Publicacións (40) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2016

  1. A widely used spectrophotometric assay to quantify olive oil biophenols according to the health claim (EU Reg. 432/2012)

    European Journal of Lipid Science and Technology, Vol. 118, Núm. 10, pp. 1593-1599

  2. Analysis of the transport of imported food in Spain and its contribution to global warming

    Renewable Agriculture and Food Systems, Vol. 31, Núm. 1, pp. 37-48

  3. Análisis del desempeño de destinos litorales españoles a través de la evolución de la demanda y la oferta de alojamiento

    Innovar: revista de ciencias administrativas y sociales, Vol. 26, Núm. 59, pp. 137-154

  4. Changes in microbial dynamics during vermicomposting of fresh and composted sewage sludge

    Waste Management, Vol. 48, pp. 409-417

  5. Characterization of virgin olive oils produced with autochthonous Galician varieties

    Food Chemistry, Vol. 212, pp. 162-171

  6. Cheese whey: A cost-effective alternative for hyaluronic acid production by Streptococcus zooepidemicus

    Food Chemistry, Vol. 198, pp. 54-61

  7. Clonal integration facilitates the colonization of drought environments by plant invaders

    AoB PLANTS, Vol. 8

  8. Crafting sustainable development solutions: Frugal innovations of grassroots entrepreneurs

    Sustainability (Switzerland), Vol. 8, Núm. 1

  9. De las arenas auríferas del Pactolo al XV World Water Congress en Edimburgo

    REDAS: Revista de derecho, agua y sostenibilidad, Núm. 0

  10. Dissipation kinetics of pre-plant pesticides in greenhouse-devoted soils

    Science of the Total Environment, Vol. 543, pp. 1-8

  11. Dissipation of Fungicide Residues during Winemaking and Their Effects on Fermentation and the Volatile Composition of Wines

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 64, Núm. 6, pp. 1344-1354

  12. El uso del turismo termal como parte de la campaña promocional de un destino: Comparativa de las comunidades españolas

    Boletín de la Sociedad Española de Hidrología Médica, Vol. 31, Núm. 0, pp. 169-170

  13. Evolution of microbial dynamics during the maturation phase of the composting of different types of waste

    Waste Management, Vol. 54, pp. 83-92

  14. Experimental protocol for the recovery and evaluation of bioactive compounds of tarbush against postharvest fruit fungi

    Food Chemistry, Vol. 198, pp. 62-67

  15. Impact of an invasive nitrogen-fixing tree on arbuscular mycorrhizal fungi and the development of native species

    AoB PLANTS, Vol. 8

  16. Inconsistency in the detection of phytotoxic effects: A test with Acacia dealbata extracts using two different methods

    Phytochemistry Letters, Vol. 15, pp. 190-198

  17. Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN) sobre métodos histológicos para la diferenciación de preparados de carne y productos cárnicos

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 24, pp. 11-21

  18. Kinetic modelling of mancozeb hydrolysis and photolysis to ethylenethiourea and other by-products in water

    Water Research, Vol. 102, pp. 561-571

  19. La investigación de la responsabilidad social empresarial en el sector hotelero: Análisis y revisión de la literatura científica

    Anuario Turismo y Sociedad, Vol. 18, pp. 137-158

  20. La unión del turismo deportivo y el turismo termal en la creación de un nuevo producto

    Boletín de la Sociedad Española de Hidrología Médica, Vol. 31, Núm. 0, pp. 171-172