Unibertsitate arteko Ikerketa Zentroa
CISPAC
Argitalpenak (27) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak
2004
-
"Joder" etimológicamente -como "desentropiar" a Adilia Lopes
Zurgai: Euskal herriko olerkiaren aldizkaria : Poetas por su pueblo, Mes 12, pp. 104-108
-
A mathematical model for glucose oxidase kinetics, including inhibitory, deactivant and diffusional effects, and their interactions
Enzyme and Microbial Technology, Vol. 34, Núm. 5, pp. 513-522
-
Análisis y contrastación de la vinculación existente entre la orientación al mercado y el marketing de relaciones a través de la teoría de las ventajas competitivas basada en los recusos
La empresa y su entorno: best papers proceedings 2004
-
Aproximación crítica á obra de Lupe Gómez. Atentado ao culturalismo
Anuario de estudos literarios galegos, Núm. 2004, pp. 7-29
-
Aproximación histórica ó descorrer do mosteiro feminino de San Miguel de Bóveda na Idade Media
Minius: Revista do Departamento de Historia, Arte e Xeografía, Núm. 12, pp. 41-71
-
Comparison of strategies for extraction of high molecular weight polycyclic aromatic hydrocarbons from drinking waters
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 23, pp. 6897-6903
-
Convenios y Contratos Administrativos: Transacción, Arbitraje y Terminación Convencional del Procedimiento
Editorial Aranzadi
-
Determination of sulfamethazine in milk by solid phase extraction and liquid chromatographic separation with ultraviolet detection
Food Control, Vol. 15, Núm. 5, pp. 375-378
-
Development of a rapid method based on solid-phase extraction and liquid chromatography with ultraviolet absorbance detection for the determination of polyphenols in alcohol-free beers
Journal of Chromatography A, Vol. 1054, Núm. 1-2, pp. 175-180
-
Efecto de la nisina en las propiedades superficiales de envases alimentarios activos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 23, Núm. 196, pp. 59-61
-
El sector turístico en Ourense
A economía de Ourense a debate (Universidade de Vigo), pp. 49-62
-
Enzymatic Hydrolysis of Chestnut Purée: Process Optimization Using Mixtures of α-Amylase and Glucoamylase
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 10, pp. 2907-2914
-
Evaluación de la calidad percibida por los clientes de establecimientos termales a través del análisis de sus expectativas y percepciones
Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 13, Núm. 1, pp. 5-22
-
Fuero jurisdiccional de los convenios expropiatorios celebrados entre un particular y una junta de compensación
Actualidad jurídica Aranzadi, Núm. 646, pp. 2-5
-
Global neo-imperialism and national resistance: approaches from postcolonial studies
Servizo de Publicacións
-
High Pressure Application to Wort and Beer
Deutsche Lebensmittel-Rundschau, Vol. 100, Núm. 2, pp. 53-56
-
La empresa y su entorno: best papers proceedings 2004
Universidade de Vigo
-
O impulso das enerxías renovábeis en Galiza: unha introducción á explotación do potencial eólico
Cooperativismo e economía social, Núm. 27, pp. 149-170
-
Parameters affecting extraction of selected fungicides from vineyard soils
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 24, pp. 7227-7234
-
Procedure to measure the level of polycyclic aromatic hydrocarbons in wood ashes used as fertilizer in agroforestry soils and their transfer from ashes to water
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 12, pp. 3900-3904