Publicacións (100) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2003

  1. A fractional factorial design applied to the optimization of microwave- and ultrasound-assisted acid leaching methods for heavy metals determination in sludges by flame atomic absorption spectrometry

    International Journal of Environmental Analytical Chemistry, Vol. 83, Núm. 4, pp. 343-356

  2. A marea negra das canteiras de Toén

    Cerna: Revista galega de ecoloxía e medio ambiente, Núm. 38, pp. 18-19

  3. A necessary condition for the extension of Szegö's asymptotics inside the disk in the Sobolev case

    Journal of Computational and Applied Mathematics, Vol. 153, Núm. 1-2, pp. 73-78

  4. Allelopathic Evidence in the Poaceae

    Botanical Review, Vol. 69, Núm. 3, pp. 300-319

  5. Alternative media for lactic acid production by Lactobacillus delbrueckii NRRL B-445

    Food and Bioproducts Processing: Transactions of the Institution of of Chemical Engineers, Part C, Vol. 81, Núm. 3, pp. 250-256

  6. Amino acid and soluble nitrogen evolution throughout ripening of Serra da Estrela cheese

    International Dairy Journal, Vol. 13, Núm. 7, pp. 537-545

  7. Analytical methods for food-contact materials additives in olive oil simulant at sub-mg kg-1 level

    Food Additives and Contaminants, Vol. 20, Núm. 7, pp. 678-683

  8. Aplicación de los tratamientos óhmicos en la industria cárnica

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 22, Núm. 182, pp. 69-73

  9. Application of Strategically Designed Sample Composition to the Rapid Analytical Screening of Milk Samples for Polychlorinated Biphenyls

    Journal of AOAC International, Vol. 86, Núm. 4, pp. 846-855

  10. Application of single-drop microextraction and comparison with solid-phase microextraction and solid-phase extraction for the determination of α- and β-endosulfan in water samples by gas chromatography-electron-capture detection

    Journal of Chromatography A, Vol. 984, Núm. 2, pp. 245-252

  11. Biochemical changes throughout the ripening of a traditional Spanish goat cheese variety (Babia-Laciana)

    International Dairy Journal, Vol. 13, Núm. 2-3, pp. 221-230

  12. Cambios inducidos por el almacenamiento a refrigeración sobre la viabilidad y la termorresistencia de Enterococcus faecium

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 345, pp. 41-44

  13. Caracterización de variedades de castañas da comarca de Verín-Monterrei

    Raigame: revista de arte, cultura e tradicións populares, Núm. 18, pp. 7-29

  14. Caracterización físico-química de los vinos de la D. O. Monterrei pertenecientes a la cosecha de 2001: parámetros clásicos y compuestos fenólicos (I)

    Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología, Núm. 14, pp. 65-70

  15. Caracterización físico-química de los vinos de la D. O. Monterrei pertenecientes a la cosecha de 2001: sustancias minerales y parámetros del color (y II)

    Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología, Núm. 14, pp. 73-76

  16. Carbon material and bioenergetic balances of xylitol production from corncobs by Debaryomyces hansenii

    Biotechnology Progress, Vol. 19, Núm. 3, pp. 706-713

  17. Carboxymethylcellulose from totally chlorine-free-bleached milox pulps

    Bioresource Technology, Vol. 89, Núm. 3, pp. 289-296

  18. Changes in the relationship NAO-Northern hemisphere temperature due to solar activity

    Earth and Planetary Science Letters, Vol. 206, Núm. 1-2, pp. 15-20

  19. Characteristics of olive fruits and extra-virgin olive oils obtained from olive trees growing in Appellation of Controlled Origin 'Sierra Mágina'

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 83, Núm. 9, pp. 912-919

  20. Characterization of Vibrio strains isolated from turbot (Scophthalmus maximus) culture by phenotypic analysis, ribotyping and 16S rRNA gene sequence comparison

    Journal of Applied Microbiology, Vol. 95, Núm. 4, pp. 693-703