Logo Logo Identifícate
Grupos Investigadores/as Resultados
Foto de NELSON

NELSON
PEREZ GUERRA

CATEDRATICO/A UNIVERSIDADE - TEMPO COMPLETO

Perfil Publicacións Colaboración Teses Proxectos

Tese doutoral

  1. Produccion de bacteriocinas a partir de efluentes de la industria alimentaria 1999

    Universidad de Vigo

Teses dirixidas (8)

  1. Biorefinery of brewery wastes to produce bioactive molecules with food interest (bacteriocins and biosurfactants) 2022

    Universidad de Vigo

    Outeiriño Rodríguez, David

  2. Application of the circular economy in the chestnut production cycle 2022

    Universidad de Vigo

    Costa Trigo, Iván

  3. Producción y caracterización de bebidas funcionales obtenidas por fermentación de zumos de frutas con gránulos de kéfir 2020

    Universidad de Vigo

    Bazán Tantaleán, Delicia Liliana

  4. Producción de biomasa probiótica y nisina por lactococcus lactis subsp. Lactis cect 539 2019

    Universidad de Vigo

    Costas Malvido, Monica

  5. Development of biscuits enriched with phytosterols and fortified with iron and calcium using casein hydrolysates as carriers 2018

    Universidad de Vigo

    Troncoso Recio, Ricardo

  6. Valorización de frutos del bosque mediante la obtención de destilados 2015

    Universidad de Vigo

    Alonso González, Elisa

  7. Higienización de piensos y silos mediante la combinación de tratamientos físicos, químicos y microbiológicos 2009

    Universidad de Vigo

    RODRIGUEZ AMADO, ISABEL

  8. Producción de probióticos y su aplicación en alimentación de animales monogástricos 2007

    Universidad de Vigo

    Paula Fajardo Bernárdez

Tribunais de teses (5)

  1. Presidente do tribunal

    Screening of macroalgae for the production of bioactive compounds: Optimization of fucoxanthin extraction from Undaria pinnatifida and evaluation of its biological properties for industrial applications. 2023

    Universidad de Vigo

    Santos Pires Lourenço Lopes, Catarina

  2. Secretario do tribunal

    Selección de levaduras autóctonas para su uso como cultivos iniciadores en bebidas fermentadas 2022

    Universidad de Vigo

    Rodríguez Alonso, Álvaro

  3. Presidente do tribunal

    Caracterización de la anguila europea y desarrollo de una conserva: efecto del procesado y el líquido de cobertura 2021

    Universidad de Vigo

    Gómez Limia, Lucía

  4. Vogal do tribunal

    Tratamiento biológico de compuestos fenílicos 2017

    Universidad de Vigo

    Pérez Paz, Alicia

  5. Secretario do tribunal

    Biorefinery of agricultural wastes for obtaining enzymes, phenolic compounds and biogas 2016

    Universidad de Vigo

    Pérez Rodríguez, Noelia

  • Contactar
  • Aviso legal
translate gl arrow_drop_down
translate gl arrow_drop_down es ca eu en fr de
  • Universidade de Vigo
  • Biblioteca Universitaria
  • portalcientifico@uvigo.gal
  • Guía de axuda do portal
  • Preguntas frecuentes

Investigación na UVigo

  • Vicerreitoría de Investigación, Transferencia e Innovación
  • Investigar na UVigo
  • Repositorio Institucional

Redes sociais

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
HR Excellence in Research
Data da última actualización de datos: 13-05-2025 info

Os documentos do portal actualízanse diariamente. Esta data fai referencia á actualización da información relacionada coa estructura do portal (persoas, grupos de investigación, unidades organizativas, proxectos…).

Proxecto CRIS desenvolto en colaboración coa Fundación Dialnet (Universidad de La Rioja)