Centro
Facultade de Educación e Traballo Social
Publicacións (123) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2021
-
A temeridade sálvanos de senti-la covardía
Boletín da Real Academia Galega, Núm. 382, pp. 19-27
-
Adolescentes del África Occidental: motivaciones y reflexiones del proceso migratorio. Un análisis comparado
Migraciones Internacionales, Núm. 12
-
Advances on delta 5-unsaturated-polymethylene-interrupted fatty acids: Resources, biosynthesis, and benefits
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 63, Núm. 6, pp. 767-789
-
Age and living situation as key factors in understanding changes in alcohol use during COVID-19 confinement
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 18, Núm. 21
-
Algae as a source of bioactive compounds to prevent the development of type 2 diabetes mellitus
Current Medicinal Chemistry, Vol. 28, Núm. 23, pp. 4592-4615
-
Almond by-products: Valorization for sustainability and competitiveness of the industry
Foods, Vol. 10, Núm. 8
-
Alumnado STEAM: proxectos, enfoques e futuro
Revista galega de educación, Núm. 80, pp. 46-51
-
An analysis of unconscious gender bias in academic texts by means of a decision algorithm
PLoS ONE, Vol. 16, Núm. 9 September
-
Análise comparativa dos sistemas de proteção de crianças de Portugal e Galiza
Millenium, Serie 2, Núm. 16, pp. 23-30
-
Análisis de la campaña #PrimAcoso: un continuo de violencias sexuales
Convergencia: Revista de ciencias sociales, Vol. 28, Núm. 1
-
Análisis del tratamiento de la familia y de la diversidad familiar en América del Sur: Estudio comparado de casos
América latina hoy: Revista de ciencias sociales, Núm. 88, pp. 63-80
-
Application of enzyme-digested soy protein hydrolysate on hydroponic-planted lettuce: Effects on phytochemical contents, biochemical profiles and physical properties
Food Chemistry: X, Vol. 12
-
Applications of by-products from the olive oil processing: Revalorization strategies based on target molecules and green extraction technologies
Trends in Food Science and Technology, Vol. 116, pp. 1084-1104
-
Aprendizaje-Servicio Virtual y Pedagogía Social. El proyecto ProAcción Social
Edutec: Revista electrónica de tecnología educativa, Núm. 78, pp. 38-53
-
Aproximación a la acción educativa española en Marruecos.: Valoración de estudiantes y docentes
Revista complutense de educación, Vol. 32, Núm. 4, pp. 569-580
-
Aproximación ao STEAM: características, potencialidades e oportunidades
Revista galega de educación, Núm. 80, pp. 12-14
-
Aquaculture and agriculture-by products as sustainable sources of omega-3 fatty acids in the food industry
eFood, Vol. 2, Núm. 5, pp. 209-233
-
As TIC na formação inicial de educadores e professores
RELATEC: Revista Latinoamericana de Tecnología Educativa, Vol. 20, Núm. 1, pp. 27-37
-
As novas familias tras a separación ou divorcio: unha mirada desde o feminismo
Tempo exterior, Núm. 43, pp. 75-85
-
Association between tobacco consumption and problematic internet use and the practice of physical activity in spanish adolescents
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 18, Núm. 10