Publicacións (43) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2001

  1. Adherencias de bacterias a superficies de contacto con alimentos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 320, pp. 19-26

  2. Aerobiology of Castanea pollen in Galicia

    Aerobiologia, Vol. 17, Núm. 3, pp. 233-240

  3. Allelopathic effects of tree species on some soil microbial populations and herbaceous plants

    Biologia Plantarum, Vol. 44, Núm. 2, pp. 269-275

  4. Allelopathy in agroecosystems in Spain

    Journal of Crop Production, Vol. 4, Núm. 2, pp. 415-432

  5. Antioxidant activity of extracts from Gevuina avellana and Rosa rubiginosa defatted seeds

    Food Research International, Vol. 34, Núm. 2-3, pp. 103-109

  6. Aplicación de ozono como método de esterilización para medios de cultivo generales en microbiología

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 322, pp. 39-44

  7. Caracterización de la fracción lipídica de algunos productos cárnicos tradicionales gallegos

    Grasas y aceites, Vol. 52, Núm. 5, pp. 291-296

  8. Comparison of physiological effects of allelochemicals and commercial herbicides

    Allelopathy Journal, Vol. 8, Núm. 2, pp. 211-220

  9. Comportamiento de la flora microbiana durante la elaboración industrial de kefir a partir de leche de vaca

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 326, pp. 57-64

  10. Construction of highways with contaminated soils from closed mines

    Agrochimica, Vol. 45, Núm. 3-4, pp. 134-146

  11. Contribution to the study of fungal spores in honeys of Galicia (NW Spain)

    Grana, Vol. 40, Núm. 4-5, pp. 217-222

  12. Determination of sulfamethazine and trimethoprim in liquid feed premixes by HPLC and diode array detection, with an analysis of the uncertainty of the analytical results

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 7, pp. 3145-3150

  13. Determination of the odor threshold concentrations of iodinated trihalomethanes in drinking water

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 4, pp. 1881-1884

  14. Development of pedotransfer function for soils in Galicia (NW Spain)

    Agrochimica, Vol. 45, Núm. 5-6, pp. 178-188

  15. Differentiation of white wines by their aromatic index

    Talanta, Vol. 54, Núm. 2, pp. 271-281

  16. Distribution of Castanea pollen in Galician honeys (NW Spain)

    Aerobiologia, Vol. 17, Núm. 3, pp. 255-259

  17. Efecto de la temperatura de esporulación sobre la termorresistencia de "Bacilus Stearothermophilus"

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 324, pp. 35-38

  18. Efecto de las propiedades hidráulicas del suelo sobre la respuesta hidrológica calculada por LISEM 5.0

    Cadernos do Laboratorio Xeolóxico de Laxe: Revista de xeoloxía galega e do hercínico peninsular, Núm. 26, pp. 231-242

  19. El polen de Eucalyptus y su incidencia en la atmósfera de Vigo (NO España)

    Acta Botanica Malacitana, Núm. 26, pp. 99-110

  20. Enhanced nisin and pediocin production on whey supplemented with different nitrogen sources

    Biotechnology Letters, Vol. 23, Núm. 8, pp. 609-612