MARIA INMACULADA
FRANCO MATILLA
CATEDRATICO/A DE UNIVERSIDAD TC
Lorena
Piñeiro Lago
Publicacions en què col·labora amb Lorena Piñeiro Lago (7)
2023
2021
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Vitamin retention during the canning of swordfish (Xiphias gladius) with different filling media
Journal of Food Science, Vol. 86, Núm. 5, pp. 1704-1713
2020
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Changes in thermoviscoelastic and biochemical properties of Atroncau blancu and roxu Afuega'l Pitu cheese (PDO) during ripening
Food Research International, Vol. 137
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Microstructure, Rheology, and Composition of a Spanish Cheese
Springer Proceedings in Materials (Springer Nature), pp. 54-58
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Temperature dependence of the viscoelastic properties of an acid-curd Spanish cheese: Afuega'l Pitu atroncau roxu variety (PDO)
LWT, Vol. 126
2019
2017
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Desarrollo y optimización del proceso de elaboración de una leche fermentada
La ciencia, ingeniería y tecnología de los alimentos bajo la perspectiva de los jóvenes investigadores: II Congreso Nacional de Jóvenes Investigadores en Ciencia, Ingeniería y Tecnología de los Alimentos. [Facultad de Veterinaria, U. de León. 19 y 20 de octubre de 2017]