Centro
Facultade de Ciencias
Publicacións (75) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
1997
-
Ability of the Nitta-Chao model for the prediction of pressure and temperature dependence of the volumetric properties of n-alkane + 1-alkanol systems
Fluid Phase Equilibria, Vol. 133, Núm. 1-2, pp. 45-55
-
Acaricide residues in honeys from Galicia (N.W. Spain)
Journal of Food Protection, Vol. 60, Núm. 1, pp. 78-80
-
Amylase production by solid state culture of Aspergillus oryzae on polyurethane foams. Some mechanistic approaches from an empirical model
Process Biochemistry, Vol. 32, Núm. 1, pp. 35-42
-
Analysis of Dairy Products by Near-Infrared Spectroscopy: A Review
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 45, Núm. 8
-
Application of Near Infrared Transflectance Spectroscopy to the analysis of fermented milks
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, Vol. 52, Núm. 4, pp. 196-200
-
Application of near infrared transflectance spectroscopy to the analysis of fermented milks
Milchwissenschaft, Vol. 52, Núm. 4, pp. 196-200
-
Breakthrough of inorganic ions present in cattle slurry: Soil column trials
Water Research, Vol. 31, Núm. 11, pp. 2892-2898
-
Capacidad de neutralización de ácidos y su relación con las propiedades de suelos de bosque de Galicia
Edafología, Vol. 2, Núm. 1, pp. 37-48
-
Características palinológicas de las mieles de castaño de Galicia (NO España)
Acta Botanica Malacitana, Núm. 22, pp. 73-81
-
Change in micelle form induced by cosurfactant addition in nematic lyotropic phases
Langmuir, Vol. 13, Núm. 19, pp. 5016-5021
-
Changes in form and relative stability of micelles in multicomponent systems
Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects, Vol. 129-130, pp. 399-403
-
Co-production of carotenoids and xylitol by Xanthophyllomyces dendrorhous (Phaffia rhodozyma)
Biotechnology Letters, Vol. 19, Núm. 2, pp. 139-142
-
Comparison of functions for evaluating the effect of Fe and Al oxides on the particle size distribution of kaolin and quartz
Clay Minerals, Vol. 32, Núm. 1, pp. 3-11
-
Comparison of the classical methods and the API ATB 32C system in the identification of yeasts isolated from goat cheese
Food Research International, Vol. 30, Núm. 9, pp. 653-658
-
Composición nutricional de determinadas variedades de castañas en la comarca de Monterrei (Orense)
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 279, pp. 19-22
-
Compuestos polifenólicos de la harina de girasol: implicaciones tecnológicas y nutricionales
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 280, pp. 89-94
-
Determinación de los subproductos de desinfección minoritarios formados en la planta de Sant Joan Despí (Barcelona): experiencias en la planta potabilizadora de Sant Joan Despí (Barcelona)
Tecnología del agua, Núm. 164, pp. 43-53
-
Dilute acid hemicellulose hydrolysates from corn cobs for xylitol production by yeast
Bioresource Technology, Vol. 61, Núm. 1, pp. 85-90
-
Do germination indices adequately reflect allelochemical effects on the germination process?
Journal of Chemical Ecology, Vol. 23, Núm. 11, pp. 2445-2453
-
Drift of Interacting Asymmetrical Spiral Waves
Physical Review Letters, Vol. 78, Núm. 5, pp. 779-782