Publicacións (106) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2020

  1. Infancia víctima de violencia de género tras la reforma del sistema de protección

    Prisma Social: revista de investigación social, Núm. 30, pp. 250-275

  2. A biomechanical model of the pathological aortic valve: simulation of aortic stenosis

    Computer Methods in Biomechanics and Biomedical Engineering, Vol. 23, Núm. 8, pp. 303-311

  3. A discriminación da mocidade en situación de vulnerabilidade en tempos de teledocencia: Unha proba definitiva da urxencia da educación social escolar

    Revista galega de educación, Núm. 0, pp. 20-23

  4. A represión franquista do Maxisterio. Unha historia que debemos seguir reescribindo, para fundamentar historicamente unha educación para a paz

    Sarmiento: Revista Galego-Portuguesa de Historia da Educación, Vol. 24, pp. 265-282

  5. Actitudes e prexuízos cara ás variedades estándar de galego e español no contexto educativo

    Madrygal: Revista de estudios gallegos, Núm. 23, pp. 199-214

  6. Adolescent-to-Parent Violence: Psychological and Family Adjustment

    Frontiers in Psychology, Vol. 11

  7. Advances on application of fenugreek seeds as functional foods: Pharmacology, clinical application, products, patents and market

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 60, Núm. 14, pp. 2342-2352

  8. Agriculture waste valorisation as a source of antioxidant phenolic compounds within a circular and sustainable bioeconomy

    Food and Function, Vol. 11, Núm. 6, pp. 4853-4877

  9. Analysis of the oxypropylation process of a lignocellulosic material, almond shell, using the response surface methodology (RSM)

    Industrial Crops and Products, Vol. 153

  10. Anti-inflammatory effect of self-emulsifying delivery system containing Sonchus oleraceus Linn extract on streptozotocin-induced diabetic rats

    Food and Chemical Toxicology, Vol. 135

  11. Antibacterial use of macroalgae compounds against foodborne pathogens

    Antibiotics, Vol. 9, Núm. 10, pp. 1-41

  12. Application of novel techniques for monitoring quality changes in meat and fish products during traditional processing processes: Reconciling novelty and tradition

    Processes, Vol. 8, Núm. 8

  13. Avaliación da competencia comunicativa intercultural en Bacharelato. O CPR Plurilingüe La Salle

    Revista de investigación en educación, Vol. 18, Núm. 1, pp. 40-69

  14. Barreras percibidas para la práctica del ejercicio físico en adolescentes: Diferencias según sexo, edad y práctica deportiva

    Revista de psicología del deporte, Vol. 29, Núm. 3, pp. 84-90

  15. Bee venom: An updating review of its bioactive molecules and its health applications

    Nutrients, Vol. 12, Núm. 11, pp. 1-27

  16. Benefits of a non-pharmacological treatment group program in coping with cancer in spanish women. A qualitative synthesis

    Saude e Sociedade, Vol. 29, Núm. 3, pp. 1-14

  17. Bioactive compounds and quality of extra virgin olive oil

    Foods, Vol. 9, Núm. 8

  18. Black Raspberries Suppress Colorectal Cancer by Enhancing Smad4 Expression in Colonic Epithelium and Natural Killer Cells

    Frontiers in Immunology, Vol. 11

  19. Brain gym exercises versus standard exercises for institutionalised older people with cognitive impairment: A randomised controlled study

    Asian Journal of Gerontology and Geriatrics, Vol. 15, Núm. 2, pp. 74-80

  20. Cannabis terapéutico y COVID-19: entre el oportunismo y la infoxicación

    Adicciones: Revista de socidrogalcohol, Vol. 32, Núm. 3, pp. 167-172