Publicacións (115) Publicacións de MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA

2022

  1. Amino acid profile and protein quality related to canning and storage of swordfish packed in different filling media

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 107

  2. Utilizando prácticas de laboratorio online durante el confinamiento Covid-19 para prácticas presenciales

    Conference proceedings. CIVINEDU 2022: 6th International Virtual Conference on Educational Research and Innovation

2019

  1. Capacidad antioxidante, flavonoides totales y carotenoides de limones cultivados en Galicia

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  2. Effect of storage time on microstructure, viscoelastic and biochemical parameters of Afuega'l Pitu cheese (PDO): Atroncau Blancu and Roxu varieties

    LWT, Vol. 116

  3. Parámetros de calidad de limones cultivados en Galicia

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019