ELENA
FALQUE LOPEZ
PROFESOR/A TITULAR DE UNIVERSIDAD TC
Emiliano
Trigo Córdoba
Publicacións nas que colabora con Emiliano Trigo Córdoba (10)
2020
-
Amino acid profiles to differentiate white wines from three autochtonous galician varieties
Foods, Vol. 9, Núm. 2
-
Perfil de aminoácidos de los mostos de tres variedades blancas autóctonas de Galicia
Enoviticultura, Núm. 62
2019
-
Efecto del riego sobre la respuesta agronómica y enológica de la variedad ‘Albariño’ en la D.O. Ribeiro
Enoviticultura, Núm. 60
-
Effects of two different irrigation systems on the amino acid concentrations, volatile composition and sensory profiles of godello musts and wines
Foods, Vol. 8, Núm. 4
-
Irrigation effects on the volatile composition and sensory profile of Albariño wines from two different terroirs
European Food Research and Technology, Vol. 245, Núm. 10, pp. 2157-2171
2018
-
Effects of irrigation over three years on the amino acid composition of Albariño (Vitis vinifera L) musts and wines in two different terroirs
Scientia Horticulturae, Vol. 227, pp. 313-325
-
Influence of soil management on the red grapevine (Vitis vinifera l.) mencía must amino acid composition and wine volatile and sensory profiles in a humid region
Beverages, Vol. 4, Núm. 4
-
Influence of supplementary irrigation on the amino acid and volatile composition of Godello wines from the Ribeiro Designation of Origin
Food Research International, Vol. 111, pp. 715-723
2015
-
Amino acids profile of two galician white grapevine cultivars (Godello and Treixadura)
Ciência e técnica vitivinícola, Vol. 30, Núm. 2, pp. 84-93
-
Efecto de cuatro sistemas de mantenimiento del suelo sobre la respuesta agronómica y enológica de la variedad Mencía en la D.O. Ribeiro
Enoviticultura, Núm. 32, pp. 38-51