Departamento
Enxeñaría química
Publicacións (64) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2003
-
A novel application of solid state culture: Production of lipases by Yarrowia lipolytica
Biotechnology Letters, Vol. 25, Núm. 15, pp. 1225-1229
-
Alternative media for lactic acid production by Lactobacillus delbrueckii NRRL B-445
Food and Bioproducts Processing: Transactions of the Institution of of Chemical Engineers, Part C, Vol. 81, Núm. 3, pp. 250-256
-
Amino acid and soluble nitrogen evolution throughout ripening of Serra da Estrela cheese
International Dairy Journal, Vol. 13, Núm. 7, pp. 537-545
-
Aplicación de los tratamientos óhmicos en la industria cárnica
Alimentación, equipos y tecnología, Año 22, Núm. 182, pp. 69-73
-
Biochemical changes throughout the ripening of a traditional Spanish goat cheese variety (Babia-Laciana)
International Dairy Journal, Vol. 13, Núm. 2-3, pp. 221-230
-
Biodegradation of grape cluster stems and Ligninolytic Enzyme production by Phanerochaete chrysosporium during semi-solid-state cultivation
Acta Biotechnologica, Vol. 23, Núm. 1, pp. 65-74
-
Cambios inducidos por el almacenamiento a refrigeración sobre la viabilidad y la termorresistencia de Enterococcus faecium
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 345, pp. 41-44
-
Caracterización físico-química de los vinos de la D. O. Monterrei pertenecientes a la cosecha de 2001: parámetros clásicos y compuestos fenólicos (I)
Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología, Núm. 14, pp. 65-70
-
Caracterización físico-química de los vinos de la D. O. Monterrei pertenecientes a la cosecha de 2001: sustancias minerales y parámetros del color (y II)
Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología, Núm. 14, pp. 73-76
-
Carbon material and bioenergetic balances of xylitol production from corncobs by Debaryomyces hansenii
Biotechnology Progress, Vol. 19, Núm. 3, pp. 706-713
-
Carboxymethylcellulose from totally chlorine-free-bleached milox pulps
Bioresource Technology, Vol. 89, Núm. 3, pp. 289-296
-
Change in both morphology and enzymatic production of Phanerochaete chrysosporium due to hydraulic shear stress
Afinidad: Revista de química teórica y aplicada, Vol. 60, Núm. 507, pp. 482-486
-
Characterisation of barrier properties of organic paints: The zinc phosphate effectiveness
Progress in Organic Coatings
-
Chromium implantation in AISI 304L stainless steel: Electrochemical study of the passive film
Journal of Corrosion Science and Engineering, Vol. 6
-
Composition, Physico-chemical Parameters and Nitrogen Fractions of Tetilla Cheese
Journal of Food Science and Technology, Vol. 40, Núm. 1, pp. 102-105
-
Compositional and degradative changes during the manufacture of dry-cured 'lacón'
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 83, Núm. 6, pp. 593-601
-
Corrosion study for the acidic organosolv processes Acetosolv, Formacell and Milox
Afinidad: Revista de química teórica y aplicada, Vol. 60, Núm. 505, pp. 233-238
-
Densities, refractive indices and speeds of sound of the ternary mixtures (dimethyl carbonate + methanol + ethanol) and (dimethyl carbonate + methanol + 1-propanol) at T = 298.15 K
Journal of Chemical Thermodynamics, Vol. 35, Núm. 12, pp. 2021-2031
-
Efecto de la temperatura de subcultivo sobre la capacidad de recuperación de esporos tratados por el calor de Bacillus stearothermophilus obtenidos a diferentes temperaturas
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 346, pp. 35-40
-
Effect of lipids and surfactants on extracellular lipase production by Yarrowia lipolytica
Journal of Chemical Technology and Biotechnology, Vol. 78, Núm. 11, pp. 1166-1170