Centro de investigación
CISPAC
Publicacións (36) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2015
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A Critical Review about Human Exposure to Polychlorinated Dibenzo-p-Dioxins (PCDDs), Polychlorinated Dibenzofurans (PCDFs) and Polychlorinated Biphenyls (PCBs) through Foods
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 55, Núm. 11, pp. 1590-1617
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A Review on the Fermentation of Foods and the Residues of Pesticides—Biotransformation of Pesticides and Effects on Fermentation and Food Quality
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 55, Núm. 6, pp. 839-863
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A critical review about the health risk assessment of pahs and their metabolites in foods
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 55, Núm. 10, pp. 1383-1405
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Análisis de los determinantes de la decisión de viajar de los senior españoles
Estudios y perspectivas en turismo, Vol. 24, Núm. 1, pp. 1-20
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Barreras para el viaje de los seniors en función de las variables del ciclo de vida y el nivel sociocultural
Enfoques empresariales de la gestión científica: transferencia de conocimiento a la empresa
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Blending Local olive oils with Arbequina or Picual oils produces high quality, distinctive EVOOs
European Journal of Lipid Science and Technology, Vol. 117, Núm. 8, pp. 1238-1247
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Characterisation of extra virgin olive oils from Galician autochthonous varieties and their co-crushings with Arbequina and Picual cv.
Food Chemistry, Vol. 176, pp. 493-503
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Competing for the disability tourism market - A comparative exploration of the factors of accessible tourism competitiveness in Spain and Australia
Tourism Management, Vol. 47, pp. 261-272
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Constituting connections and rural revitalization in ‘The comarca de verín’, Galicia (Spain)
Globalization and Europe's Rural Regions (Taylor and Francis), pp. 91-106
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Discapacidad y alojamientos turísticos en España
Pasos: Revista de Turismo y Patrimonio Cultural, Vol. 13, Núm. 4, pp. 771-787
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Effects of Sugar Concentration Processes in Grapes and Wine Aging on Aroma Compounds of Sweet Wines—A Review
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 55, Núm. 8, pp. 1053-1073
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Enfoques empresariales de la gestión científica: transferencia de conocimiento a la empresa
Universidade de Vigo
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Evaluación de la utilización del debate en el aula
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XI FECIES
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Evaluation of the effect of fenhexamid and mepanipyrim in the volatile composition of Tempranillo and Graciano wines
Food Research International, Vol. 71, pp. 108-117
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High-throughput HPLC–MS/MS determination of the persistence of neonicotinoid insecticide residues of regulatory interest in dietary bee pollen
Analytical and Bioanalytical Chemistry, Vol. 407, Núm. 23
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN) sobre condiciones de uso de determinadas sustancias para ser empleadas en complementos alimenticios-4
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 22, pp. 79-131
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN) sobre el empleo como sal comestible del cloruro sódico obtenido a partir de un proceso de producción de cloruro potásico por flotación
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 21, pp. 27-35
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La constante evolución del turismo: innovación, tecnología, nuevos productos y experiencias
Pasos: Revista de Turismo y Patrimonio Cultural, Vol. 13, Núm. 4, pp. 739-740
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La innovación y la universidad como camino de crecimiento económico y social
Horizonte 2031: la Universidad de Granada ante su V Centenario : reflexiones sobre el futuro de la universidad = Horizon 2031 : the University of Granada in light of its V Centenary : reflections on the future of the university (Editorial Universidad de Granada), pp. 223-226
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La investigación de la responsabilidad social empresarial en el sector hotelero: análisis y revisión de la literatura científica
Enfoques empresariales de la gestión científica: transferencia de conocimiento a la empresa