Centro de investigación
CISPAC
Publicaciones (23) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2015
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A Critical Review about Human Exposure to Polychlorinated Dibenzo-p-Dioxins (PCDDs), Polychlorinated Dibenzofurans (PCDFs) and Polychlorinated Biphenyls (PCBs) through Foods
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 55, Núm. 11, pp. 1590-1617
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A Review on the Fermentation of Foods and the Residues of Pesticides—Biotransformation of Pesticides and Effects on Fermentation and Food Quality
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 55, Núm. 6, pp. 839-863
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A critical review about the health risk assessment of pahs and their metabolites in foods
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 55, Núm. 10, pp. 1383-1405
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Análisis de los determinantes de la decisión de viajar de los senior españoles
Estudios y perspectivas en turismo, Vol. 24, Núm. 1, pp. 1-20
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Blending Local olive oils with Arbequina or Picual oils produces high quality, distinctive EVOOs
European Journal of Lipid Science and Technology, Vol. 117, Núm. 8, pp. 1238-1247
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Characterisation of extra virgin olive oils from Galician autochthonous varieties and their co-crushings with Arbequina and Picual cv.
Food Chemistry, Vol. 176, pp. 493-503
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Competing for the disability tourism market - A comparative exploration of the factors of accessible tourism competitiveness in Spain and Australia
Tourism Management, Vol. 47, pp. 261-272
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Discapacidad y alojamientos turísticos en España
Pasos: Revista de Turismo y Patrimonio Cultural, Vol. 13, Núm. 4, pp. 771-787
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Effects of Sugar Concentration Processes in Grapes and Wine Aging on Aroma Compounds of Sweet Wines—A Review
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 55, Núm. 8, pp. 1053-1073
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Evaluation of the effect of fenhexamid and mepanipyrim in the volatile composition of Tempranillo and Graciano wines
Food Research International, Vol. 71, pp. 108-117
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High-throughput HPLC–MS/MS determination of the persistence of neonicotinoid insecticide residues of regulatory interest in dietary bee pollen
Analytical and Bioanalytical Chemistry, Vol. 407, Núm. 23
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN) sobre condiciones de uso de determinadas sustancias para ser empleadas en complementos alimenticios-4
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 22, pp. 79-131
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN) sobre el empleo como sal comestible del cloruro sódico obtenido a partir de un proceso de producción de cloruro potásico por flotación
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 21, pp. 27-35
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La constante evolución del turismo: innovación, tecnología, nuevos productos y experiencias
Pasos: Revista de Turismo y Patrimonio Cultural, Vol. 13, Núm. 4, pp. 739-740
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Las Agencias de Viajes ante la influencia de las Redes Sociales en el turismo: el caso de Ourense
Pasos: Revista de Turismo y Patrimonio Cultural, Vol. 13, Núm. 4, pp. 829-836
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Liquid chromatography-mass spectrometry method development for monitoring stress-related corticosteroids levels in pig saliva
Journal of Chromatography B: Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences, Vol. 990, pp. 158-163
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Sostenibilidad energética y viabilidad monetaria de los cultivos herbáceos extensivos ecológico en Andalucía
Revista de la Facultad de Agronomía, Vol. 114, Núm. 1, pp. 15-26
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Sweet, reinforced and fortified wines: grape biochemistry, technology and vinification
Journal of wine research, Vol. 26, Núm. 1, pp. 64-66
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The measure and control of effects of botryticides on phenolic profile and color quality of red wines
Food Control, Vol. 50, pp. 942-948
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Toxicity evaluation of new agricultural fungicides in primary cultured cortical neurons
Environmental Research, Vol. 140, pp. 37-44