Instituto
Agroecolox
Publications (50) Publications auxquelles un chercheur a participé
2003
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A fractional factorial design applied to the optimization of microwave- and ultrasound-assisted acid leaching methods for heavy metals determination in sludges by flame atomic absorption spectrometry
International Journal of Environmental Analytical Chemistry, Vol. 83, Núm. 4, pp. 343-356
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A marea negra das canteiras de Toén
Cerna: Revista galega de ecoloxía e medio ambiente, Núm. 38, pp. 18-19
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Allelopathic Evidence in the Poaceae
Botanical Review, Vol. 69, Núm. 3, pp. 300-319
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Amino acid and soluble nitrogen evolution throughout ripening of Serra da Estrela cheese
International Dairy Journal, Vol. 13, Núm. 7, pp. 537-545
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Analytical methods for food-contact materials additives in olive oil simulant at sub-mg kg-1 level
Food Additives and Contaminants, Vol. 20, Núm. 7, pp. 678-683
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Aplicación de los tratamientos óhmicos en la industria cárnica
Alimentación, equipos y tecnología, Año 22, Núm. 182, pp. 69-73
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Application of Strategically Designed Sample Composition to the Rapid Analytical Screening of Milk Samples for Polychlorinated Biphenyls
Journal of AOAC International, Vol. 86, Núm. 4, pp. 846-855
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Application of single-drop microextraction and comparison with solid-phase microextraction and solid-phase extraction for the determination of α- and β-endosulfan in water samples by gas chromatography-electron-capture detection
Journal of Chromatography A, Vol. 984, Núm. 2, pp. 245-252
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Biochemical changes throughout the ripening of a traditional Spanish goat cheese variety (Babia-Laciana)
International Dairy Journal, Vol. 13, Núm. 2-3, pp. 221-230
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Cambios inducidos por el almacenamiento a refrigeración sobre la viabilidad y la termorresistencia de Enterococcus faecium
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 345, pp. 41-44
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Caracterización físico-química de los vinos de la D. O. Monterrei pertenecientes a la cosecha de 2001: parámetros clásicos y compuestos fenólicos (I)
Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología, Núm. 14, pp. 65-70
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Caracterización físico-química de los vinos de la D. O. Monterrei pertenecientes a la cosecha de 2001: sustancias minerales y parámetros del color (y II)
Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología, Núm. 14, pp. 73-76
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Characteristics of olive fruits and extra-virgin olive oils obtained from olive trees growing in Appellation of Controlled Origin 'Sierra Mágina'
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 83, Núm. 9, pp. 912-919
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Characterization of Vibrio strains isolated from turbot (Scophthalmus maximus) culture by phenotypic analysis, ribotyping and 16S rRNA gene sequence comparison
Journal of Applied Microbiology, Vol. 95, Núm. 4, pp. 693-703
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Composition, Physico-chemical Parameters and Nitrogen Fractions of Tetilla Cheese
Journal of Food Science and Technology, Vol. 40, Núm. 1, pp. 102-105
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Compositional and degradative changes during the manufacture of dry-cured 'lacón'
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 83, Núm. 6, pp. 593-601
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Control of contamination of olive oil by sunflower seed oil in bottling plants by GC-MS of fatty acid methyl esters
Food Control, Vol. 14, Núm. 7, pp. 463-467
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Determination of compounds from epoxy resins in food simulants by HPLC-fluorescence
Chromatographia, Vol. 58, Núm. 5-6, pp. 337-342
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Determination of fungicide residues in white grapes for winemaking by gas chromatography with mass spectrometric detection and assessment of matrix effects
Journal of AOAC International, Vol. 86, Núm. 5, pp. 1008-1014
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Efectividad de diferentes desinfectantes de uso alimentario frente a microorganismos aislados de una industria alimentaria
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 341, pp. 49-52