Publicacións (43) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

1998

  1. A critical review of the quality and safety of BADGE-based epoxy coatings for cans: Implications for legislation on epoxy coatings for food contact

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 38, Núm. 8, pp. 675-688

  2. Adsorbent properties of red mud and its use for wastewater treatment

    Water Research, Vol. 32, Núm. 4, pp. 1314-1322

  3. Allelopathic effects of exotic tree species on microorganisms and plants in Galicia (Spain)

    ENVIRONMENTAL FOREST SCIENCE

  4. Alteraciones y defectos de los quesos

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 6, pp. 67-78

  5. Climate change and Cognettia sphagnetorum: Effects on carbon dynamics in organic soils

    Functional Ecology, Vol. 12, Núm. 4, pp. 528-535

  6. Cognettia sphagnetorum (Enchytraeidae) and nutrient cycling in organic soils: A microcosm experiment

    Applied Soil Ecology, Vol. 9, Núm. 1-3, pp. 289-294

  7. Daily and seasonal variations of Alternaria and Cladosporium airborne spores in León (North-West, Spain)

    Aerobiologia, Vol. 14, Núm. 2-3, pp. 215-220

  8. Determination of Volatile Components in Fresh, Frozen, and Freeze-Dried Padrón-Type Peppers by Gas Chromatography-Mass Spectrometry Using Dynamic Headspace Sampling and Microwave Desorption

    Journal of Chromatographic Science, Vol. 36, Núm. 12, pp. 583-588

  9. Distribución y características palinológicas de las mieles de Eucalyptus gallegas

    Botanica complutensis, Núm. 22, pp. 133-144

  10. Ecophysiology of perennial grasses under water deficits and competition.

    PHOTOSYNTHESIS: MECHANISMS AND EFFECTS, VOLS I-V

  11. Efectividad de los "tratamientos térmicos" en diferentes tipos de leches

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 296, pp. 53-58

  12. Effect of ripening time and type of rennet on the proteolysis during the ripening of Leon cow's milk cheese

    BASIS OF THE QUALITY OF TYPICAL MEDITERRANEAN ANIMAL PRODUCTS

  13. Effects of iron and organic matter on the porosity and structural stability of soil aggregates

    Soil and Tillage Research, Vol. 46, Núm. 3-4, pp. 261-272

  14. El cultivo ornamental de Olea europea como fuente de polen atmosférico: evidencias de dos localidades del NO Ibérico (Ourense y Vigo)

    Polen, Núm. 9, pp. 43-50

  15. Elevated CO2 affects field decomposition rate and palatability of tree leaf litter: Importance of changes in substrate quality

    Soil Biology and Biochemistry, Vol. 30, Núm. 12, pp. 1565-1571

  16. Enfermedades y otros riesgos asociados con el consumo de alimentos

    Gráficas Celarayn

  17. Factores que afectan al crecimiento y supervivencia de los microorganismos en los alimentos

    Enfermedades y otros riesgos asociados con el consumo de alimentos (Gráficas Celarayn), pp. 17-42

  18. Flora microbiana asociada a distintos tipos de salchichas

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 294, pp. 35-38

  19. Generation of xylooligosaccharides by mild autohydrolysis of Eucalyptus wood

    BIOMASS FOR ENERGY AND INDUSTRY

  20. Global change, soil biodiversity, and nitrogen cycling in terrestrial ecosystems: three case studies

    Global Change Biology, Vol. 4, Núm. 7, pp. 729-743