Publicacións (115) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2003

  1. A fractional factorial design applied to the optimization of microwave- and ultrasound-assisted acid leaching methods for heavy metals determination in sludges by flame atomic absorption spectrometry

    International Journal of Environmental Analytical Chemistry, Vol. 83, Núm. 4, pp. 343-356

  2. A marea negra das canteiras de Toén

    Cerna: Revista galega de ecoloxía e medio ambiente, Núm. 38, pp. 18-19

  3. A necessary condition for the extension of Szegö's asymptotics inside the disk in the Sobolev case

    Journal of Computational and Applied Mathematics, Vol. 153, Núm. 1-2, pp. 73-78

  4. Adsorción de hidrocarburos aromáticos policíclicos sobre ácidos húmicos

    Coloides e interfases

  5. Allelopathic Evidence in the Poaceae

    Botanical Review, Vol. 69, Núm. 3, pp. 300-319

  6. Alternative media for lactic acid production by Lactobacillus delbrueckii NRRL B-445

    Food and Bioproducts Processing: Transactions of the Institution of of Chemical Engineers, Part C, Vol. 81, Núm. 3, pp. 250-256

  7. Amino acid and soluble nitrogen evolution throughout ripening of Serra da Estrela cheese

    International Dairy Journal, Vol. 13, Núm. 7, pp. 537-545

  8. Analytical methods for food-contact materials additives in olive oil simulant at sub-mg kg-1 level

    Food Additives and Contaminants, Vol. 20, Núm. 7, pp. 678-683

  9. Aplicación de los tratamientos óhmicos en la industria cárnica

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 22, Núm. 182, pp. 69-73

  10. Application of Strategically Designed Sample Composition to the Rapid Analytical Screening of Milk Samples for Polychlorinated Biphenyls

    Journal of AOAC International, Vol. 86, Núm. 4, pp. 846-855

  11. Application of single-drop microextraction and comparison with solid-phase microextraction and solid-phase extraction for the determination of α- and β-endosulfan in water samples by gas chromatography-electron-capture detection

    Journal of Chromatography A, Vol. 984, Núm. 2, pp. 245-252

  12. Biochemical changes throughout the ripening of a traditional Spanish goat cheese variety (Babia-Laciana)

    International Dairy Journal, Vol. 13, Núm. 2-3, pp. 221-230

  13. Cambios inducidos por el almacenamiento a refrigeración sobre la viabilidad y la termorresistencia de Enterococcus faecium

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 345, pp. 41-44

  14. Caracterización de variedades de castañas da comarca de Verín-Monterrei

    Raigame: revista de arte, cultura e tradicións populares, Núm. 18, pp. 7-29

  15. Caracterización físico-química de los vinos de la D. O. Monterrei pertenecientes a la cosecha de 2001: parámetros clásicos y compuestos fenólicos (I)

    Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología, Núm. 14, pp. 65-70

  16. Caracterización físico-química de los vinos de la D. O. Monterrei pertenecientes a la cosecha de 2001: sustancias minerales y parámetros del color (y II)

    Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología, Núm. 14, pp. 73-76

  17. Carbon material and bioenergetic balances of xylitol production from corncobs by Debaryomyces hansenii

    Biotechnology Progress, Vol. 19, Núm. 3, pp. 706-713

  18. Carboxymethylcellulose from totally chlorine-free-bleached milox pulps

    Bioresource Technology, Vol. 89, Núm. 3, pp. 289-296

  19. Changes in the relationship NAO-Northern hemisphere temperature due to solar activity

    Earth and Planetary Science Letters, Vol. 206, Núm. 1-2, pp. 15-20

  20. Characteristics of olive fruits and extra-virgin olive oils obtained from olive trees growing in Appellation of Controlled Origin 'Sierra Mágina'

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 83, Núm. 9, pp. 912-919