María del Mar Vilanova de la Torre-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (13)

2009

  1. Efecto de una poligalacturonasa de "Kluyveromyces sp" sobre el potencial aromático de los vinos

    Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009

2007

  1. Effect of terroir on the volatiles of Vitis vinifera cv. Albariño

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 87, Núm. 7, pp. 1252-1256

  2. Evaluation of PFGE and mtDNA restriction analysis methods to detect genetic diversity of Saccharomyces cerevisiae strains associated to Vitis vinifera

    Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin, Vol. 41, Núm. 3, pp. 155-159

2006

  1. Contribution by Saccharomyces cerevisiae yeast to fermentative flavour compounds in wines from cv. Albariño

    Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology, Vol. 33, Núm. 11, pp. 929-933

  2. Determination of free and bound terpene compounds in Albariño wine

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 19, Núm. 6-7, pp. 694-697

2003

  1. Control biológico de la acidez de los vinos: las bacterias lácticas y las bacterias acéticas

    Pontevedra : Consejo Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 2003

  2. Ecology of Saccharomyces cerevisiae in Spontaneous Fermentations at a Rías Baixas Appelotion Controlé Winery

    Journal of the Institute of Brewing, Vol. 109, Núm. 4, pp. 305-308

  3. El carácter flocuante en las levaduras

    Pontevedra : Consejo Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 2003

  4. Heterologous expression of the Saccharomyces cerevisiae PGU1 gene in Schizosaccharomyces pombe yields an enzyme with more desirable properties for the food industry

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 69, Núm. 3, pp. 1861-1865

  5. Selección de levaduras de vinificación en la D.O. Rías Baixas

    Pontevedra : Consejo Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 2003

2000

  1. Use of a PGU1 recombinant Saccharomyces cerevisiae strain in oenological fermentations

    Journal of Applied Microbiology, Vol. 89, Núm. 5, pp. 876-883