Publicacións (105) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2004

  1. "Etiquetado de marcas" de fabricante y distribuidor II.: Conservas de pescados, adecuación a las Reglamentaciones vigentes.

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 358, pp. 43-52

  2. A laboratory experiment for measuring solid-liquid mass transfer parameters

    Journal of Chemical Education, Vol. 81, Núm. 10, pp. 1502-1504

  3. A set of tests for the phenotypic identification of culturable bacteria associated with Galician bivalve mollusc production

    Journal of Shellfish Research, Vol. 23, Núm. 2, pp. 599-609

  4. Adecuación del etiquetado de alimentos ecológicos a la normativa vigente en España

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 3, pp. 211-220

  5. Airborne olive pollen in Vigo (Northwest Spain): A survey to forecast the onset and daily concentrations of the pollen season

    Grana, Vol. 43, Núm. 2, pp. 101-110

  6. Alimentación colectiva en un centro de preescolar

    ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 11, Núm. 4, pp. 95-99

  7. Alimentos de desayuno: evaluación de su etiquetado

    ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 11, Núm. 3, pp. 82-90

  8. Allergenic airborne pollen monitoring of Vigo (NW Spain) in 1995-2001

    Grana, Vol. 43, Núm. 3, pp. 164-173

  9. Aluminium fractionation of European volcanic soils by selective dissolution techniques

    Catena

  10. Analysis of nonylphenol polyethoxylates and their metabolites in water samples by high-performance liquid chromatography with electrospray mass spectrometry detection

    Water Science and Technology, Vol. 50, Núm. 5, pp. 157-163

  11. Analysis of the ENSO signal in tropospheric and stratospheric temperatures observed by MSU, 1979-2000

    Journal of Climate, Vol. 17, Núm. 20, pp. 3934-3946

  12. Antioxidant activity of byproducts from the hydrolytic processing of selected lignocellulosic materials

    Trends in Food Science and Technology, Vol. 15, Núm. 3-4, pp. 191-200

  13. Análisis microbiológico de galletas y barquillos rellenos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 354, pp. 67-72

  14. Application of strategic sample composition to the screening of anti-inflammatory drugs in water samples using solid-phase microextraction

    Analytica Chimica Acta

  15. Applying Supersaturated Experimental Designs to Study of Composite Sampling for Monitoring Pesticide Residues in Water

    LC-GC North America, Vol. 22, Núm. 3, pp. 272-286

  16. Assessment of the production of antioxidants from winemaking waste solids

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 18, pp. 5612-5620

  17. Basic hydrolysis of crystal violet in β-cyclodextrin/surfactant mixed systems

    Langmuir, Vol. 20, Núm. 3, pp. 606-613

  18. Changes in viscoelastic properties during the ripening of Arzúa-Ulloa cheese. Effect of proteolysis

    Journal of Texture Studies, Vol. 35, Núm. 3, pp. 293-309

  19. Characteristics of "Tetilla" pasteurized milk cheese manufactured with the addition of autochthonous cultures

    Food Microbiology, Vol. 21, Núm. 1, pp. 97-104

  20. Comblike complexes of bacterial poly(γ,D-glutamic acid) and cationic surfactants

    Biomacromolecules, Vol. 5, Núm. 1, pp. 144-152