Centro
Facultade de Ciencias
Publicacións (115) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2003
-
A fractional factorial design applied to the optimization of microwave- and ultrasound-assisted acid leaching methods for heavy metals determination in sludges by flame atomic absorption spectrometry
International Journal of Environmental Analytical Chemistry, Vol. 83, Núm. 4, pp. 343-356
-
A marea negra das canteiras de Toén
Cerna: Revista galega de ecoloxía e medio ambiente, Núm. 38, pp. 18-19
-
A necessary condition for the extension of Szegö's asymptotics inside the disk in the Sobolev case
Journal of Computational and Applied Mathematics, Vol. 153, Núm. 1-2, pp. 73-78
-
Adsorción de hidrocarburos aromáticos policíclicos sobre ácidos húmicos
Coloides e interfases
-
Allelopathic Evidence in the Poaceae
Botanical Review, Vol. 69, Núm. 3, pp. 300-319
-
Alternative media for lactic acid production by Lactobacillus delbrueckii NRRL B-445
Food and Bioproducts Processing: Transactions of the Institution of of Chemical Engineers, Part C, Vol. 81, Núm. 3, pp. 250-256
-
Amino acid and soluble nitrogen evolution throughout ripening of Serra da Estrela cheese
International Dairy Journal, Vol. 13, Núm. 7, pp. 537-545
-
Analytical methods for food-contact materials additives in olive oil simulant at sub-mg kg-1 level
Food Additives and Contaminants, Vol. 20, Núm. 7, pp. 678-683
-
Aplicación de los tratamientos óhmicos en la industria cárnica
Alimentación, equipos y tecnología, Año 22, Núm. 182, pp. 69-73
-
Application of Strategically Designed Sample Composition to the Rapid Analytical Screening of Milk Samples for Polychlorinated Biphenyls
Journal of AOAC International, Vol. 86, Núm. 4, pp. 846-855
-
Application of single-drop microextraction and comparison with solid-phase microextraction and solid-phase extraction for the determination of α- and β-endosulfan in water samples by gas chromatography-electron-capture detection
Journal of Chromatography A, Vol. 984, Núm. 2, pp. 245-252
-
Biochemical changes throughout the ripening of a traditional Spanish goat cheese variety (Babia-Laciana)
International Dairy Journal, Vol. 13, Núm. 2-3, pp. 221-230
-
Cambios inducidos por el almacenamiento a refrigeración sobre la viabilidad y la termorresistencia de Enterococcus faecium
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 345, pp. 41-44
-
Caracterización de variedades de castañas da comarca de Verín-Monterrei
Raigame: revista de arte, cultura e tradicións populares, Núm. 18, pp. 7-29
-
Caracterización físico-química de los vinos de la D. O. Monterrei pertenecientes a la cosecha de 2001: parámetros clásicos y compuestos fenólicos (I)
Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología, Núm. 14, pp. 65-70
-
Caracterización físico-química de los vinos de la D. O. Monterrei pertenecientes a la cosecha de 2001: sustancias minerales y parámetros del color (y II)
Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología, Núm. 14, pp. 73-76
-
Carbon material and bioenergetic balances of xylitol production from corncobs by Debaryomyces hansenii
Biotechnology Progress, Vol. 19, Núm. 3, pp. 706-713
-
Carboxymethylcellulose from totally chlorine-free-bleached milox pulps
Bioresource Technology, Vol. 89, Núm. 3, pp. 289-296
-
Changes in the relationship NAO-Northern hemisphere temperature due to solar activity
Earth and Planetary Science Letters, Vol. 206, Núm. 1-2, pp. 15-20
-
Characteristics of olive fruits and extra-virgin olive oils obtained from olive trees growing in Appellation of Controlled Origin 'Sierra Mágina'
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 83, Núm. 9, pp. 912-919