MARIA INMACULADA
FRANCO MATILLA
CATEDRATICO/A UNIVERSIDADE - TEMPO COMPLETO
Proxectos finalizados
2024
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FORMACIÓN TEÓRICA-PRÁCTICA PARA A POSTA EN MARCHA DUN OBRADOIRO DE ELABORACIÓN DE CONSERVAS DE TOMATE NAS INSTALACIÓNS DA FUNDACIÓN MENELA
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA, RAQUEL RIAL OTERO
2022
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CURSO: CONSERVANDO FROITAS E VERDURAS
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA
2021
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VALORIZACIÓN DO TIBURÓN (PRIONACE GLAUCA) A TRAVÉS DA OBTENCIÓN DE NOVOS PRODUTOS E COMOPOSTOS
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA
2020
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EXXPERIMENTA EN FEMININO
MARIA DE LAS NIEVES LORENZO GONZALEZ
2018
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ANÁLISE DE AMINOÁCIDOS LIBRES E TOTAIS
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA
2017
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PARÁMETROS DE CALIDADE DO LIMÓN ECOLÓXICO CULTIVADO NA PARROQUIA DE PINZAS
SIDONIA MARTINEZ SUAREZ
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AVALIACIÓN PROXECTO 1996/0781/PIDI/02
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA
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CARACTERIZACIÓN QUÍMICA, FÍSICO-QUÍMICA E FÍSICA DE PASTA DE PEIXE OBTIDA A PARTIR DE SARDINELLA AURITA
SIDONIA MARTINEZ SUAREZ
2013
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MELLORA DA CALIDADE E DA TECNOLOXÍA DE ELABORACIÓN DE PRODUTOS CÁRNICOS CRU-CURADOS TRADICIONAIS
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
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OPTIMIZACIÓN TECNOLÓXICA PARA A VALORIZACIÓN E APROVEITAMENTO DE SUBPRODUTOS DO PEIXE ESPADA
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA
2012
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MEJORA DE LA CALIDAD Y DE LA TECNOLOGÍA DE ELABORACION DE PRODUCTOS CARNICOS CRUDO-CURADOS TRADICIONALES
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2011
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EFECTO DE LA UTILIZACIÓN DE CASTAÑA EN LA DIETA DE FINALIZACIÓN SOBRE LA CALIDAD DE LA CARNE DEL CERDO DE RAZA CELTA
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2010
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DESENVOLVEMENTO E ENSAIO DE CULTIVOS INICIADORES PROPIOS PARA EMBUTIDOS TRADICIONAIS GALEGOS
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA
2009
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Eventos deportivos en Ourense: evaluación del impacto socioeconómico y propuesta de actuación provincial
ANGEL ANTONIO BARAJAS ALONSO
2008
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MELLORA DA CALIDADE E DA TECNOLOXÍA DE ELABORACIÓN DOS EMBUTIDOS TRADICIONAIS DO NOROESTE DE ESPAÑA
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2007
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Antioxidantes Naturais en Brassicas spp.cultivadas en Galicia
SIDONIA MARTINEZ SUAREZ