Publicacións (81) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

1997

  1. Ability of the Nitta-Chao model for the prediction of pressure and temperature dependence of the volumetric properties of n-alkane + 1-alkanol systems

    Fluid Phase Equilibria, Vol. 133, Núm. 1-2, pp. 45-55

  2. Acaricide residues in honeys from Galicia (N.W. Spain)

    Journal of Food Protection, Vol. 60, Núm. 1, pp. 78-80

  3. Amylase production by solid state culture of Aspergillus oryzae on polyurethane foams. Some mechanistic approaches from an empirical model

    Process Biochemistry, Vol. 32, Núm. 1, pp. 35-42

  4. Analysis of Dairy Products by Near-Infrared Spectroscopy: A Review

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 45, Núm. 8

  5. Aplicación de un modelo 2D al transporte de partículas en la Bahía de A Coruña

    Procesos biogeoquímicos en sistemas costeros hispanolusos: VIII Seminario Ibérico de Química Marina. Celebrado en Vigo del 10 al 12 de abril de 1996

  6. Application of Near Infrared Transflectance Spectroscopy to the analysis of fermented milks

    MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, Vol. 52, Núm. 4, pp. 196-200

  7. Application of near infrared transflectance spectroscopy to the analysis of fermented milks

    Milchwissenschaft, Vol. 52, Núm. 4, pp. 196-200

  8. Bacillus thermocatenulatus lipase: A thermoalkalophilic lipase with interesting properties

    Biochemical Society Transactions

  9. Breakthrough of inorganic ions present in cattle slurry: Soil column trials

    Water Research, Vol. 31, Núm. 11, pp. 2892-2898

  10. Capacidad de neutralización de ácidos y su relación con las propiedades de suelos de bosque de Galicia

    Edafología, Vol. 2, Núm. 1, pp. 37-48

  11. Características palinológicas de las mieles de castaño de Galicia (NO España)

    Acta Botanica Malacitana, Núm. 22, pp. 73-81

  12. Change in micelle form induced by cosurfactant addition in nematic lyotropic phases

    Langmuir, Vol. 13, Núm. 19, pp. 5016-5021

  13. Changes in form and relative stability of micelles in multicomponent systems

    Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects, Vol. 129-130, pp. 399-403

  14. Co-production of carotenoids and xylitol by Xanthophyllomyces dendrorhous (Phaffia rhodozyma)

    Biotechnology Letters, Vol. 19, Núm. 2, pp. 139-142

  15. Comparison of functions for evaluating the effect of Fe and Al oxides on the particle size distribution of kaolin and quartz

    Clay Minerals, Vol. 32, Núm. 1, pp. 3-11

  16. Comparison of the classical methods and the API ATB 32C system in the identification of yeasts isolated from goat cheese

    Food Research International, Vol. 30, Núm. 9, pp. 653-658

  17. Composición nutricional de determinadas variedades de castañas en la comarca de Monterrei (Orense)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 279, pp. 19-22

  18. Compuestos polifenólicos de la harina de girasol: implicaciones tecnológicas y nutricionales

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 280, pp. 89-94

  19. Continuous conductive volume affects the propagation of signals in discrete systems

    PROCEEDINGS OF THE WORKSHOP ON DISCRETELY-COUPLED DYNAMICAL SYSTEMS

  20. Determinación de los subproductos de desinfección minoritarios formados en la planta de Sant Joan Despí (Barcelona): experiencias en la planta potabilizadora de Sant Joan Despí (Barcelona)

    Tecnología del agua, Núm. 164, pp. 43-53