MARIA DE LA CONCEPCION
PEREZ LAMELA
PROFESOR/A TITULAR DE UNIVERSIDAD TC
Sonia
García Falcón
Publicacións nas que colabora con Sonia García Falcón (11)
2009
-
Influence of major polyphenols on antioxidant activity in Mencía and Brancellao red wines
Food Chemistry, Vol. 113, Núm. 1, pp. 53-60
-
Pautas para a implantación do crédito europeo: programación docente da materia de Bromatoloxía
Experiencias de innovación educativa na universidade (Vicerreitoría de Formación e Innovación Educativa), pp. 227-238
2007
-
Determination of phenolic compounds in wines: Influence of bottle storage of young red wines on their evolution
Food Chemistry, Vol. 105, Núm. 1, pp. 248-259
-
Influence of grape variety, vine system and enological treatments on the colour stability of young red wines
Food Chemistry, Vol. 101, Núm. 2, pp. 601-606
-
Pautas para a implantación do crédito europeo: programación docente da materia de Bromatoloxía
Experiencias de innovación educativa na universidade (Vicerreitoría de Formación e Innovación Educativa), pp. 171-179
2006
-
Dietary habits of the population of rural Galicia (NW Spain): Towards the development of a dietary education programme
Food Chemistry, Vol. 97, Núm. 1, pp. 32-40
2004
-
Adecuación del etiquetado de alimentos ecológicos a la normativa vigente en España
Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 3, pp. 211-220
-
Comparison of strategies for extraction of high molecular weight polycyclic aromatic hydrocarbons from drinking waters
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 23, pp. 6897-6903
-
Strategies for the extraction of free and bound polycyclic aromatic hydrocarbons in run-off waters rich in organic matter
Analytica Chimica Acta, Vol. 508, Núm. 2, pp. 177-183
2003
-
Las marcas de calidad alimentaria en Europa y España
Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 2, pp. 132-141