Departamento
Química analítica e alimentaria
Achegas congreso (10) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2019
-
Changes in the practices of primary health care nurses: contributions of pedagogical methods in MDAIF-Training
XXIII Encuentro Internacional de Investigación en Cuidados: 20 al 22 de noviembre
-
Educational workshop on green chemistry for undergraduate students: Application of eco-scale to analytical methods
EDULEARN19 Proceedings: 11th International Conference on Education and New Learning Technologies -- Palma, Spain. 1-3 July, 2019
-
Efeito dos polifenóis da couve como modeladores da alergia alimentar
XXV Encontro Galego-Portugués de Química: 20 al 22 de noviembre de 2019, Edificio Cinc. Ciudad de la Cultura. Santiago de Compostela-Galicia (España). Libro de resúmenes
-
Ingredientes naturais como agentes conservantes: aplicação em formulações nutracêuticas
XXV Encontro Galego-Portugués de Química: 20 al 22 de noviembre de 2019, Edificio Cinc. Ciudad de la Cultura. Santiago de Compostela-Galicia (España). Libro de resúmenes
-
Modelling and optimization of the extraction process of pigments from seaweed from the Galician coast
XXV Encontro Galego-Portugués de Química: 20 al 22 de noviembre de 2019, Edificio Cinc. Ciudad de la Cultura. Santiago de Compostela-Galicia (España). Libro de resúmenes
-
Optimización de la extracción de compuestos fenólicos a partir de 8 especies de algas comestibles de las costas de Galicia utilizando la metodología de superficie respuesta
XXV Encontro Galego-Portugués de Química: 20 al 22 de noviembre de 2019, Edificio Cinc. Ciudad de la Cultura. Santiago de Compostela-Galicia (España). Libro de resúmenes
-
Report of the 3rd International Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food (August 25–30th, 2018, Kunming, China)
Food Chemistry
-
Report on the 2nd International Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food (4–7 April 2017, FuZhou, China)
Food Chemistry
-
The use of seaweed in daily diets as a source of nutrients
XXV Encontro Galego-Portugués de Química: 20 al 22 de noviembre de 2019, Edificio Cinc. Ciudad de la Cultura. Santiago de Compostela-Galicia (España). Libro de resúmenes
-
Third International Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food
Critical reviews in food science and nutrition