Publicacións (23) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2015

  1. A Critical Review about Human Exposure to Polychlorinated Dibenzo-p-Dioxins (PCDDs), Polychlorinated Dibenzofurans (PCDFs) and Polychlorinated Biphenyls (PCBs) through Foods

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 55, Núm. 11, pp. 1590-1617

  2. A Review on the Fermentation of Foods and the Residues of Pesticides—Biotransformation of Pesticides and Effects on Fermentation and Food Quality

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 55, Núm. 6, pp. 839-863

  3. A critical review about the health risk assessment of pahs and their metabolites in foods

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 55, Núm. 10, pp. 1383-1405

  4. Análisis de los determinantes de la decisión de viajar de los senior españoles

    Estudios y perspectivas en turismo, Vol. 24, Núm. 1, pp. 1-20

  5. Blending Local olive oils with Arbequina or Picual oils produces high quality, distinctive EVOOs

    European Journal of Lipid Science and Technology, Vol. 117, Núm. 8, pp. 1238-1247

  6. Characterisation of extra virgin olive oils from Galician autochthonous varieties and their co-crushings with Arbequina and Picual cv.

    Food Chemistry, Vol. 176, pp. 493-503

  7. Competing for the disability tourism market - A comparative exploration of the factors of accessible tourism competitiveness in Spain and Australia

    Tourism Management, Vol. 47, pp. 261-272

  8. Discapacidad y alojamientos turísticos en España

    Pasos: Revista de Turismo y Patrimonio Cultural, Vol. 13, Núm. 4, pp. 771-787

  9. Effects of Sugar Concentration Processes in Grapes and Wine Aging on Aroma Compounds of Sweet Wines—A Review

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 55, Núm. 8, pp. 1053-1073

  10. Evaluation of the effect of fenhexamid and mepanipyrim in the volatile composition of Tempranillo and Graciano wines

    Food Research International, Vol. 71, pp. 108-117

  11. High-throughput HPLC–MS/MS determination of the persistence of neonicotinoid insecticide residues of regulatory interest in dietary bee pollen

    Analytical and Bioanalytical Chemistry, Vol. 407, Núm. 23

  12. Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN) sobre condiciones de uso de determinadas sustancias para ser empleadas en complementos alimenticios-4

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 22, pp. 79-131

  13. Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN) sobre el empleo como sal comestible del cloruro sódico obtenido a partir de un proceso de producción de cloruro potásico por flotación

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 21, pp. 27-35

  14. La constante evolución del turismo: innovación, tecnología, nuevos productos y experiencias

    Pasos: Revista de Turismo y Patrimonio Cultural, Vol. 13, Núm. 4, pp. 739-740

  15. Las Agencias de Viajes ante la influencia de las Redes Sociales en el turismo: el caso de Ourense

    Pasos: Revista de Turismo y Patrimonio Cultural, Vol. 13, Núm. 4, pp. 829-836

  16. Liquid chromatography-mass spectrometry method development for monitoring stress-related corticosteroids levels in pig saliva

    Journal of Chromatography B: Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences, Vol. 990, pp. 158-163

  17. Sostenibilidad energética y viabilidad monetaria de los cultivos herbáceos extensivos ecológico en Andalucía

    Revista de la Facultad de Agronomía, Vol. 114, Núm. 1, pp. 15-26

  18. Sweet, reinforced and fortified wines: grape biochemistry, technology and vinification

    Journal of wine research, Vol. 26, Núm. 1, pp. 64-66

  19. The measure and control of effects of botryticides on phenolic profile and color quality of red wines

    Food Control, Vol. 50, pp. 942-948

  20. Toxicity evaluation of new agricultural fungicides in primary cultured cortical neurons

    Environmental Research, Vol. 140, pp. 37-44