Publicacións (75) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

1997

  1. Ability of the Nitta-Chao model for the prediction of pressure and temperature dependence of the volumetric properties of n-alkane + 1-alkanol systems

    Fluid Phase Equilibria, Vol. 133, Núm. 1-2, pp. 45-55

  2. Acaricide residues in honeys from Galicia (N.W. Spain)

    Journal of Food Protection, Vol. 60, Núm. 1, pp. 78-80

  3. Amylase production by solid state culture of Aspergillus oryzae on polyurethane foams. Some mechanistic approaches from an empirical model

    Process Biochemistry, Vol. 32, Núm. 1, pp. 35-42

  4. Analysis of Dairy Products by Near-Infrared Spectroscopy: A Review

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 45, Núm. 8

  5. Application of Near Infrared Transflectance Spectroscopy to the analysis of fermented milks

    MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, Vol. 52, Núm. 4, pp. 196-200

  6. Application of near infrared transflectance spectroscopy to the analysis of fermented milks

    Milchwissenschaft, Vol. 52, Núm. 4, pp. 196-200

  7. Breakthrough of inorganic ions present in cattle slurry: Soil column trials

    Water Research, Vol. 31, Núm. 11, pp. 2892-2898

  8. Capacidad de neutralización de ácidos y su relación con las propiedades de suelos de bosque de Galicia

    Edafología, Vol. 2, Núm. 1, pp. 37-48

  9. Características palinológicas de las mieles de castaño de Galicia (NO España)

    Acta Botanica Malacitana, Núm. 22, pp. 73-81

  10. Change in micelle form induced by cosurfactant addition in nematic lyotropic phases

    Langmuir, Vol. 13, Núm. 19, pp. 5016-5021

  11. Changes in form and relative stability of micelles in multicomponent systems

    Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects, Vol. 129-130, pp. 399-403

  12. Co-production of carotenoids and xylitol by Xanthophyllomyces dendrorhous (Phaffia rhodozyma)

    Biotechnology Letters, Vol. 19, Núm. 2, pp. 139-142

  13. Comparison of functions for evaluating the effect of Fe and Al oxides on the particle size distribution of kaolin and quartz

    Clay Minerals, Vol. 32, Núm. 1, pp. 3-11

  14. Comparison of the classical methods and the API ATB 32C system in the identification of yeasts isolated from goat cheese

    Food Research International, Vol. 30, Núm. 9, pp. 653-658

  15. Composición nutricional de determinadas variedades de castañas en la comarca de Monterrei (Orense)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 279, pp. 19-22

  16. Compuestos polifenólicos de la harina de girasol: implicaciones tecnológicas y nutricionales

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 280, pp. 89-94

  17. Determinación de los subproductos de desinfección minoritarios formados en la planta de Sant Joan Despí (Barcelona): experiencias en la planta potabilizadora de Sant Joan Despí (Barcelona)

    Tecnología del agua, Núm. 164, pp. 43-53

  18. Dilute acid hemicellulose hydrolysates from corn cobs for xylitol production by yeast

    Bioresource Technology, Vol. 61, Núm. 1, pp. 85-90

  19. Do germination indices adequately reflect allelochemical effects on the germination process?

    Journal of Chemical Ecology, Vol. 23, Núm. 11, pp. 2445-2453

  20. Drift of Interacting Asymmetrical Spiral Waves

    Physical Review Letters, Vol. 78, Núm. 5, pp. 779-782