JOSE MANUEL
CRUZ FREIRE
CATEDRATICO/A DE UNIVERSIDAD TC
Projectes vigents
-
Grupo EQ10
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
-
EVALUACIÓN DE LOS LICORES DE LAVADO DE MAIZ COMO FUENTE DEL ANTIBIOTICO GRAMICIDINA
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE, ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
-
Prueba de concepto para validar los usos potenciales de bisurfactantes obtenidos de licores de lavado de maíz como biopesticida y conservante en la industria agroalimentaria
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE, ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
-
EVALUACIÓN DE DIFERENTES CORRIENTES SECUNDARIAS DE LA INDUSTRIA AGROALIMENTARTIA COMO FUENTE DE BIOSURFACTANTES
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE, XANEL VECINO BELLO
Projectes finalitzats
2023
-
Aplicación do extracto biosurfactante obtido dos licores de lavado de millo para usos cosméticos e farmacéuticos
ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 944.365
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
2022
-
ENXEÑERÍA QUÍMICA 10
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
-
AVALIACIÓN PROXECTO 936.057
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
-
AVALIACIÓN PROXECTO 926.371
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
2021
-
USOS POTENCIALES DEL BIOSURFACTANTE OBTENIDO A PARTIR DE LICORES DE LAVADO DE MAÍZ EN LA INDUSTRIA AGROQUÍMICA
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE, ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 930.912
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
-
AVALIACIÓN PROXECTO 931.164
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
-
AVALIACIÓN PROXECTO BIOTECLE21: APLICACIÓN DE PROCESOS BIOTECNOLÓXICOS PARA A OBTENCIÓN DE PRODUTOS DE DETERXENCIA E COSMÉTICA DA ENTIDADE LIJIMA INVESTIGACIONES A.I.E.
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
2020
-
TECNOLOXÍAS PARA A REVALORIZACIÓN DE RESIDUOS E PARA O DESENVOLVEMENTO DE NOVOS PROCESOS NA ELABORACIÓN DE VIÑOS (PROVINTERRE)
ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
-
TECNOLOXÍAS PARA A REVALORIZACIÓN DE RESIDUOS E PARA O DESENVOLVEMENTO DE NOVOS PROCESOS NA ELABORACIÓN DE VIÑOS (PROVINTERRE)
ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
-
INFORME AVALIACIÓN PROXECTO 790.265
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
-
PRODUCTION AND EXTRACTION OF BIOSURFACTANT FOR APPLICATIONS IN THE COSMETICS INDUSTRY
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE, ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
2019
-
Enxeñaría química
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
-
AVALIACIÓN PROXECTO 678.272
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
-
AVALIACIÓN PROXECTO 631.221
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
-
AVALIACIÓN PROXECTO 594.962
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
2018
-
AVALIACIÓN PROXECTO 597.843
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
-
Valorización de corrientes residuales procedentes del lavado de maíz mediante la purificación y utilización de sus biosurfactantes en productos de cosmética y cuidado personal.
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE, ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 588.172
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
-
AVALIACIÓN PROXECTO 589.411
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
-
INFORME DE EVALUACIÓN PROYECTO I+D+i 548.432
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
2017
-
AVALIACIÓN PROXECTO 544.685
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
2016
-
Enxeñería Química 10 (EQ10)-
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
2015
-
ESTUDIO DE LA ELIMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS(PAHs) EN SUELOS Y FANGOS UTILIZANDO UN BIOSURFACTANTE PRODUCIDO POR LACTOBACILLUS PENTOSUS
ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
-
AVALIACIÓN E CARACTERIZACIÓN DOS BIOSURFACTANTES PRESENTES NOS LICORES DE LAVADO DE MILLO
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE, ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
2014
2013
-
DESENVOLVEMENTO DE POLÍMEROS DE IMPRONTA MOLECULAR (MOLECULAR IMPRINTED POLYMERS) PARA A SÚA APLICACIÓN NO CAMPO ALIMENTARIO - MIPFOOD
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
-
ESTABLECEMENTO DE UMBRAIS DE CALIDADE (SENSORIAIS E QUÍMICSO) PARA ESPECIES OBXETIVO PESQUEIRO NON CONTEMPLADAS NO MARCO LEXISLATIVO
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
2012
-
DESENVOLVEMENTO DE POLIMEROS DE IMPRONTA MOLECULAR (MOLECULAR IMPRINTED POLYMERS) PARA A SÚA APLICACIÓN NO CAMPO ALIMENTARIO- MIPFOOD.
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
-
DESENVOLVEMENTO DE ENVASES ACTIVOS LIBERADORES DE ANTIOXIDANTES OU ANTIMICROBIÁNS PARA MELLORAR A CONSERVACION DE PRODUCTOS PESQUEIROS
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
2011
-
AVALIACIÓN DA EFECTIVIDADE ANTIOXIDANTE DUN ENVASE ACTIVO DE USO ALIMENTARIO SOBRE UNHA MATRIZ CÁRNICA
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
-
Obtención de biosurfactantes
ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
-
AVALIACIÓN DA EFECTIVIDADE ANTIOXIDANTE DUN ENVASE ACTIVO DE USO ALIMENTARIO SOBRE UNHA MATRÍZ CÁRNICA
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
2010
2006
2005
-
INGREDIENTES ALIMENTARIOS DERIVADOS DE RESIDUOS AGROINDUSTRIALES
JUAN CARLOS PARAJO LIÑARES
-
PROXECTO QUE FINANCIA: PPQ2003-02802
JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ
2004
-
PROCESOS PARA LA OBTENCIÓN DE INGREDIENTES ALIMENTARIOS CON ACTIVIDAD BIOLÓGICA Y FUNCIONAL A PARTIR DE EFLUENTES DE LA PRODUCCIÓN DE CONCENTRADOS DE PROTEÍNA DE SOJA
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ
-
EXTRACCIÓN Y PURIFICACIÓN DE POLIFENOLES BIOACTIVOS POTENCIALMENTE ÚTILES COMO ANTIOXIDANTES ALIMENTARIOS O DERMOPROTECTORES A PARTIR DE SUBPRODUCTOS DE LA INDUSTRIA AGROALIMENTARIA Y FORESTAL
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ
2003
-
OBTENCIÓN DE ANTIOXIDANTES POR PROCESOS DE HIDRÓLISIS ÁCIDA DE MATERIALES LIGNOCELULÓSICOS DE ORIGEN RESIDUAL
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ