Publicacións (123) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2021

  1. A temeridade sálvanos de senti-la covardía

    Boletín da Real Academia Galega, Núm. 382, pp. 19-27

  2. Adolescentes del África Occidental: motivaciones y reflexiones del proceso migratorio. Un análisis comparado

    Migraciones Internacionales, Núm. 12

  3. Advances on delta 5-unsaturated-polymethylene-interrupted fatty acids: Resources, biosynthesis, and benefits

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 63, Núm. 6, pp. 767-789

  4. Age and living situation as key factors in understanding changes in alcohol use during COVID-19 confinement

    International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 18, Núm. 21

  5. Algae as a source of bioactive compounds to prevent the development of type 2 diabetes mellitus

    Current Medicinal Chemistry, Vol. 28, Núm. 23, pp. 4592-4615

  6. Almond by-products: Valorization for sustainability and competitiveness of the industry

    Foods, Vol. 10, Núm. 8

  7. Alumnado STEAM: proxectos, enfoques e futuro

    Revista galega de educación, Núm. 80, pp. 46-51

  8. An analysis of unconscious gender bias in academic texts by means of a decision algorithm

    PLoS ONE, Vol. 16, Núm. 9 September

  9. Análise comparativa dos sistemas de proteção de crianças de Portugal e Galiza

    Millenium, Serie 2, Núm. 16, pp. 23-30

  10. Análisis de la campaña #PrimAcoso: un continuo de violencias sexuales

    Convergencia: Revista de ciencias sociales, Vol. 28, Núm. 1

  11. Análisis del tratamiento de la familia y de la diversidad familiar en América del Sur: Estudio comparado de casos

    América latina hoy: Revista de ciencias sociales, Núm. 88, pp. 63-80

  12. Application of enzyme-digested soy protein hydrolysate on hydroponic-planted lettuce: Effects on phytochemical contents, biochemical profiles and physical properties

    Food Chemistry: X, Vol. 12

  13. Applications of by-products from the olive oil processing: Revalorization strategies based on target molecules and green extraction technologies

    Trends in Food Science and Technology, Vol. 116, pp. 1084-1104

  14. Aprendizaje-Servicio Virtual y Pedagogía Social. El proyecto ProAcción Social

    Edutec: Revista electrónica de tecnología educativa, Núm. 78, pp. 38-53

  15. Aproximación a la acción educativa española en Marruecos.: Valoración de estudiantes y docentes

    Revista complutense de educación, Vol. 32, Núm. 4, pp. 569-580

  16. Aproximación ao STEAM: características, potencialidades e oportunidades

    Revista galega de educación, Núm. 80, pp. 12-14

  17. Aquaculture and agriculture-by products as sustainable sources of omega-3 fatty acids in the food industry

    eFood, Vol. 2, Núm. 5, pp. 209-233

  18. As TIC na formação inicial de educadores e professores

    RELATEC: Revista Latinoamericana de Tecnología Educativa, Vol. 20, Núm. 1, pp. 27-37

  19. As novas familias tras a separación ou divorcio: unha mirada desde o feminismo

    Tempo exterior, Núm. 43, pp. 75-85

  20. Association between tobacco consumption and problematic internet use and the practice of physical activity in spanish adolescents

    International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 18, Núm. 10