Centro
Facultade de Educación e Traballo Social
Publicacións (106) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2020
-
Infancia víctima de violencia de género tras la reforma del sistema de protección
Prisma Social: revista de investigación social, Núm. 30, pp. 250-275
-
A biomechanical model of the pathological aortic valve: simulation of aortic stenosis
Computer Methods in Biomechanics and Biomedical Engineering, Vol. 23, Núm. 8, pp. 303-311
-
A discriminación da mocidade en situación de vulnerabilidade en tempos de teledocencia: Unha proba definitiva da urxencia da educación social escolar
Revista galega de educación, Núm. 0, pp. 20-23
-
A represión franquista do Maxisterio. Unha historia que debemos seguir reescribindo, para fundamentar historicamente unha educación para a paz
Sarmiento: Revista Galego-Portuguesa de Historia da Educación, Vol. 24, pp. 265-282
-
Actitudes e prexuízos cara ás variedades estándar de galego e español no contexto educativo
Madrygal: Revista de estudios gallegos, Núm. 23, pp. 199-214
-
Adolescent-to-Parent Violence: Psychological and Family Adjustment
Frontiers in Psychology, Vol. 11
-
Advances on application of fenugreek seeds as functional foods: Pharmacology, clinical application, products, patents and market
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 60, Núm. 14, pp. 2342-2352
-
Agriculture waste valorisation as a source of antioxidant phenolic compounds within a circular and sustainable bioeconomy
Food and Function, Vol. 11, Núm. 6, pp. 4853-4877
-
Analysis of the oxypropylation process of a lignocellulosic material, almond shell, using the response surface methodology (RSM)
Industrial Crops and Products, Vol. 153
-
Anti-inflammatory effect of self-emulsifying delivery system containing Sonchus oleraceus Linn extract on streptozotocin-induced diabetic rats
Food and Chemical Toxicology, Vol. 135
-
Antibacterial use of macroalgae compounds against foodborne pathogens
Antibiotics, Vol. 9, Núm. 10, pp. 1-41
-
Application of novel techniques for monitoring quality changes in meat and fish products during traditional processing processes: Reconciling novelty and tradition
Processes, Vol. 8, Núm. 8
-
Avaliación da competencia comunicativa intercultural en Bacharelato. O CPR Plurilingüe La Salle
Revista de investigación en educación, Vol. 18, Núm. 1, pp. 40-69
-
Barreras percibidas para la práctica del ejercicio físico en adolescentes: Diferencias según sexo, edad y práctica deportiva
Revista de psicología del deporte, Vol. 29, Núm. 3, pp. 84-90
-
Bee venom: An updating review of its bioactive molecules and its health applications
Nutrients, Vol. 12, Núm. 11, pp. 1-27
-
Benefits of a non-pharmacological treatment group program in coping with cancer in spanish women. A qualitative synthesis
Saude e Sociedade, Vol. 29, Núm. 3, pp. 1-14
-
Bioactive compounds and quality of extra virgin olive oil
Foods, Vol. 9, Núm. 8
-
Black Raspberries Suppress Colorectal Cancer by Enhancing Smad4 Expression in Colonic Epithelium and Natural Killer Cells
Frontiers in Immunology, Vol. 11
-
Brain gym exercises versus standard exercises for institutionalised older people with cognitive impairment: A randomised controlled study
Asian Journal of Gerontology and Geriatrics, Vol. 15, Núm. 2, pp. 74-80
-
Cannabis terapéutico y COVID-19: entre el oportunismo y la infoxicación
Adicciones: Revista de socidrogalcohol, Vol. 32, Núm. 3, pp. 167-172