Centro de investigación
CISPAC
Publicacións (22) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2016
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A widely used spectrophotometric assay to quantify olive oil biophenols according to the health claim (EU Reg. 432/2012)
European Journal of Lipid Science and Technology, Vol. 118, Núm. 10, pp. 1593-1599
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Analysis of the transport of imported food in Spain and its contribution to global warming
Renewable Agriculture and Food Systems, Vol. 31, Núm. 1, pp. 37-48
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Análisis del desempeño de destinos litorales españoles a través de la evolución de la demanda y la oferta de alojamiento
Innovar: revista de ciencias administrativas y sociales, Vol. 26, Núm. 59, pp. 137-154
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Changes in microbial dynamics during vermicomposting of fresh and composted sewage sludge
Waste Management, Vol. 48, pp. 409-417
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Characterization of virgin olive oils produced with autochthonous Galician varieties
Food Chemistry, Vol. 212, pp. 162-171
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Dissipation kinetics of pre-plant pesticides in greenhouse-devoted soils
Science of the Total Environment, Vol. 543, pp. 1-8
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Dissipation of Fungicide Residues during Winemaking and Their Effects on Fermentation and the Volatile Composition of Wines
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 64, Núm. 6, pp. 1344-1354
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El uso del turismo termal como parte de la campaña promocional de un destino: Comparativa de las comunidades españolas
Boletín de la Sociedad Española de Hidrología Médica, Vol. 31, Núm. 0, pp. 169-170
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Evolution of microbial dynamics during the maturation phase of the composting of different types of waste
Waste Management, Vol. 54, pp. 83-92
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN) sobre métodos histológicos para la diferenciación de preparados de carne y productos cárnicos
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 24, pp. 11-21
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Kinetic modelling of mancozeb hydrolysis and photolysis to ethylenethiourea and other by-products in water
Water Research, Vol. 102, pp. 561-571
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La investigación de la responsabilidad social empresarial en el sector hotelero: Análisis y revisión de la literatura científica
Anuario Turismo y Sociedad, Vol. 18, pp. 137-158
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La unión del turismo deportivo y el turismo termal en la creación de un nuevo producto
Boletín de la Sociedad Española de Hidrología Médica, Vol. 31, Núm. 0, pp. 171-172
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Los olmos comienzan a recuperar sus territorios
Quercus, Núm. 361, pp. 54-61
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Organic pollutants profiling of wood ashes from biomass power plants linked to the ash characteristics
Science of the Total Environment, Vol. 544, pp. 535-543
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Profiling, distribution and levels of carcinogenic polycyclic aromatic hydrocarbons in traditional smoked plant and animal foods
Food Control, Vol. 59, pp. 581-590
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Proteome changes in Garnacha Tintorera red grapes during post-harvest drying
LWT - Food Science and Technology, Vol. 69, pp. 608-613
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Seafood-processing sludge composting: Changes to microbial communities and physico-chemical parameters of static treatment versus for turning during the maturation stage
PLoS ONE, Vol. 11, Núm. 12
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Segmentación del mercado de un destino turístico de interior: El caso de A Ribeira Sacra (Ourense)
Pasos: Revista de Turismo y Patrimonio Cultural, Vol. 14, Núm. 2, pp. 369-383
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State of the art on public risk assessment of combined human exposure to multiple chemical contaminants
Trends in Food Science and Technology, Vol. 55, pp. 11-28