACIÓN NA FABRICACIÓN DE QUEIXOS E NA OBTENCIÓN DE PÉPTIDOS BIOACTIVOS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
ESTUDO DE VIABILIDADE DO ENSILADO DO RESIDUO DO LABOREO DO MEXILÓN
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DESENVOLVEMENTO DUN MÉTODO MOLECULAR PARA AVALIAR O EFECTO DOS ÁCIDOS ORGÁNICOS SOBRE A MICROBIOTA INTESTINAL DE POLOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2006
-
INCLUSIÓN Y LIBERACIÓN CONTROLADA DE BACTERIOCINAS DESDE NANOHIDREGELES. APLICACIÓN A LA ANTIBIOTERAPIA Y A LA CONSERVACIÓN DE ALIMENTOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
Aplicación de novas tecnoloxías para a conservación de productos cárnicos: inclusión de bactericinas en biopolímeros para o control superficial da microbiota patóxena ou alterante
NELSON PEREZ GUERRA
-
PRODUCIÓN DE PREBIÓTICOS Y PROBIÓTICOS PARA A FORMULACIÓN DUN INGREDIENTE SIMBIÓTICO
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2005
-
HIXIENIZACIÓN DE PIENSOS MEDIANTE TRATAMENTOS COMBINADOS DE TEMPERATURAS E ACIDIFICANTES
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2003
-
APROVEITAMENTO DA CASTAÑA DEPRECIADA ESCALADO DUN PROCESO DE OBTENCIÓN DE AUGARDENTE
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2001
-
MELLORA DA CALIDADE HIXIÉNICO E FUNCIONAL DE PENSOS PARA ALIMENTACIÓN ANIMAL CON PROBIÓTICOS E BACTERIOCINAS (CÁTEDRA COREN)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO