Proxectos vixentes Proxectos nos que participa algún/ha investigador/a

  1. Alternative PROteins from MIcrobial fermentation of non-conventional SEA sources for Next Generation food, feed and non-food bio-based applications
  1. Unravelling the potential of the wheat microbiome for the development of healthier, more sustainable and resilient wheat-derived food & feed products
  2. Producción de extractos ricos en fibra, resveratrol y proantocianidinas a partir de semillas de uva con potencial antidiabético para la fortificación de harinas de trigo

    JIANBO XIAO

  3. Nuevas rutas de aprovechamiento integral de biomasa forestal para aplicaciones de alto valor añadido (InBioVal)

    ALOIA ROMANI PEREZ

  4. Aditivos seguros para la industria del plástico

    RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL

  5. Ecodispositivos analíticos basados en tecnologías "Lab-on-paper" para la detección de contaminantes ambientales y alimentarios

    JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ

  6. Evaluación de los efectos causados por ciguatoxinas y prevención del riesgo mediante agentes protectores biológicos

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ, MARIA DEL CARMEN SIEIRO VAZQUEZ

  7. Procesos verdes avanzados para desarrollar químicos de plataforma basados en subproductos alimentarios

    BEATRIZ GULLON ESTEVEZ, ALOIA ROMANI PEREZ

  8. Análisis del perfil de volátiles y de las actividades biológicas de la miel y el polen de abeja producidos en España. Tecnología NIR para la determinación rápida del origen

    OLGA ESCUREDO PEREZ

  1. Red de Investigación e Innovación para el área alimentaria en la región transfronteriza

    DAVID FERNANDEZ CALVIÑO

  2. Grupo AA1

    JESUS SIMAL GANDARA

  3. Grupo EQ10

    JOSE MANUEL CRUZ FREIRE

  4. Grupo CI8

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  5. Grupo CF1

    BEATRIZ CANCHO GRANDE

  6. Biorrefinería de macroalgas verdes: herramientas para la preparación de nuevos biopolímeros para la síntesis de nanomateriales y formulaciones de hidrogeles con uso tópico

    HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ, MARIA DOLORES TORRES PEREZ

  7. Las macroalgas marinas como fuentes emergentes de xiloligosacáridos y estudio de sus efectos prebióticos

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  8. EVALUACIÓN DE LOS LICORES DE LAVADO DE MAIZ COMO FUENTE DEL ANTIBIOTICO GRAMICIDINA

    JOSE MANUEL CRUZ FREIRE, ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA

  9. Síntesis de nano y microingredientes a partir de productos derivados del arabinoxilano para la producción de alimentos de etiqueta limpia

    CLARA FUCIÑOS GONZALEZ

  10. Characterization of Ciguatoxins in microalgae and fish from EU risk areas: Microalgae culture, LC-MS Characterization, Preparation of reference materials and Capacity building.

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  11. Biodiversity restoration and conservation of inland water ecosystems for enviromental and human well-being

    MARIA ANGELES SANROMAN BRAGA

  1. Prueba de concepto para validar los usos potenciales de bisurfactantes obtenidos de licores de lavado de maíz como biopesticida y conservante en la industria agroalimentaria

    JOSE MANUEL CRUZ FREIRE, ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA

  2. Círculo cerrado para la valorización de residuos generados en la industria vitivinícola: desarrollo de una biorrefinería multi-producto

    BEATRIZ GULLON ESTEVEZ, ALOIA ROMANI PEREZ

  3. EVALUACIÓN DE DIFERENTES CORRIENTES SECUNDARIAS DE LA INDUSTRIA AGROALIMENTARTIA COMO FUENTE DE BIOSURFACTANTES

    JOSE MANUEL CRUZ FREIRE, XANEL VECINO BELLO

  4. Propuestas de contaminación cero para la protección del medioambiente de substancias persistentes, móviles y tóxicas

    EMILIO ROSALES VILLANUEVA

  5. Escalado y valorización del proceso desarrollado dentro del proyecto PRODIXOS para la generación enzimática de XOS a partir de paja de trigo para aplicaciones alimentarias

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  6. Mellora da sostenibilidade apícola mediante uso de novas tecnoloxías e a conservación da abella local (SOST-APICOLA)

    MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO

  7. Biorrefinería de residuos cerveceros con solventes eutécticos profundos para producir biosurfactantes y aplicación para la remediación de suelos contaminados con pesticidas

    JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ, NELSON PEREZ GUERRA

  8. ResiHOSP-AOP - Reducción del impacto ambiental y sanitario de efluentes hospitalarios mediante oxidación avanzada: innovación en el ecodiseño de catalizadores y electrodos multifuncionales

    MARTA MARIA PAZOS CURRAS, MARIA ANGELES SANROMAN BRAGA

  9. Aprendo a leer lo que como. Formando consumidores responsables desde el aula.

    BEATRIZ CANCHO GRANDE

  10. Circular solutions for the textile industry

    RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL

  11. Sustainable and cost-effective production process for the upcycling of olive, grape and nut by- roducts into 4 natural and healthy ingredients for nutraceutical and cosmetic applications

    JESUS SIMAL GANDARA

  12. Un enfoque práctico y próximo a la realidad de mercado en la detección y el tratamiento de compuestos farmacéuticos (HIBRITEC+)

    MARTA MARIA PAZOS CURRAS, MARIA ANGELES SANROMAN BRAGA

  13. FORMACIÓN TEÓRICA-PRÁCTICA PARA A POSTA EN MARCHA DUN OBRADOIRO DE ELABORACIÓN DE CONSERVAS DE TOMATE NAS INSTALACIÓNS DA FUNDACIÓN MENELA

    MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA, RAQUEL RIAL OTERO

  14. EFECTOS BENEFICIOSOS DO SELENIO E A INFLUENCIA DO PROCESADO E OUTROS COMPOÑENTES ALIMENTARIOS NA BIODISPONIBILIDADE DO MERCURIO

    MIGUEL ANGEL PRIETO LAGE

  15. Macroalgas invasoras como fuente de nuevos bioproductos: identificación, cuantificación, extracción, optimización, fraccionamiento y aislamiento de fitoquímicos para la industria cosmecéutica y nutracéutica

    MIGUEL ANGEL PRIETO LAGE

Proxectos finalizados Proxectos finalizados nos que participou algún/ha investigador/a

2022

  1. SISTEMAS ANALITICOS INNOVADORES BASADOS EN RECEPTORES NANOESTRUCTURADOS SOBRE SUSTRATOS (NANO)CELULOSICOS PARA LA DETECCION DE SUSTANCIAS DE INTERES MEDIOAMBIENTAL

    JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ

  2. ESTUDO DOS BENEFICIOS E RISCOS DO CONSUMO DE GRANDES ESPECIES PELÁXICAS: TINTORERA, MARRAJO, PEIXE ESPADA E ATÚN VERMELLO

    JESUS SIMAL GANDARA

  3. SISTEMAS ANALÍTICOS INNOVADORES BASADOS EN RECEPTORES NANOESTRUCTURADOS SOBRE SUSTRATOS (NANO)CELULÓSICOS PARA LA DETECCIÓN DE SUSTANCIAS DE INTERÉS MEDIOAMBIENTAL

    JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ

  4. ENXEÑERÍA QUÍMICA 10

    JOSE MANUEL CRUZ FREIRE

  5. INNOVACIÓN NO PROCESO PRODUTIVO PAR A UNHA APICULTURA SUSTENTABLE

    MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO

  6. Recuperación e avaliación de compostos bioactivos presentes nas podas de oliveiras autóctonas galegas

    PATRICIA REBOREDO RODRIGUEZ

  7. Potencial antidiabético del aceite de oliva rico en polifenoles: de un simulador gastrointestinal dinámico in vitro a pacientes diagnosticados con diabetes mellitus tipo 2

    BEATRIZ CANCHO GRANDE

  8. La bioeconomía verde como inspiración para el diseño de un proceso de producción de biodiésel sin glicerol basado en biocatalizadores extremos y disolventes de diseño

    FRANCISCO JAVIER DEIVE HERVA, MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ

  9. CURSO: CONSERVANDO FROITAS E VERDURAS

    MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA

  10. Divulga AQUIS
  11. Producción dirigida de XOS para distintas aplicaciones alimentarias mediante tecnologías enzimáticas innovadoras

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  12. Ciencia de ida y vuelta. Plan Anual de actividades de la UCC+i de la Universidade de Vigo 2021-2022

    MONICA VALDERRAMA SANTOME

  13. Preservación de servicios de polinización atlánticos y control de la especie invasora Vespa Velutina

    JOSEFA GARRIDO GONZALEZ

  14. AVALIACIÓN VARIOS INFORMES SOBRE CONSERVAS DE MOLUSCOS

    MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA

  15. BENEFICIOS DO CONSUMO DAS ESPECIES TINTORERA

    JESUS SIMAL GANDARA

2021

  1. VALORIZACIÓN DO TIBURÓN (PRIONACE GLAUCA) A TRAVÉS DA OBTENCIÓN DE NOVOS PRODUTOS E COMOPOSTOS

    MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA

  2. Biorrefinería de algas rojas empleando tecnologías innovadoras para la extracción de biomoléculas para usos alimentarios, cosméticos y terapéuticos

    HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ, MARIA DOLORES TORRES PEREZ

  3. USOS POTENCIALES DEL BIOSURFACTANTE OBTENIDO A PARTIR DE LICORES DE LAVADO DE MAÍZ EN LA INDUSTRIA AGROQUÍMICA

    JOSE MANUEL CRUZ FREIRE, ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA

  4. REALIZACIÓN DOS SERVIZOS PARA AS ACTIVIDADES DE DIRECCIÓN E CONSULTORIA CIENTÍFICO-TECNOLÓXICA DO LABORATORIO DE REFERENCIA DA UNIÓN EUROPEA PARA BIOTOXINAS MARIÑAS (EXPTE. 01000205R010)

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  5. ANÁLISE DAS PROTEINAS DUNHA MOSTRA DE ORIXE MICROBIANO

    CLARA FUCIÑOS GONZALEZ

  6. OPTIMIZANDO A ARTE DE FACER QUEIXOS DAS DOP ARZÚA-ULLOA E QUEIXO TETILLA (DOPARTE)

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  7. Galician Night of Researchers

    MARIA BELEN RUBIO ARMESTO

  8. CI8-GPC 2019

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  9. INVESTIGACIÓNS AGRARIAS E ALIMENTARIAS

    JESUS SIMAL GANDARA

  10. Avaliación da carga alerxénica da atmosfera da cidade de Ourense

    MARIA FERNANDEZ GONZALEZ

  11. Desenvolvemento de sistemas particulados baseados no emprego de extractos naturais e augas termais

    NOELIA FLOREZ FERNANDEZ

  12. Biorefineries for the valorisation of macroalgal residual biomass and legume processing by-products to obtain new protein value chains for high-value food and feed applications

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  13. Transferencia y valorización de NANOtecnologías a PYMEs innovadoras de la Eurorregión (early adopters)

    MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ

  14. Hibridación de tecnologías de oxidación avanzada y adsorción selectiva para la recuperación y/o eliminación de microcontaminantes

    MARTA MARIA PAZOS CURRAS, MARIA ANGELES SANROMAN BRAGA

  15. PURIFICACIÓN DAS ENZIMAS PRESENTES NUN POSTINCUBADO FÚNXICO

    CLARA FUCIÑOS GONZALEZ

  16. DESENVOLVEMENTO DE NOVOS ALIMENTOS TECNOLÓXICOS SAUDABLES PARA AS NOVAS NECESIDADES SOCIAIS (TECFOOD)

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  17. CARACTERIZACIÓN DAS ACTIVIDADES ENZIMÁTICAS PRESENTES NUN EXTRACTO PROTEICO SUMINISTRADO POR INL (ECF 2021/22258)

    CLARA FUCIÑOS GONZALEZ

  18. CARACTERIZACIÓN DE COMPOSTOS ANTIOXIDANTES

    MARIA DOLORES TORRES PEREZ

  19. ESTUDO DA ADSORCIÓN DE OURO EN CULTIVOS DA ESPECIE CAMELLIA SINENSIS PARA LOGRAR PRODUTOS DIFERENCIADOS DENTRO DAS INDUSTRIAS ALIMENTARIAS E COSMÉTICA

    HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ

  20. ESTUDO DE VERIFICACIÓN E COMPROBACIÓN DO CONTIDO DE VAINILLA 100% NATURAL EN PRODUTOS LIDL

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  21. COMO AFECTAN OS CONTAMINANTES DAS CINZAS DE INCENDIOS FORESTAIS AOS ECOSISTEMAS DA RIA DE VIGO, MEDIDOS A TRAVÉS DE ANÁLISE QUÍMICOS E ENSAIOS DE TOXICIDADE NA EMBRIOXÉNESIS DO ERIZO DE MAR (PARACENTROTUS LIVIDUS)

    OSCAR NIETO PALMEIRO

2020

  1. REALIZACIÓN DOS SERVIZOS PARA AS ACTIVIDADES DE DIRECCIÓN E CONSULTORÍA CIENTÍFICO-TÉCNICA DO LABORATORIO DE REFERENCIA DA UNIÓN EUROPEA PARA BIOTOXINAS MARIÑAS (EUROLMB)

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  2. Presencia de antibióticos y coccidiostatos en suelo y cultivos en la valorización de gallinaza fresca y tratada. Evaluación de su transporte, degradación y distribución de metabolitos.

    ELENA MARTINEZ CARBALLO

  3. GALIVINO - Desarrollo de modelos de predicción de origen en vinos de DOs gallegas.

    JESUS SIMAL GANDARA

  4. EXXPERIMENTA EN FEMININO

    MARIA DE LAS NIEVES LORENZO GONZALEZ

  5. Red cooperativa de investigación en el ámbito de polifenoles y sus aplicaciones industriales

    JESUS SIMAL GANDARA

  6. IDENTIFICACIÓN DE MARCADORES ESPECÍFICOS PARA GARANTIR A CALIDADE E AUTENTICIDADE DO MEL DE GALICIA

    MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO

  7. AGRUPACIÓN EXTRATÉXICA - CITACA

    ANA MARIA TORRADO AGRASAR

  8. DESENVOLVEMENTO DE NOVOS ALIMENTOS FUNCIONAIS E COMPLEMENTOS NUTRICIONAIS ORIENTADOS AO DESENVOLVEMENTO NEUROCOGNITIVO NEUROFOOD

    JESUS SIMAL GANDARA

  9. DESENVOLVEMENTO DE PROCEDEMENTOS PARA A ANÁLISE SENSORIAL DO MEL

    MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO

  10. CARACTERIZACIÓN QUÍMICA DE MOSTRAS DUN PRODUTO ALIMENTARIO DESENVOLVIDO POR ISANATUR

    CLARA FUCIÑOS GONZALEZ

  11. Characterization of ciguatoxins present in EU contaminated profiles by LC MS/MS and HRMS: Development of standards and secondary reference materials

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  12. Valorización de material de residuos plásticos recuperados del mar

    RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL

  13. DETERMINACIÓN E CUANTIFICACIÓN DE CARBOHIDRATOS EN MOSTRAS VEXETAIS

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  14. ANÁLISE DE CARBOHIDRATOS E IMPUREZAS EN MOSTRAS DE HIDROLIZADOS

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

2019

  1. Contrato-programa grupo CI8

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  2. ALTERNATIVAS AMBIENTALMENTE RESPETUOSAS PARA POLIMEROS Y SUS ADITIVOS QUIMICOS EN MEDIO ACUATICO

    RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL

  3. OPTIMIZACIÓN DA FORMULACIÓN DUNHA BEBIDA PARA DEPORTISTAS ELABORADA CON AUGA DE MAR E ZUMO NATURAL DE LIMÓN (FASE I)

    MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA

  4. REALIZACIÓN DE ACTIVIDADES DE ASESORÍA, APOIO TÉCNICO E ESTABLECEMENTO DE BASES PARA A ACTIVIDADE CIENTÍFICO-INVESTIGADORA NO LABORATORIO DE REFERENCIA DA UNIÓN EUROPEA DE BIOTOXINAS MARIÑAS EN VIGO

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  5. DESENVOLVEMENTO TECNOLÓXICO DE PROCESOS PARA O SECTOR DA PATACA

    MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO

  6. ANÁLISE DE CARBOHIDRATOS E IMPUREZAS EN MOSTRAS DE HIDROLIZADOS

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  7. ADECUACIÓN DA SISTEMÁTICA PARA A FORMACIÓN DE NOVOS CATADORES E CONTROL DE CALIDADE DO PANEL DE CONTADORES DE MEL DE GALICIA

    MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO

  8. Mecanismos moleculares de cambios en las características sensoriales y funcionales de vinos tintos por acción de fungicidas anti-mildium, anti-oidio y antibotriticos.

    RAQUEL RIAL OTERO, JESUS SIMAL GANDARA

  9. EFECTO DA CONTAMINACIÓN PRODUCIDA POR CINZAS DE INCENDIOS FORESTAIS NA EMBRIOXÉNESIS DO ERIZO DE MAR (PARACENTROTUS LIVIDUS) DA RIA DE VIGO MEDIDA A TRAVÉS DUN ENSAIO DE TOXICIDADE

    OSCAR NIETO PALMEIRO

  10. Efectos ecotoxicológicos de microplásticos en ecosistemas marinos

    RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL

  11. SERVIZO ACTUACIÓNS PARA A CUANTIFICACIÓN DA ORIXE DA CONTAMINACIÓN DIFUSA POR PRESENZA DE NITRATOS NA CUENCA DO RIO LIMIA MEDIANTE A REALIZACIÓN DUN ESTUDO ISOTÓPICO

    JESUS SIMAL GANDARA

2018

  1. Biorrefineria de residuos vitivinícolas y cerveceros para la producción de bioasfalto y otras moléculas bioactivas de interés alimentario (bacteriocinas y biosurfactantes).

    JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ, NELSON PEREZ GUERRA

  2. Valoración material de residuos plásticos recuperados del mar (REPESCA-PLAS)

    RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL

  3. Detección On-Site de iones metálicos y nanopartículas mediante estrategias nanoanalíticas basadas en grafeno y puntos cuánticos de carbono.

    JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ

  4. Procesos multietapa para el aprovechamiento integral de macroalgas y biomasa vegetal.

    HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ, GIL GARROTE VELASCO

  5. CONTRATO-PROGRAMA 2017-CI8

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  6. DESENVOLVEMENTO DA ESTRATEXIA DE ECONOMIA CIRCULAR DE GALICIA PARA O ANO 2018-2030

    MIGUEL ENRIQUE RODRIGUEZ MENDEZ

  7. MICOTECNOSOLES I: APLICACIÓN DE NOVOS MICOTECNOSOLOES E FUNGOS FUMADORES DE MICRORRIZAS Á BIORREMEDIACIÓN COMO ECOSISTEMAS PRODUTIVOS DE SOLOS DERIVADOS DE PIZARRA ALTERADOS E CONTAMINADOS POR ACTUACIÓNS MINEIRAS E OBRAS CIVÍS

    HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ

  8. Formulacións xelificantes a base de extractos de patacas de descarte e augas termais da provincia de Ourense para produtos de interese industrial.

    MARIA DOLORES TORRES PEREZ

  9. ESTUDO DE VERIFICACIÓN E COMPROBACIÓN DO CONTIDO DE VAINILLA 100% NATURAL NOS PRODUTOS OBXECTO DESTE CONTRATO

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  10. REMEDIACIÓN ELECTROQUÍMICA Y BIOLÓGICA DE CONTAMINANTES EMERGENTES: LIQUIDOS IONICOS

    MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ, MARIA ANGELES SANROMAN BRAGA

  11. NORMALIZACIÓN DA ÁNALISE SENSORIAL DO MEL

    MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO

  12. ANÁLISE QUÍMICA DE MOSTRAS DE ORIXE VEXETAL

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

2017

  1. FUNGITECHONCO: DESENVOLVEMENTO INDUSTRIAL DO CULTIVO DE ESPECIES DE FUNGOS MEDICINAIS PARA A OBTENCIÓN DE NOVOS COMPOSTOS CON ACTIVIDADE ANTICANCERÍXENA APLICABLES EN PRODUTOS ORIENTADOS Á PREVENCIÓN E TRATAMENTO DO CÁNCER GÁSTRICO E COLORRECTAL

    HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ

  2. INVESTIGACIÓN Y DESARROLLO DE INGREDIENTES Y ALIMENTOS PROTEICOS CON FUNCIONALIDADES TECNOLÓGICAS Y SALUDABLES DIRIGIDAS A GRUPOS DE POBLACIÓN ESPECÍFICOS .- ALIPROT. INTERCONECTA 2015.

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  3. Química Analítica

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  4. DESARROLLO E IMPLEMENTACIÓN DE METODOLOGÍAS ANALÍTICAS PARA SU APLICACIÓN EN LA DETERMINACIÓN DE BIOTOXINAS EMERGENTES EN LAS COSTAS ESPAÑOLAS. EVALUACIÓN DE SU TOXICIDAD.T

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  5. POTENCIACIÓN DE BIOMOLÉCULAS FUNCIONAIS EN PRODUTOS ALIMENTARIOS DE ORIXE GALEGA A TRAVÉS DA INVESTIGACIÓN AGROBIOTECNOLÓXICA (INNTER-BIOFUNCIOGAL 2015)

    NELSON PEREZ GUERRA

  6. Investigacións agrarias e alimentarias (AA1)

    JESUS SIMAL GANDARA

  7. Fomulación de cosméticos con extractos obtidos de biomasa forestal e con augas termais da provincia de Ourense

    NOELIA FLOREZ FERNANDEZ

  8. REALIZACIÓN DE ACTIVIDADES DE ASESORÍA, APOIO TÉCNICO E ESTABLECEMENTO DE BASES PARA A ACIVIDADE CIENTÍFICO-INVESTIGADORA NO LABORATORIO DE REFERENCIA DA UNIÓN EUROPEA EN BIOTOXINAS MARINAS.

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  9. REALIZACIÓN DE ASISTENCIA TÉCNICA PARA O CONTROL DE FITOPLANCTON NO LABORATORIO DE REFERENCIA DA UNIÓN EUROPEA DE BIOTOXINAS MARIÑAS (EURLMB).

    PABLO SERRET ITUARTE

  10. Viabilidade do aproveitamento integral dos bosques de castiñeiros da AGACA

    HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ

  11. ELABORACIÓN DE DOCUMENTACIÓN PARA ANÁLISE SENSORIAL DE MOSTRAS DE MEL

    MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO

  12. ULTRA HIGH-THROUGHPUT PLATFORM FOR THE SELECTION OF THERMOSTABLE PROTEINS BY THERMOPHILIC IN VITRO TRANSCRIPTION-TRANSLATION AND MICROFLUIDICS

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  13. Obtención de péptidos biocativos contra a enfermidade inflamatoria intestinal e o cancro colo-rectal a partir de secuencias xenéticas de genomas e microbiomas alimentarios e intestinais

    ELENA MARTINEZ CARBALLO

2015

  1. "NANOMET"

    JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ

  2. "Extracción y purificación de compuestos bioactivos de Sargassum muticum".

    HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ

  3. "Aplicaciones de las nanopartículas metálicas en preconcentración y detección de trazas inorgánicas mediante detectores atómicos y moleculares miniaturizados."

    JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ

  4. DETERMINACIÓN ANALÍTICA DE CONTIDOS DE MERCURIO TOTAL, METILMERCURIO, SELENIO TOTAL E OMEGA 3 EN PEZ ESPADA E TINTORERA (CRUDOS E COCIÑADOS)

    JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ

  5. Biorremediación de augas doces contaminadas (BIODAUGA)

    JESUS MANUEL TORRES PALENZUELA

  6. SERVIZO DE ASESORÍA NO CONTROL DO FITOPLANCTON

    PABLO SERRET ITUARTE

  7. NANOSORBENTES PARA DETECCION DE TRAZAS (NANOSORB)

    JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ

  8. DEVELOPMENT AND HUMAN VALIDATION OF NEW HEALTHIER FOOD PRODUCTS USING LOW-COST FUNCTIONAL INGREDIENTS

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  9. ANÁLISE DE BIOTOXINAS MARIÑAS

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ, JOSE MANUEL LEAO MARTINS

  10. NOVAS FERRAMENTAS TECNOLÓXICAS PARA O DESENVOLVEMENTO DE PRODUTOS EN COSMÉTICA NATURAL

    HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ

  11. AVALIACIÓN E ANÁLISE DE PESO MOLECULAR DE MOSTRAS DE QUITOSANO OBTIDAS DE FONTES NATURAIS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  12. NOVAS FERRAMENTAS TECNOLÓXICAS PARA O DESENVOLVEMENTO DE PRODUTOS EN COSMÉTICA NATURAL

    HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ

  13. DESENVOLVEMENTO DUNHA LIÑA DE PRODUTOS INNOVADORES NO SECTOR CONSERVEIRO CÁRNICO QUE INCREMENTA A SEGURIDADE ALIMENTARIA E A CALIDADE ORGANOLÉPTICA MEDIANTE NANOTECNOLOXÍA E INTELIXENCIA ARTIFICIAL.

    JESUS SIMAL GANDARA

  14. Nuevas nanomatrices y nanocápsulas

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

2014

  1. DESENVOLVEMENTO DE NOVOS ALIMENTOS CON CALIDADE DIFERENCIADA PARA ENGADIR VALOR ÁS MATERIA PRIMAS E COPRODUTOS DO SECTOR ALIMENTARIO GALEGO

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  2. AUTOMATIZACIÓN INTEGRAL DA TRANSFORMACIÓN DE PEIXE E MARISCO MEDIANTE TECNOLOXÍAS ÓPTICAS E ROBÓTICAS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  3. NOVA GAMA DE INGREDIENTES E ALIMENTOS FUNCIONAIS PARA UN ENVELLECEMENTO SAUDABLE - ENVELLEFUN

    NELSON PEREZ GUERRA

  4. CARACTERIZACIÓN DE RECURSOS AGROALIMENTARIOS E MARINOS DE GALICIA E VALORACIÓN DE SU POTENCIAL COMO FUENTE DE SALUD (INNGAL-AGROSALUD)

    ANA MARIA TORRADO AGRASAR

  5. ANÁLISE DE ACTIVIDADES ANTIOXIDANTE EN CATRO MOSTRAS DE ALIMENTOS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  6. ESTUDIO DE LAS REPERCUSIONES DEL USO DE NUEVOS FUNGICIDAS EN EL SECTOR VITIVINÍCOLA

    JESUS SIMAL GANDARA

  7. DESARROLLO DE UNA LINEA DE PRODUCTOS INNOVADORES EN EL SECTOR CONSERVERO CÁRNICO QUE INCREMENTA LA SEGURIDAD ALIMENTARIA E INTELIGENCIA ARTIFICIAL

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  8. ALGAS E ENERXÍA PARA A VALORIZACIÓN DE AFLUENTES DA INDUSTRIA AGROALIMENTARIA DE GALICIA. "ALEGRIA". INTERCONNECTA 2013.

    JESUS MANUEL TORRES PALENZUELA

  9. AVALIACIÓN E ANÁLISE DE PESO MOLECULAR DE MOSTRAS DE GLUCOSAAMINOGLICANOS OBTIDOS DE FONTES NATURAIS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  10. "NANOHIDROGELES INTELIGENTES SENSIBLES A CAMBIOS DE PH Y TEMPERATURA: DISEÑO, SÍNTESIS Y APLICACIÓN EN TERAPÌA DEL CANCER Y EL ENVASADO ACTIVO DE ALIMENTOS"

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  11. CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  12. CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA PROXECTOS I+D

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  13. AVALIACIÓN TÉCNICA PROXECTOS I+D

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  14. DEVELOPMENT AND HUMAN VALIDATION OF NEW HEALTHIER FOOD PRODUCTS USING LOW-COST FUNCTIONAL INGREDIENTES - FOFIN- FP7 SME 2012

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  15. CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  16. CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  17. CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA PROXECTOS I+D

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  18. CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  19. CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  20. CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DO PROXECTO DE I+D

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  21. AVALIACIÓN TÉCNICA DE PROXECTOS DE I+D

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

2013

  1. ANÁLISE A EFECTOS FISIOLÓGICOS DE TÓXICOS, TOXINAS E CONTAMINANTES AMBIENTAIS
  2. MATERIAIS NANOESTRUTURADOS PARA O DESENVOLVEMENTO DE NOVOS MÉTODOS MINIATURIZADOS DE DETECCIÓN EN QUÍMICA ANALÍTICA

    JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ

  3. COUNTERING DIET-RELATED DISEASES THROUGH COMPETITIVE REGIONAL FOOK AND PHYSICAL ACTIVITY CLUSTERS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  4. ANALISE DE ÁCIDOS GRAXOS EN MOSTRAS DE ACEITE DE MICROALGAS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  5. DESARROLLO DE SENSORES PARA LA DETECCIÓN DE BIOTOXINAS EN BIVALVOS

    ELISA GONZALEZ ROMERO

  6. AGRUPACIÓNS ESTRATÉXICAS CIA

    JESUS SIMAL GANDARA

  7. INVESTIGACIÓNS AGRARIAS

    JUAN CARLOS MEJUTO FERNANDEZ, LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO, JESUS SIMAL GANDARA

  8. Estudio da biodiversidade microbiana de fontes e lodos termais da provincia de Ourense mediante técnicas de bioloxía molecular
  9. MATERIALES NANOESTRUCTURADOS EN COMBINACIÓN CON DIFERENTES TÉCNICAS DE MICROESTRACCION PARA EL CONTROL ANÁLITICO DE ESPECIES METÁLICAS

    JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ

  10. VALORIZACIÓN DO SORO DE LEITE MEDIANTE A PRODUCIÓN DE BIOETANOL E DUN NOVO PRODUTO CON PROPIEDADES ANTI-HIPERTENSIVAS

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  11. DESENVOLVEMENTO DE NOVOS MÉTODOS SINXELOS E RÁPIDOS PARA DETERMINAR RELACIÓNS ISOTÓPICAS E METAIS ENLAZADOS E A METALOTIONEÍNAS EN BIOTA PARA O SEU EMPREGO EN VALORACIÓNS MEDIOAMBIENTAIS E ALIMENTARIAS

    MARIA ISELA LAVILLA BELTRAN

  12. DIRECCIÓN ASESORA E CONSULTORA FACULTATIVA DO LABORATORIO COMUNITARIO DE REFERENCIA DE BIOTOXINAS MARINAS

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  13. PROPOSTAS DE ACTIVIDADES DE DESENVOLVEMENTO E INNOVACIÓN EN FUNCIONALIDADE DE NOVOS PRODUTOS PARA JEALSA

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  14. INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN: OBTENCIÓN DE NOVEDOSOS PALITOS DE PAN CRUJIENTE E DESENVOLVEMENTO TECNOLÓXICO DO PROCESO DE ELABORACIÓN

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  15. ANÁLISES DE ÁCIDOS GRAXOS EN MOSTRAS DE ACEITE E DE CONTIDO EN PROTEÍNAS E ACTIVIDADE ANTIOXIDANTE EN PELLETS DE MICROALGAS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  16. INFORME DE AVALIACIÓN TÉCNICA DE PROXECTOS PARA CERTIMAR

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

2012

  1. INFORME SOBRE A FACTIBILIDADE INDUSTRIAL DOS RESULTADOS OBTIDOS DE CARA A EMPREGAR AS ALTAS PRESIÓNS EN COMBINACIÓN CON ENZIMAS PARA FACILITAR O PELADO DE ATÚN (NO MARCO DO PROXECTO TEPAGA)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  2. ESTRATEGIAS INNOVADORAS DE PREPARACIÓN DE MUESTRA BASADAS EN MICROEXTRACCIÓN EN FASE LÍQUIDA E IMPLEMENTACIÓN EN SISTEMAS ANALÍTICOS

    JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ

  3. CRITERIOS DE CALIDADE AMBIENTAS PARA ECOSISTEMAS

    RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL

  4. DESARROLLO DE QUIMIOSENSORES DE FLUORESCENCIA O COLORIMETRICOS PARA LA DETECCIÓN DE METALES Y FUNGIDAS DE COORDINACIÓN EN PRODUCTOS HORTOFRUTÍCOLAS E INVESTIGACIÓN DE DISIPACIÓN DE RESIDUOS

    RAQUEL RIAL OTERO

  5. Mellora do aroma e da cor nos procesos de obtención do viño tostado a partir de uva tinta garnacha tintorera
  6. INFORME DE AVALICIÓN TÉCNICA DE PROXECTOS PARA CERTIMAR

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  7. "2nd Joint Symposium and AOAC Task Force Meeting"

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  8. "ECOLOXÍA E BIOLOXÍA ANIMAL"

    MARIA ELSA VAZQUEZ OTERO

  9. OPTIMIZACIÓN DO AROMA E DA COR NOS PROCESOS DE OBTENCIÓN DE VIÑO TOSTADO A PARTIR DE UVA TINTA GARNACHA TINTORERA

    CARMEN GONZALEZ BARREIRO

  10. CONTRATO - PROGRAMA CON GRUPOS DE REFERENCIA DE INVESTIGACIÓN COMPETITIVAS

    MARIANO DE LA LASTRA VALDOR

  11. ANALISE SENSORIAL COMPARATIVO DE PRODUTOS CARNICOS A NIVEL ESTATAL

    JESUS SIMAL GANDARA

  12. PRODUCIÓN BIOTECNOLÓXICA DE ADITIVOS ALIMENTARIOS AROMATIZANTES E ANTIMICROBIANOS E POSTERIOR APLICACIÓN A INDUSTRIA CÁRNICA

    JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ

  13. DESENVOLVEMENTO DE ESTRATEXIAS ANALÍTICAS CON BASE INMUNOQUÍMICA PARA A EXTRACCIÓN DE ANALITOS DE INTERESE AMBIENTAL ALIMENTARAIO E CLÍNICO.

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  14. ESTUDO DE DISIPACIÓN DE FUMIGANTES DE SOLO

    JESUS SIMAL GANDARA

  15. RECUPERACIÓN DA PRODUCIÓN DE OLIVA E ACEITE EN GALICIA: DEFINICIÓN DE ASPECTOS SENSORIAIS NO ACEITE DE OLIVA VIRXE

    CARMEN GONZALEZ BARREIRO

  16. DIRECCION ASESORA E CONSULTORA FACULTATIVA DO LABORATORIO COMUNITARIO DE REFERENCIA DE BIOTOXINAS MARIÑAS

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  17. BUSCA DE NOVOS CATALIZADORES PARA A RESOLUCIÓN DE PRINCIPIOS ACTIVOS QUIRAIS A PARTIR DE FONTES XEOTERMAIS GALEGAS

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  18. DESENVOLVEMENTO DE NOVOS MÉTODOS DE PREPARACIÓN DE MOSTRA EN ANÁLISE DE TRAZOS

    JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ

  19. INFORME ACERCA DO ENNEGRECEMENTO SUPERFICIAL DO ATÚN EN CONSERVA

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

2011

  1. INFORME ACERCA DO CONTIDO EN FE E S EN MOSTRAS DE BERBERECHO DE ORIXE GALEGO E PROTUGUÉS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  2. TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  3. TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  4. Avaliación do perfil de compostos volátiles responsables do aroma no aceite de oliva virxe producido na provincia de Ourense

    CARMEN GONZALEZ BARREIRO

  5. BIOFORO: TENDENZAS E SOLUCIÓNS BIOTECNOLÓXICAS PARA A INNOVACIÓN E O EMPRENDEMENTO DE GALICIA
  6. REDE DE INOVAÇAO E DESENVOLVIMENTO TECNOLOGICO AGRO-ALIMENTAR NORTE DE PORTUGAL GALIZA (REAL)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  7. VALORACIÓN NUTRICIONAL DOS PRODUTOS DA DIETA GALEGA NA SÚA PREPARACIÓN TRADICIONAL E RECETARIO CONTEXTUALIZADO E VALORADO NUTRICIONALMENTE.

    FEDERICO MALLO FERRER

  8. DESENVOLVEMENTO DE ELABORADOS DE KIWI DE IV GAMA A PARTIR DE FROITOS DE DESTRÍO MEDIANTE ALTAS PRESIÓNS HIDROSTÁTICAS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  9. A SOSTENIBILIDADE E PROTECCIÓN DOS SISTEMAS DE PRODUCCIÓN AGROALIMENTARIAS

    JESUS SIMAL GANDARA

  10. REPERCUSIÓN DO EMPREGO DE CHIPS OU BARRICAS DE CARBALLO SOBRE A COMPOSICIÓN AROMÁTICA DE VIÑOS DE MENCÍA

    ELENA FALQUE LOPEZ

  11. NOVA TECNOLOXÍA PARA UN LEITE DE ALTO VALOR NUTRITIVO E SENSORIAL CO FIN DE REVERTER O DESCENSO DA SÚA INXESTA NA POBOACIÒN DE 0 A 18 ANOS

    MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA

  12. DINÁMICA DE CARBOFURANO E METALAXIL NUNHA ZONA DE AGRICULTURA INTENSIVA

    JUAN CARLOS NOVOA MUÑOZ

  13. DESEÑO METODOLÓXICO E ELABORACIÓN DE INFORMES SECTORIAIS SOBRE OPORTUNIDADES DE NEGOCIO BIOTECNOLÓXICO EN GALICIA E NORTE DE PORTUGAL
  14. DIRECCIÓN ASESORA E CONSULTORA FACULTATIVA DO LABORATORIO COMUNITARIO DE REFERENCIA DE BIOTOXINAS MARIÑAS

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  15. PRODUCIÓN DE PREBIÓTICOS SIMBIÓTICOS E VAINILLA A PARTIR DE SALVADO

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  16. DESENVOLVEMENTO E MELLORA DE METODOLOXÍAS ANALÍTICAS PARA BIOTOXINAS ACUÁTICAS
  17. ANALISE SENSORIAL COMPARATIVO DE PRODUTOS CARNICOS A NIVEL ESTATAL

    JESUS SIMAL GANDARA

  18. X CONGRESO NACIONAL DE INVESTIGACIÓN ENOLÓGICA

    ELENA FALQUE LOPEZ

  19. INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "NUEVAS FORMAS DE PRESENTACIÓN Y USO DE LA PATATA FRITA" (Nº EXP. 10/008)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  20. INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "OBTENCIÓN DE NUEVAS RECETAS TRADICIONALES PARA 2009" (Nº EXP. 10/043)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  21. INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "DESARROLLO DE UNA NUEVA GAMA DE PRODUCTOS P'RECOCINADOS FUNCIONALES DE ACUERDO A LAS PAUTAS DE LA DIETA ATLÁNTICA Y BASADOS EN LA GASTRONOMÍA TRADICIONAL GALLEGA" (Nº EXP. 10/002)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  22. INFORME, CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA E INFORME TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "MEJORA DE LA SALUBRIDAD DE LOS HELADOS DE CONSUMO CLÁSICO" (Nº EXP. 09/032)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  23. INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "NUEVOS PRODUCTOS DE BOLLERÍA FESCOS Y SALUDABLES" (Nº EXP. 10/007)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  24. INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "DESARROLLO DE PROCESO PARA LA FABRICACIÓN INDUSTRIAL DE PAN DE MIGA" (Nº EXP. 10/004)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  25. INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "DESARROLLO DE NUEVOS PRODUCTOS DE BOLLERÍA INDUSTRIAL" (Nº. EXP. 10/003)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  26. INFORME, CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA E INFORME TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "AUMENTO DE LA VIDA ÚTIL EN PASTELERÍA SALADA REFRIGERADA"(Nº EXP. 10/001)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  27. NANO.ENGINEERED PACKAGING SYSTENS FOR IMPROVED QUALITY, SAFER AND HEALTHIER FOODS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

2010

  1. TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  2. TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  3. AUTENTIFICACIÓN DE VINOS DE CALIDAD CON MAPAS Y MARCADORES PEPTIDICOS DE VARIEDAD DE UVA, ORIGEN GEOGRÁFICO
  4. TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  5. Valorizacion de augas xeotermais da provincia de ourense: emprego en cultivos microbianos para a produccion de enzimas termofilicos de interese industrial
  6. TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  7. ASESORAMENTO TÉCNICO E EXPERTO DA PLATAFORMA TECNOLÓXICA GALEGA AGROALIMENTARIA (Ptgal)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  8. HACIA UNHA ACUICULTURA SOSTIBLE

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  9. Ecoloxía e zooloxía

    JESUS SOUZA TRONCOSO

  10. Análise Química e efectos de biotoxinas

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  11. PRODUCIÓN DE LEVADURAS AUTÓCTONAS GALEGAS DE INTERESE ENOLÓXICO (FEADER 2007/15)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  12. APROVEITAMENTO E VALORACIÓN DO KIWI DE DESTRIO MEDIANTE OBTENCIÓN DE DOUS PRODUTOS DE ALTO VALOR ENGADIDO: AUGARDENTE E MARMELADA

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  13. EFECTO DE LOS RESIDUOS DE FUNGICIDAS ANTIBOTRÍTICOS Y SUS METABOLITOS SOBRE EL PROCESO DE VINIFICACIÓN Y LA CALIDAD DEL VINO

    JESUS SIMAL GANDARA

  14. ADDED VALUE TO FRUIT RESIDUES (AVALFRUTIS)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  15. CONSUMIR CON CIENCIA, COMER CON CONCIENCIA (DIVERCIENCIA)
  16. ESTUDO DA MICROBIOTA MALOLÁCTICA DO VAL DO SALNÉS (D.O. RIAS BAIXAS). OPTIMIZACIÓN DO PROCESO E MELLORA DA CALIDADE DOS VIÑOS.

    ELENA FALQUE LOPEZ

  17. CRIOPRESERVACIÓN DE EMBRIONS MARIÑOS PARA BIOENSAIOS ECOTOXICOLOGICOS

    RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL

  18. OBTENCIÓN DUN PREPARADO LÁCTEO FUNCIONAL A PARTIR DOS SOROS DE QUEIXERÍA

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  19. EFECTOS DOS FITOSANITARIOS NA CALIDADE ORGANOLÉPTICA DE VIÑOS GALEGOS

    BEATRIZ CANCHO GRANDE

  20. VALORIZAICÓN DE RESIDUOS VITIVINÍCOLAS PARA A PRODUCIÓN DE BIOSURFACTANTES E A BIORREMEDIACIÓN DE SOLOS CONTAMINADOS

    JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ

  21. DETERMINACIÓN DE ANTIBOTRÍTICOS EN UVAS PARA VINIFICACIÓN Y VINOS

    JESUS SIMAL GANDARA

  22. REACTIVIDADE EN AGREGADOS COLOIDALES NATURAIS(SUBSTANCIAS HUMICAS): EFECTO SOBRE A ESTABILIDADE DE XENOBIOTICOS E OUTRAS MOLECULAS DE INTERESE MEDIOAMBIENTAL

    JUAN CARLOS MEJUTO FERNANDEZ

  23. ANÁLISE POR ESPECTROMETRÍA DE MASAS DE 20 MOSTRAS DE SORO BIOHIDROLIZADO.

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  24. APLICACIÓN DE NOVOS PRODUTOS FITOSANITARIOS NOS VIÑEDOS GALEGOS. AVALIACIÓN DO DESCENSO DA TAXA DE CONTAMINACIÓN DE PESTICIDAS NO VIÑO FINAL

    ELENA MARTINEZ CARBALLO

  25. ALTERNATIVAS PARA O APROVEITAMENTO DO SORO DO LEITE

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  26. FASE DE EXECUCIÓN DO PROXECTO DE DIVERSIFICACIÓN DOS RECURSOS AGRÍCOLAS E GANDEIROS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  27. DETECTAR E INVENTARIAR PRODUTOS E PARTICIPACIÓNS EN REUNIÓNS DE DIFUSIÓNS CON EMPRESARIOS.

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  28. DESENVOLVEMENTO DE PRODUTOS DE LONGA DURACIÓN DE GRAN CALIDADE CON CARACTERÍSTICAS ORGANOLÉPTICAS ESTABLES, ALERXÉNICAMENTE SEGUROS, SAUDABLES E MÍNIMAMENTE PROCESADOS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  29. AS BACTERIOCINAS COMO ESTRATEXIA ALTERNATIVA ÓS ANTIBIÓTICOS PARA O CONTROL DE INFECCIÓNS HUMANAS CAUSADAS POLOS NEUMOCOCOS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  30. ESTUDIO DE LA MOVILIDAD Y BIODISPONIBILIDAD DE CONTAMINANTES INORGÁNICOS EN MUESTRAS DE INTERÉS MEDIO AMBIENTAL

    BENITA PEREZ CID

  31. DIRECCIÓN ASESORA E CONSULTORA FACULTATIVA DO LABORATORIO COMUNITARIO DE REFERENCIA DE BIOTOXINAS MARIÑAS

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  32. GIENOL. X CONGRESO NACIONAL DE INVESTIGACIÓN ENOLÓGICA

    ELENA FALQUE LOPEZ

  33. VALORACIÓN-NUTRICIÓN DOS PRODUTOS DA DIETA GALEGA NA SÚA PREPARACIÓN TRADICIONAL E RECETARIO CONTEXTOALIZADO E VALORADO NUTRICIONALMENTE

    FEDERICO MALLO FERRER

  34. CONSTANTES DE PARTICION Y DISTRIBUCION DE MOLECULAS ORGANICAS EN SISTEMAS EMULSIONADOS

    CARLOS DANIEL BRAVO DIAZ

2009

  1. ESTUDO DE VIABILIDADE DA SÍNTESE ENZIMÁTICA DE ÁCIDOS OMEGA 3

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  2. DESENVOLVEMENTO DUN PREPARADO INOCULANTE PARA SILOS DE HERBA E MAIZ PARA O CONTROL DE LISTERIA MONOCYTOGENES

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  3. EVALUACIÓN INTEGRAL DE LA CONTAMINACIÓN EN SEDIMENTOS PORTUARIOS DEL LITORAL NORTE ESPAÑOL MEDIANTE HERRAMIENTAS QUÍMICAS, BIOQUÍMICAS Y ECOTOXICOLÓGICAS.

    OSCAR NIETO PALMEIRO

  4. ASESORAMENTO TÉCNICO E DINAMIZACIÓN DOS GRUPOS DE TRABALLO DE ALIMENTOS FUNCIONAIS E VALORIZACIÓN DE SUBPRODUTOS DA PLATAFORMA TECNOLÓXICA GALEGA AGROALIMENTARIA (PTGAL)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  5. Influencia de fitosanitarios de última xeración no potencial aromático de viños brancos da variedade godello

    CARMEN GONZALEZ BARREIRO

  6. ESTUDO DE VIABILIDADE DA SÍNTESE ENZIMÁTICA DE DIHIDROXIACETONA

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  7. ESTUDO E ANÁLISE DAS INTERACCIÓNS DA AUGA PRODUCIDA PARA DIÁLISE E DA AUGA EMPREGADA NOS PROCESOS DE DESINFECCIÓN, COS COMPOÑENTES E COS MATERIAIS INTEGRANTES DO ANEL DE DIÁLISE

    XOSE RAMON NOVOA RODRIGUEZ

  8. FORMACIÓN Y DESCOMPOSICIÓN DE DIAZO ÉTERES EN MEDIOS ACUOSOS, HIDROALCOHÓLICOS Y COLOIDALES: MECANISMOS DE REACCIÓN

    CARLOS DANIEL BRAVO DIAZ

  9. ANALISIS QUIMICO Y EFECTOS DE BIOTOXINAS

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  10. INCREMENTO DO VALOR ENGADIDO DAS FROITAS DE EXPORTACIÓN E OS SEUS SUBPRODUCTOS DE PROCESADO MEDIANTE BIOTECNOLOXÍAS DE BAIXO IMPACTO

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  11. UN NOVO PROCEDEMENTO PARA A PRODUCCIÓN DE BIODIÉSEL A PARTIR DE ACEITES USADOS DE FRITURA CON ENZIMAS TERMOFÍLICAS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  12. OBTENCIÓN DE PRODUTOS LÁCTEOS FUNCIONAIS ANTIHIPERTENSIVOS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  13. III XORNADAS DOS INVESTIGADORES PARGA PONDAL E RAMÓN Y CAJAL DE GALICIA

    ANA MARIA TORRADO AGRASAR

  14. GIENOL - X CONGRESO NACIONAL DE INVESTIGACIÓN ENOLÓGICA

    ELENA FALQUE LOPEZ

  15. GENERACIÓN BIOTECNOLOGICA DE INGREDIENTES ALIMENTARIOS A PARTIR DE RESIDUOS AGROINDUSTIRALES CONTAMINANTES

    JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ

  16. NUEVOS MATERIALES:SÍNTESIS DE NANOHIDROGELES INTELIGENTES PARA SU APLICACIÓN EN LA LIBERACIÓN DE FARMACOS ANTICANCERÍGENOS Y BACTERIOCINAS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  17. GENERACIÓN DE COMPUESTOS VOLATILES MEDIANTE RADIACIÓN UV COMO ALTERNATIVA A LOS METODOS CONVENCIONALES DE INTRODUCCIÓN DE MUESTRAS GASEOSAS EN ESPECTROMETRÍA ATÓMICA Y DE MASAS

    JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ

  18. DISTRIBUCIÓN DE PESTICIDAS APLICADOS A CULTIVOS: TRANSFERENCIA PLANTA-SUELO Y LIBERACIÓN DE INGREDIENTES ACTIVOS DESDE FORMULACIONES APLICADAS AL SUELO

    JOSE EUGENIO LOPEZ PERIAGO

  19. PLAN DE MENÚS SAUDABLES E VALORADOS NUTRICIONALMENTE PARA UN SUPERMERCADO

    FEDERICO MALLO FERRER

  20. DETERMINACIÓN DE CONTAMINANTES
  21. ANÁLISE DE TRAZAS E ESPECIACIÓN

    JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ

  22. CONTRATO PROGRAMA (RENOVACIÓN)

    MARIA ELSA VAZQUEZ OTERO

2008

  1. Valorizacion do residuo de laboreo do mexillon mediante ensilado

    NELSON PEREZ GUERRA

  2. NUEVOS PROCESOS PARA EL APROVECHAMIENTO INTEGRAL DE RESIDUOS DE LA INDUSTRIA SIDRERA

    JOSE LUIS ALONSO GONZALEZ

  3. DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS, POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 29 MOSTRAS DE AUGA POTABLE

    JESUS SIMAL GANDARA

  4. BIORREACTORES NO CONVENCIONALES PARA LA PRODUCCIÓN DE LIPASAS TERMOFÍLICAS; ESCALADO DEL PROCESO Y APLICACIÓN A LA OBTENCIÓN DE BIODIESEL

    MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ

  5. AVALIACIÓN DA PESQUERÍA DA NAVALLA (ENSIS ARCUATUS) DA RÍA DE PONTEVEDRA HACIA UNHA EXPLOTACIÓN SOSTIBLE: ESTUDO E INTEGRACIÓN DOS ASPECTOS BIOLÓXICOS E HIDRODINÁMICOS NA SÚA EXPLOTACIÓN. INFORME SOBRE A CONTAMINACIÓN NA RÍA DE PONTEVEDRA
  6. ESCALADO E ENSAIOS FINAIS DE EFICACIA HIPOTENSORA DUN HIDROLIZADO DE CASEINAS LÁCTEAS INGREDIENTE ALIMENTARIO FUNCIONAL

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  7. VALORIZACIÓN DE LÍAS DE VINIFICACIÓN DESTILADAS

    ANA MARIA TORRADO AGRASAR

  8. Valorización de lías de vinificación destiladas

    ANA MARIA TORRADO AGRASAR

  9. DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS, POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 28 MOSTRAS DE AUGA POTABLE

    JESUS SIMAL GANDARA

  10. FERMENTACIÓN ALCOHÓLICA DE FRUTAS DEL BOSQUE EN ESTADO SÓLIDO PARA LA OBTENCIÓN DE UN DESTILADO

    NELSON PEREZ GUERRA

  11. VALORIZACION DE SOROS DE QUEIXERIA MEDIANTE A PRODUCCION DE INGREDIENTES FUNCIONAIS E PRODUCCION DE BIOETANOL

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  12. REDUCCION DAS MINGUAS NO PROCESO DE ELABORACION DE CONSERVAS DE TUNIDOS MEDIANTE A REINCORPORACION DAS AUGAS DE COCCION EN DUAS ALTERNATIVAS DE PROCESO (07TAL004E)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  13. CONTRATOS PROGRAMA-GRUPOS CONSOLIDADOS

    ELISA GONZALEZ ROMERO

  14. CONTRATOS PROGRAMA-GRUPOS CONSOLIDADOS

    JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ

  15. CONTRATOS PROGRAMA-GRUPOS CONSOLIDADOS
  16. ÁREAS EMERXENTES PARA GRUPOS EN FORMACIÓN "DETERMINACIÓN DE CONTAMINANTES QUÍMICOS ORGÁNICOS EN ALIMENTOS Y MUESTRAS DE SUELOS, AGUA Y SEDIMENTOS"

    ELENA MARTINEZ CARBALLO

  17. AVALIACIÓN DE RISCO DA CONTAMINACIÓN MARIÑA SOBRE O CULTIVO DE MEXILLÓN NAS RÍAS GALEGAS

    RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL

  18. MODALIDADE NOVOS

    JESUS SIMAL GANDARA

  19. MODALIDADE NOVOS
  20. INCENTIVO (PARA GRUPOS CONSOLIDADOS) AL PROXECTO CTM2004-05174-C02-01/MAR

    EMILIO MANUEL FERNANDEZ SUAREZ

  21. DESENVOLVEMENTO DE SISTEMAS RÁPIDOS DE ESPECIACIÓN ELEMENTAL BASEADOS EN TRATAMENTOS DE MOSTRA AVANZADOS E ACOPLAPMIENTO DE TÉCNICAS DE MICROEXTRACCIÓN EN FASES LÍQUIDA E S ÓLIDA CON DETECTORES ATÓMICOS

    JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ

  22. BIOCONSERVACIÓN DO VIÑO MEDIANTE BACTERIAS LÁCTICAS OU OS SEUS METABOLITOS AISLADAS DA MICROBIOTA PRESENTE DURANTE O PROCESO DE ELABORACIÓN DO VIÑO

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  23. ANÁLISE DE DUAS MOSTRAS DE COMPOSTOS INSECTICIDAS UTILIZANDO CROMATOGRAFÍA DE LÍQUIDO (HPLC).

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  24. DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICLÍNICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOETILENO E TETRACLOROETILENO EN 19 MOSTRAS DE AGUA POTABLE

    JESUS SIMAL GANDARA

2007

  1. ESTUDO DE VIABILIDADE DO ENSILADO DO RESIDUO DO LABOREO DO MEXILÓN

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  2. PRODUCCIÓN ESCALADA DE PEPSINA BOVINA RECOMBINANTE CON APLICACIÓN NA FABRICACIÓN DE QUEIXOS E NA OBTENCIÓN DE PÉPTIDOS BIOACTIVOS

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  3. Efecto del procedimiento de tostado nos niveis de hidrocarburos aromáticos policíclicos no pan tostado

    ELENA MARTINEZ CARBALLO

  4. ASESORAMENTO TECNICO DUN GRUPO DE TRABALLO DINAMIZADOR DA PLATAFORMA TECNOLOXICA GALEGA DE AGROALIMENTARIA

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  5. Aplicación de novas tecnoloxías para a conservación de productos cárnicos: Inclusión de bacteriocinas en biopolímeros para o control superficial da microbiota patógena o alterante

    NELSON PEREZ GUERRA

  6. DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 16 MOSTRAS DE AUGA POTABLE

    JESUS SIMAL GANDARA

  7. LIBERACIÓN, PERSISTENCIA E TRANSPORTE NO SOLO DE FITOSANITARIOS APLICADOS EN FORMULACIÓNS TÉCNICAS

    JOSE EUGENIO LOPEZ PERIAGO

  8. Repercusión do emprego de "chips" de carballo sobre a composición aromática de vinos Godello

    ELENA FALQUE LOPEZ

  9. Avaliación da taxa de contaminación por pesticidas nas hortalizas galegas

    BEATRIZ CANCHO GRANDE

  10. Xestión medioambiental de solos contaminados con hidrocarburos utilizando biosurfactantes

    ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA

  11. PGIDIT05PXIB31401PR

    JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ

  12. MICROWAVES AND UL TRASOUND ACTIVATION IN CHEMICAL ANALYSIS

    JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ

  13. DETERMINACION DE HIDROCARBUROS AROMATICOS POLICICLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO Y TETRACLOROETILENO EN 10 MUESTRAS DE AGUA POTABLE

    JESUS SIMAL GANDARA

  14. DESENVOLVEMENTO DUN MÉTODO MOLECULAR PARA AVALIAR O EFECTO DOS ÁCIDOS ORGÁNICOS SOBRE A MICROBIOTA INTESTINAL DE POLOS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  15. AREAS EMERXENTES

    ELENA MARTINEZ CARBALLO

  16. DINÁMICA E DISTRIBUCIÓN DE HERBICIDAS E COBRE NUNHA CUNCA DESTINADA AO CULTIVO DA VIDE

    MANUEL ARIAS ESTEVEZ

  17. VI REUNIÓN DA SOCIEDADE ESPAÑOLA DE CROMATOGRAFÍA E TÉCNICAS AFÍNS (SECYTA).

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  18. OURENSE 2007-2022 CREACION DE EMPREGO NO AMBITO DA ATENCION A PERSOAS EN SITUACION DE DEPENDENCIA

    JOSE ANTONIO FRAIZ BREA

  19. FERRAMENTAS PARA A AVALIACIÓN INTEGRAL DO RISCO CAUSADO POLA CONTAMINACIÓN QUÍMICA NOS ECOSISTEMAS E RECURSOS MARIÑOS COSTEIROS

    EMILIO MANUEL FERNANDEZ SUAREZ

  20. FLUXOS DE CARBONO MEDIADOS POLO PLANCTO EN AMBIENTES OLIGOTRÓFICOS SUBTROPICAIS: UNHA APROXIMACIÓN LAGRANGIANA

    EMILIO MANUEL FERNANDEZ SUAREZ

  21. DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 44 MOSTRAS DE AUGA POTABLE

    JESUS SIMAL GANDARA

2006

  1. INCLUSIÓN Y LIBERACIÓN CONTROLADA DE BACTERIOCINAS DESDE NANOHIDREGELES. APLICACIÓN A LA ANTIBIOTERAPIA Y A LA CONSERVACIÓN DE ALIMENTOS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  2. HERRAMIENTAS PARA LA EVALUACIÓN INTEGRAL DEL RIESGO CAUSADO POR LA CONTAMINACIÓN QUÍMICA EN LOS ECOSISTEMAS Y RECURSOS MARINOS COSTEROS

    RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL

  3. INFORME RELATIVO Á ELABORACIÓN DUN PANEL SECTORIAL DE EXPERTOS SOBRE NOVAS TECNOLOXÍAS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  4. ELABORACIÓN DUN PANEL SECTORIAL DE EXPERTOS SOBRE NOVAS TECNOLOXÍAS PARA A AXENDA ESTRATÉXICA DA PLATAFORMA TECNOLÓXICA AGROALIMENTARIA GALEGA

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  5. ESTUDO DE AVALIACIÓN DA OPORTUNIDADE E NECESIDADE DE CREACIÓN DO CENTRO DE REFERENCIA GALEGO DE AUTENTICIDADE (CAPACIDADE E SEGURIDADE) ALIMENTARIA

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  6. DISTRIBUCIÓN DE LOS FUNGICIDAS APLICADOS A CULTIVOS DE VIÑEDO: RIESGOS DE CONTAMINACIÓN ALIMENTARIA Y AMBIENTAL

    JESUS SIMAL GANDARA

  7. DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 40 MOSTRAS DE AUGA POTABLE

    JESUS SIMAL GANDARA

  8. Aplicación de novas tecnoloxías para a conservación de productos cárnicos: inclusión de bactericinas en biopolímeros para o control superficial da microbiota patóxena ou alterante

    NELSON PEREZ GUERRA

  9. Revalorización de residuos vitivinícolas contaminantes para a xeración de aditivos alimentarios

    ANA MARIA TORRADO AGRASAR

  10. Avaliación da contaminación por pesticidas en augas de zonas de agricultura intensiva

    MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA

  11. DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 38 MOSTRAS DE AUGA POTABLE.

    JESUS SIMAL GANDARA

  12. DETERMINACIÓN DE LA DISTRIBUCIÓN DE ANTIOXIDANTES MEDIANTE TÉCNICAS ELECTROQUÍMICAS -COFINANCIAMENTO DE PROXECTOS DE INVESTAGACIÓN PARA GRUPOS DE CALIDADE- PROXECTO: PGIDIT03TAL30101PR

    CARLOS DANIEL BRAVO DIAZ

  13. ESTUDO DA BIODISPONIBILIDADE DE METALES EN RESIDUOS SÓLIDOS EN BASE AO SEU APROVEITAMENTO E DISPOSICIÓN FINAL

    BENITA PEREZ CID

  14. DETERMINACIÓN DAS CONSTANTES DE DISTRIBUCIÓN DE ANTIOXIDANTES EN EMULSIÓNS MODELO DE ALIMENTOS MEDIANTE TÉCNICAS ELETROQUÍMICAS

    CARLOS DANIEL BRAVO DIAZ

  15. DESENVOLVEMENTO DUN NOVO PRODUCTO DE ALTO CONTIDO PROTEICO PARA A SÚA UTILIZACIÓN COMO MATERIA PRIMA NA ALIMENTACIÓN ANIMAL

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  16. REALIZACIÓN DE DETERMINACIÓNS ANALÍTICAS CORRESPONDENTES A DIVERSAS MOSTRAS DO VERQUIDO DO RÍO UMIA

    JUAN CARLOS MEJUTO FERNANDEZ

  17. SISTEMAS DE ENVASADO ACTIVO EMPREGANDO BACTERIOCINAS PARA O CONTROL DA MICROBIOTA ALTERANTE OU PATÓXENA DOS ALIMENTOS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  18. MICROWAVES AND ULTRASOUND ACTIVATION IN CHEMICAL ANALYSIS

    JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ

  19. CONTAMINACIÓN POR PESTICIDAS EN ZONAS DE AGRICULTURA INTENSIVA: PROCESOS DE TRANSPORTE E DEGRADACIÓN DE SOLOS E A SÚA RELACIÓN COS NIVEIS DE AUGA E OS TUBÉRCULOS PRODUCIDOS

    JESUS SIMAL GANDARA

  20. ADECUACIÓN DAS CONDICIÓNS DE CONDUCCIÓN E PODA DO ALBARIÑO PARA UNHA PRODUCCIÓN DE MELLOR CALIDADE ENOLÓXICA.
  21. PRODUCIÓN DE PREBIÓTICOS Y PROBIÓTICOS PARA A FORMULACIÓN DUN INGREDIENTE SIMBIÓTICO

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  22. ECOTOSICOLOXIA MARIÑA

    EMILIO MANUEL FERNANDEZ SUAREZ

  23. EFECTOS DE VERTIDOS ACCIDENTAIS DE PETRÓLEO SOBRE ECOSISTEMAS BENTÓNICOS COSTEIROS: O CASO DO PRESTIGE (VERCOS)

    EMILIO MANUEL FERNANDEZ SUAREZ

  24. PREPARACIÓN DE MOSTRA E ANÁLISE DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS (PAHS) NUNHA SERIE DE MOSTRAS DE SALMÓN E ACEITES

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

2005

  1. DESENVOLVEMENTO DE METODOLOXÍAS ANALÍTICAS MODERNAS PARA O CONTROL E POSTERIOR AVALIACIÓN DA TOXICIDADE DE TOXINAS DE CIANOBACTERIAS DE AUGAS DOCES

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  2. QUÍMICA SUPRAMOLECULAR NA ACTIVIDADE DAS CICLODEXTRINAS E DISOLUCIÓNS MICELARES EN REACCIÓNS DE DESDIOZONIZACIÓN

    CARLOS DANIEL BRAVO DIAZ

  3. "MOVILIDAD Y PROCESOS DE DEGRADACIÓN DE FUNGICIDAS EN CULTIVOS DE INVERANDERO: PROYECTO PGIDIT03RAG38301PR" COFINACIAMENTO DE PROXECTOS DE INVESTIGACIÓN PARA GRUPOS DE CALIDADE

    JESUS SIMAL GANDARA

  4. MOVILIDADE E PROCESOS DE DEGRADACIÓN DE FUNXICIDAS EN CULTIVOS DE INVERNADOIRO

    JESUS SIMAL GANDARA

  5. VIABILIDADE TÉCNICA DA UTILIZACIÓN DE HIDROLIZADOS DE PROTEÍNA DE ALGARROBO COMO FONTE DE NITRÓXENO NA PRODUCIÓN DE CURVACINA

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  6. DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 23 MOSTRAS DE AUGA POTABLE

    JESUS SIMAL GANDARA

  7. COFINANCIAMENTO DE PROXECTOS DE INVESTIGACIÓN PARA GRUPOS DE CALIDADE

    ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ

  8. PROXECTO QUE FINANCIA: PGIDIT03TAM30102PR

    BENITA PEREZ CID

  9. HIXIENIZACIÓN DE PIENSOS MEDIANTE TRATAMENTOS COMBINADOS DE TEMPERATURAS E ACIDIFICANTES

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  10. ESTUDO CINÉTICO DE FERMENTACIÓN DO PEDIOCOCCUS ACIDALACTICI SOBRE UN MEDIO SEMISINTÉTICO CON PEPTONA PANCREÁTICA PARA A PRODUCIÓN DE PEDIOCINA NO RÉXIME DE BATCH

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  11. ANÁLISE DE CONFORMIDADE DO PRODUTO FINAL DA EMPRESA COAS NORMAS MICRIBIOLÓXICAS SEGUNDO O REGULAMENTO (CE) Nº 1774/2002 DO PARLAMENTO EUROPEO E DO CONSELLO DE 3 DE OUTUBRO DE 2002

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  12. DESENVOLVEMENTO DE APLICACIÓNS DE SEPARACIÓN CROMATOGRÁFICA PARA A CUANTIFICACIÓN SIMULTÁNEA DE FITOESTEROLES E TOCOFEROLES EN ACEITES DE FROITOS SECOS

    JESUS SIMAL GANDARA

  13. ESTUDO CINÉTICO DA FERMENTACIÓN DE PEDIOCOCCUS ACIDILACTICI SOBRE AUGA DE POLBO PARA A PRODUCIÓN DE PEDIOCINA EN RÉXIME DE BATCH

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  14. DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 18 MOSTRAS DE AUGA POTABILIZADA

    JESUS SIMAL GANDARA

  15. ESTUDO CINÉTICO DA FERMENTACIÓN DE LACTOCOCCUS LACTIS SOBRE AUGA DE POLBO PARA A PRODUCIÓN DE NISINA EN RÉXIME DE BATCH

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO