Publicacións nas que colabora con Sonia García Falcón (11)

2009

  1. Influence of major polyphenols on antioxidant activity in Mencía and Brancellao red wines

    Food Chemistry, Vol. 113, Núm. 1, pp. 53-60

  2. Pautas para a implantación do crédito europeo: programación docente da materia de Bromatoloxía

    Experiencias de innovación educativa na universidade (Vicerreitoría de Formación e Innovación Educativa), pp. 227-238

2007

  1. Determination of phenolic compounds in wines: Influence of bottle storage of young red wines on their evolution

    Food Chemistry, Vol. 105, Núm. 1, pp. 248-259

  2. Influence of grape variety, vine system and enological treatments on the colour stability of young red wines

    Food Chemistry, Vol. 101, Núm. 2, pp. 601-606

  3. Pautas para a implantación do crédito europeo: programación docente da materia de Bromatoloxía

    Experiencias de innovación educativa na universidade (Vicerreitoría de Formación e Innovación Educativa), pp. 171-179

2004

  1. Adecuación del etiquetado de alimentos ecológicos a la normativa vigente en España

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 3, pp. 211-220

  2. Comparison of strategies for extraction of high molecular weight polycyclic aromatic hydrocarbons from drinking waters

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 23, pp. 6897-6903

  3. Strategies for the extraction of free and bound polycyclic aromatic hydrocarbons in run-off waters rich in organic matter

    Analytica Chimica Acta, Vol. 508, Núm. 2, pp. 177-183

2003

  1. Las marcas de calidad alimentaria en Europa y España

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 2, pp. 132-141