Département
Química analítica e alimentaria
Projets en cours Projets auxquels participe un chercheur
- Unravelling the potential of the wheat microbiome for the development of healthier, more sustainable and resilient wheat-derived food & feed products
-
Producción de extractos ricos en fibra, resveratrol y proantocianidinas a partir de semillas de uva con potencial antidiabético para la fortificación de harinas de trigo
JIANBO XIAO
-
Nuevas rutas de aprovechamiento integral de biomasa forestal para aplicaciones de alto valor añadido (InBioVal)
ALOIA ROMANI PEREZ
-
Aditivos seguros para la industria del plástico
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
Ecodispositivos analíticos basados en tecnologías "Lab-on-paper" para la detección de contaminantes ambientales y alimentarios
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
Evaluación de los efectos causados por ciguatoxinas y prevención del riesgo mediante agentes protectores biológicos
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ, MARIA DEL CARMEN SIEIRO VAZQUEZ
-
Procesos verdes avanzados para desarrollar químicos de plataforma basados en subproductos alimentarios
BEATRIZ GULLON ESTEVEZ, ALOIA ROMANI PEREZ
-
Análisis del perfil de volátiles y de las actividades biológicas de la miel y el polen de abeja producidos en España. Tecnología NIR para la determinación rápida del origen
OLGA ESCUREDO PEREZ
-
Red de Investigación e Innovación para el área alimentaria en la región transfronteriza
DAVID FERNANDEZ CALVIÑO
-
Grupo AA1
JESUS SIMAL GANDARA
-
Grupo CI8
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
Grupo EQ10
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
-
Grupo CF1
BEATRIZ CANCHO GRANDE
-
Biorrefinería de macroalgas verdes: herramientas para la preparación de nuevos biopolímeros para la síntesis de nanomateriales y
formulaciones de hidrogeles con uso tópico
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ, MARIA DOLORES TORRES PEREZ
-
Las macroalgas marinas como fuentes emergentes de xiloligosacáridos y estudio de sus efectos prebióticos
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
EVALUACIÓN DE LOS LICORES DE LAVADO DE MAIZ COMO FUENTE DEL ANTIBIOTICO GRAMICIDINA
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE, ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
-
Síntesis de nano y microingredientes a partir de productos derivados del arabinoxilano para la producción de alimentos de etiqueta limpia
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
Characterization of Ciguatoxins in microalgae and fish from EU risk areas: Microalgae culture, LC-MS Characterization, Preparation of reference materials and Capacity building.
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
Biodiversity restoration and conservation of inland water ecosystems for enviromental and human well-being
MARIA ANGELES SANROMAN BRAGA
-
Prueba de concepto para validar los usos potenciales de bisurfactantes obtenidos de licores de lavado de maíz como biopesticida y conservante en la industria agroalimentaria
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE, ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
-
Círculo cerrado para la valorización de residuos generados en la industria vitivinícola: desarrollo de una biorrefinería multi-producto
BEATRIZ GULLON ESTEVEZ, ALOIA ROMANI PEREZ
-
EVALUACIÓN DE DIFERENTES CORRIENTES SECUNDARIAS DE LA INDUSTRIA AGROALIMENTARTIA COMO FUENTE DE BIOSURFACTANTES
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE, XANEL VECINO BELLO
-
Propuestas de contaminación cero para la protección del medioambiente de substancias persistentes, móviles y tóxicas
EMILIO ROSALES VILLANUEVA
-
Escalado y valorización del proceso desarrollado dentro del proyecto PRODIXOS para la generación enzimática de XOS a partir de paja de trigo para aplicaciones alimentarias
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
Mellora da sostenibilidade apícola mediante uso de novas tecnoloxías e a conservación da abella local (SOST-APICOLA)
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
-
Biorrefinería de residuos cerveceros con solventes eutécticos profundos para producir biosurfactantes y aplicación para la remediación de suelos contaminados con pesticidas
JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ, NELSON PEREZ GUERRA
-
ResiHOSP-AOP - Reducción del impacto ambiental y sanitario de efluentes hospitalarios mediante oxidación avanzada: innovación en el ecodiseño de catalizadores y electrodos multifuncionales
MARTA MARIA PAZOS CURRAS, MARIA ANGELES SANROMAN BRAGA
-
Aprendo a leer lo que como. Formando consumidores responsables desde el aula.
BEATRIZ CANCHO GRANDE
-
Circular solutions for the textile industry
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
Sustainable and cost-effective production process for the upcycling of olive, grape and nut by- roducts into 4 natural and healthy ingredients for nutraceutical and cosmetic applications
JESUS SIMAL GANDARA
-
Un enfoque práctico y próximo a la realidad de mercado en la detección y el tratamiento de compuestos farmacéuticos (HIBRITEC+)
MARTA MARIA PAZOS CURRAS, MARIA ANGELES SANROMAN BRAGA
-
FORMACIÓN TEÓRICA-PRÁCTICA PARA A POSTA EN MARCHA DUN OBRADOIRO DE ELABORACIÓN DE CONSERVAS DE TOMATE NAS INSTALACIÓNS DA FUNDACIÓN MENELA
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA, RAQUEL RIAL OTERO
Projets finalisés Projets finalisés auxquels un chercheur a participé
2024
-
EFECTOS BENEFICIOSOS DO SELENIO E A INFLUENCIA DO PROCESADO E OUTROS COMPOÑENTES ALIMENTARIOS NA BIODISPONIBILIDADE DO MERCURIO
MIGUEL ANGEL PRIETO LAGE
-
Macroalgas invasoras como fuente de nuevos bioproductos: identificación, cuantificación, extracción, optimización, fraccionamiento y aislamiento de fitoquímicos para la industria cosmecéutica y nutracéutica
MIGUEL ANGEL PRIETO LAGE
-
Efecto de los fungicidas sobre la microbiota fermentativa para la obtención de vino y vinagre de uva blanca
RAQUEL RIAL OTERO, JESUS SIMAL GANDARA
2023
-
Aplicación do extracto biosurfactante obtido dos licores de lavado de millo para usos cosméticos e farmacéuticos
ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
-
Crecemento económico e contaminación, unha aproximación dende a aprendizaxe automática
GONZALO ASTRAY DOPAZO, LUIS VELASCO MARTINEZ
-
Mostaza máis ca un mollo. Compostos bioactivos e a súa repercusión na saúde
MARIA FIGUEIREDO GONZALEZ, ALICIA PEREZ PAZ
-
VALORIZACIÓN DA NATA DE SORO MEDIANTE PRODUCIÓN DE MANTEIGA PREMIUM (FEADER 2021/023A)
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
Toward a risk-based assessiment of microplastic polution in marine ecosystems:response
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
Evaluación ecotoxicológica de polímeros reciclables y biopolímeros
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
2022
-
SISTEMAS ANALITICOS INNOVADORES BASADOS EN RECEPTORES NANOESTRUCTURADOS SOBRE SUSTRATOS (NANO)CELULOSICOS PARA LA DETECCION DE SUSTANCIAS DE INTERES MEDIOAMBIENTAL
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
ESTUDO DOS BENEFICIOS E RISCOS DO CONSUMO DE GRANDES ESPECIES PELÁXICAS: TINTORERA, MARRAJO, PEIXE ESPADA E ATÚN VERMELLO
JESUS SIMAL GANDARA
-
SISTEMAS ANALÍTICOS INNOVADORES BASADOS EN RECEPTORES NANOESTRUCTURADOS SOBRE SUSTRATOS (NANO)CELULÓSICOS PARA LA DETECCIÓN DE SUSTANCIAS DE INTERÉS MEDIOAMBIENTAL
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
ENXEÑERÍA QUÍMICA 10
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
-
INNOVACIÓN NO PROCESO PRODUTIVO PAR A UNHA APICULTURA SUSTENTABLE
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
-
Recuperación e avaliación de compostos bioactivos presentes nas podas de oliveiras autóctonas galegas
PATRICIA REBOREDO RODRIGUEZ
-
Potencial antidiabético del aceite de oliva rico en polifenoles: de un simulador gastrointestinal dinámico in vitro a pacientes diagnosticados con diabetes mellitus tipo 2
BEATRIZ CANCHO GRANDE
-
La bioeconomía verde como inspiración para el diseño de un proceso de producción de biodiésel sin glicerol basado en biocatalizadores extremos y disolventes de diseño
FRANCISCO JAVIER DEIVE HERVA, MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ
-
CURSO: CONSERVANDO FROITAS E VERDURAS
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA
- Divulga AQUIS
-
Ciencia de ida y vuelta. Plan Anual de actividades de la UCC+i de la Universidade de Vigo 2021-2022
MONICA VALDERRAMA SANTOME
-
Producción dirigida de XOS para distintas aplicaciones alimentarias mediante tecnologías enzimáticas innovadoras
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
Preservación de servicios de polinización atlánticos y control de la especie invasora Vespa Velutina
JOSEFA GARRIDO GONZALEZ
-
AVALIACIÓN VARIOS INFORMES SOBRE CONSERVAS DE MOLUSCOS
MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA
-
BENEFICIOS DO CONSUMO DAS ESPECIES TINTORERA
JESUS SIMAL GANDARA
2021
-
VALORIZACIÓN DO TIBURÓN (PRIONACE GLAUCA) A TRAVÉS DA OBTENCIÓN DE NOVOS PRODUTOS E COMOPOSTOS
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA
-
Biorrefinería de algas rojas empleando tecnologías innovadoras para la extracción de biomoléculas para usos alimentarios, cosméticos y terapéuticos
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ, MARIA DOLORES TORRES PEREZ
-
REALIZACIÓN DOS SERVIZOS PARA AS ACTIVIDADES DE DIRECCIÓN E CONSULTORIA CIENTÍFICO-TECNOLÓXICA DO LABORATORIO DE REFERENCIA DA UNIÓN EUROPEA PARA BIOTOXINAS MARIÑAS (EXPTE. 01000205R010)
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
USOS POTENCIALES DEL BIOSURFACTANTE OBTENIDO A PARTIR DE LICORES DE LAVADO DE MAÍZ EN LA INDUSTRIA AGROQUÍMICA
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE, ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
-
ANÁLISE DAS PROTEINAS DUNHA MOSTRA DE ORIXE MICROBIANO
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
OPTIMIZANDO A ARTE DE FACER QUEIXOS DAS DOP ARZÚA-ULLOA E QUEIXO TETILLA (DOPARTE)
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
Galician Night of Researchers
MARIA BELEN RUBIO ARMESTO
-
CI8-GPC 2019
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
INVESTIGACIÓNS AGRARIAS E ALIMENTARIAS
JESUS SIMAL GANDARA
-
Avaliación da carga alerxénica da atmosfera da cidade de Ourense
MARIA FERNANDEZ GONZALEZ
-
Desenvolvemento de sistemas particulados baseados no emprego de extractos naturais e augas termais
NOELIA FLOREZ FERNANDEZ
-
Biorefineries for the valorisation of macroalgal
residual biomass and legume processing by-products to obtain new protein value chains for
high-value food and feed applications
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
Transferencia y valorización de NANOtecnologías a PYMEs innovadoras de la Eurorregión (early adopters)
MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ
-
Hibridación de tecnologías de oxidación avanzada y adsorción selectiva para la recuperación y/o eliminación de microcontaminantes
MARTA MARIA PAZOS CURRAS, MARIA ANGELES SANROMAN BRAGA
-
PURIFICACIÓN DAS ENZIMAS PRESENTES NUN POSTINCUBADO FÚNXICO
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
DESENVOLVEMENTO DE NOVOS ALIMENTOS TECNOLÓXICOS SAUDABLES PARA AS NOVAS NECESIDADES SOCIAIS (TECFOOD)
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
CARACTERIZACIÓN DAS ACTIVIDADES ENZIMÁTICAS PRESENTES NUN EXTRACTO PROTEICO SUMINISTRADO POR INL (ECF 2021/22258)
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
CARACTERIZACIÓN DE COMPOSTOS ANTIOXIDANTES
MARIA DOLORES TORRES PEREZ
-
ESTUDO DA ADSORCIÓN DE OURO EN CULTIVOS DA ESPECIE CAMELLIA SINENSIS PARA LOGRAR PRODUTOS DIFERENCIADOS DENTRO DAS INDUSTRIAS ALIMENTARIAS E COSMÉTICA
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ
-
ESTUDO DE VERIFICACIÓN E COMPROBACIÓN DO CONTIDO DE VAINILLA 100% NATURAL EN PRODUTOS LIDL
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
COMO AFECTAN OS CONTAMINANTES DAS CINZAS DE INCENDIOS FORESTAIS AOS ECOSISTEMAS DA RIA DE VIGO, MEDIDOS A TRAVÉS DE ANÁLISE QUÍMICOS E ENSAIOS DE TOXICIDADE NA EMBRIOXÉNESIS DO ERIZO DE MAR (PARACENTROTUS LIVIDUS)
OSCAR NIETO PALMEIRO
2020
-
REALIZACIÓN DOS SERVIZOS PARA AS ACTIVIDADES DE DIRECCIÓN E CONSULTORÍA CIENTÍFICO-TÉCNICA DO LABORATORIO DE REFERENCIA DA UNIÓN EUROPEA PARA BIOTOXINAS MARIÑAS (EUROLMB)
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
Presencia de antibióticos y coccidiostatos en suelo y cultivos en la valorización de gallinaza fresca y tratada. Evaluación de su transporte, degradación y distribución de metabolitos.
ELENA MARTINEZ CARBALLO
-
GALIVINO - Desarrollo de modelos de predicción de origen en vinos de DOs gallegas.
JESUS SIMAL GANDARA
-
Red cooperativa de investigación en el ámbito de polifenoles y sus aplicaciones industriales
JESUS SIMAL GANDARA
-
EXXPERIMENTA EN FEMININO
MARIA DE LAS NIEVES LORENZO GONZALEZ
-
IDENTIFICACIÓN DE MARCADORES ESPECÍFICOS PARA GARANTIR A CALIDADE E AUTENTICIDADE DO MEL DE GALICIA
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
-
AGRUPACIÓN EXTRATÉXICA - CITACA
ANA MARIA TORRADO AGRASAR
-
DESENVOLVEMENTO DE NOVOS ALIMENTOS FUNCIONAIS E COMPLEMENTOS NUTRICIONAIS ORIENTADOS AO DESENVOLVEMENTO NEUROCOGNITIVO NEUROFOOD
JESUS SIMAL GANDARA
-
DESENVOLVEMENTO DE PROCEDEMENTOS PARA A ANÁLISE SENSORIAL DO MEL
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
-
CARACTERIZACIÓN QUÍMICA DE MOSTRAS DUN PRODUTO ALIMENTARIO DESENVOLVIDO POR ISANATUR
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
Characterization of ciguatoxins present in EU contaminated profiles by LC MS/MS and HRMS: Development of standards and secondary reference materials
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
Valorización de material de residuos plásticos recuperados del mar
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
DETERMINACIÓN E CUANTIFICACIÓN DE CARBOHIDRATOS EN MOSTRAS VEXETAIS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
ANÁLISE DE CARBOHIDRATOS E IMPUREZAS EN MOSTRAS DE HIDROLIZADOS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
2019
-
Contrato-programa grupo CI8
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
ALTERNATIVAS AMBIENTALMENTE RESPETUOSAS PARA POLIMEROS Y SUS ADITIVOS QUIMICOS EN MEDIO ACUATICO
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
OPTIMIZACIÓN DA FORMULACIÓN DUNHA BEBIDA PARA DEPORTISTAS ELABORADA CON AUGA DE MAR E ZUMO NATURAL DE LIMÓN (FASE I)
MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA
-
REALIZACIÓN DE ACTIVIDADES DE ASESORÍA, APOIO TÉCNICO E ESTABLECEMENTO DE BASES PARA A ACTIVIDADE CIENTÍFICO-INVESTIGADORA NO LABORATORIO DE REFERENCIA DA UNIÓN EUROPEA DE BIOTOXINAS MARIÑAS EN VIGO
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
DESENVOLVEMENTO TECNOLÓXICO DE PROCESOS PARA O SECTOR DA PATACA
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
-
ANÁLISE DE CARBOHIDRATOS E IMPUREZAS EN MOSTRAS DE HIDROLIZADOS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
ADECUACIÓN DA SISTEMÁTICA PARA A FORMACIÓN DE NOVOS CATADORES E CONTROL DE CALIDADE DO PANEL DE CONTADORES DE MEL DE GALICIA
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
-
Mecanismos moleculares de cambios en las características sensoriales y funcionales de vinos tintos por acción de fungicidas anti-mildium, anti-oidio y antibotriticos.
RAQUEL RIAL OTERO, JESUS SIMAL GANDARA
-
EFECTO DA CONTAMINACIÓN PRODUCIDA POR CINZAS DE INCENDIOS FORESTAIS NA EMBRIOXÉNESIS DO ERIZO DE MAR (PARACENTROTUS LIVIDUS) DA RIA DE VIGO MEDIDA A TRAVÉS DUN ENSAIO DE TOXICIDADE
OSCAR NIETO PALMEIRO
-
Efectos ecotoxicológicos de microplásticos en ecosistemas marinos
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
SERVIZO ACTUACIÓNS PARA A CUANTIFICACIÓN DA ORIXE DA CONTAMINACIÓN DIFUSA POR PRESENZA DE NITRATOS NA CUENCA DO RIO LIMIA MEDIANTE A REALIZACIÓN DUN ESTUDO ISOTÓPICO
JESUS SIMAL GANDARA
2018
-
Biorrefineria de residuos vitivinícolas y cerveceros para la producción de bioasfalto y otras moléculas bioactivas de interés alimentario (bacteriocinas y biosurfactantes).
JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ, NELSON PEREZ GUERRA
-
Detección On-Site de iones metálicos y nanopartículas mediante estrategias nanoanalíticas basadas en grafeno y puntos cuánticos de carbono.
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
Valoración material de residuos plásticos recuperados del mar (REPESCA-PLAS)
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
CONTRATO-PROGRAMA 2017-CI8
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
Procesos multietapa para el aprovechamiento integral de macroalgas y biomasa vegetal.
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ, GIL GARROTE VELASCO
-
DESENVOLVEMENTO DA ESTRATEXIA DE ECONOMIA CIRCULAR DE GALICIA PARA O ANO 2018-2030
MIGUEL ENRIQUE RODRIGUEZ MENDEZ
-
MICOTECNOSOLES I: APLICACIÓN DE NOVOS MICOTECNOSOLOES E FUNGOS FUMADORES DE MICRORRIZAS Á BIORREMEDIACIÓN COMO ECOSISTEMAS PRODUTIVOS DE SOLOS DERIVADOS DE PIZARRA ALTERADOS E CONTAMINADOS POR ACTUACIÓNS MINEIRAS E OBRAS CIVÍS
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ
-
Formulacións xelificantes a base de extractos de patacas de descarte e augas termais da provincia de Ourense para produtos de interese industrial.
MARIA DOLORES TORRES PEREZ
-
ESTUDO DE VERIFICACIÓN E COMPROBACIÓN DO CONTIDO DE VAINILLA 100% NATURAL NOS PRODUTOS OBXECTO DESTE CONTRATO
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
REMEDIACIÓN ELECTROQUÍMICA Y BIOLÓGICA DE CONTAMINANTES EMERGENTES: LIQUIDOS IONICOS
MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ, MARIA ANGELES SANROMAN BRAGA
-
NORMALIZACIÓN DA ÁNALISE SENSORIAL DO MEL
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
-
ANÁLISE QUÍMICA DE MOSTRAS DE ORIXE VEXETAL
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
2017
-
INVESTIGACIÓN Y DESARROLLO DE INGREDIENTES Y ALIMENTOS PROTEICOS CON FUNCIONALIDADES TECNOLÓGICAS Y SALUDABLES DIRIGIDAS A GRUPOS DE POBLACIÓN ESPECÍFICOS .- ALIPROT. INTERCONECTA 2015.
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
FUNGITECHONCO: DESENVOLVEMENTO INDUSTRIAL DO CULTIVO DE ESPECIES DE FUNGOS MEDICINAIS PARA A OBTENCIÓN DE NOVOS COMPOSTOS CON ACTIVIDADE ANTICANCERÍXENA APLICABLES EN PRODUTOS ORIENTADOS Á PREVENCIÓN E TRATAMENTO DO CÁNCER GÁSTRICO E COLORRECTAL
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ
-
Química Analítica
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
DESARROLLO E IMPLEMENTACIÓN DE METODOLOGÍAS ANALÍTICAS PARA SU APLICACIÓN EN LA DETERMINACIÓN DE BIOTOXINAS EMERGENTES EN LAS COSTAS ESPAÑOLAS. EVALUACIÓN DE SU TOXICIDAD.T
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
POTENCIACIÓN DE BIOMOLÉCULAS FUNCIONAIS EN PRODUTOS ALIMENTARIOS DE ORIXE GALEGA A TRAVÉS DA INVESTIGACIÓN AGROBIOTECNOLÓXICA (INNTER-BIOFUNCIOGAL 2015)
NELSON PEREZ GUERRA
-
Investigacións agrarias e alimentarias (AA1)
JESUS SIMAL GANDARA
-
Fomulación de cosméticos con extractos obtidos de biomasa forestal e con augas termais da provincia de Ourense
NOELIA FLOREZ FERNANDEZ
-
REALIZACIÓN DE ACTIVIDADES DE ASESORÍA, APOIO TÉCNICO E ESTABLECEMENTO DE BASES PARA A ACIVIDADE CIENTÍFICO-INVESTIGADORA NO LABORATORIO DE REFERENCIA DA UNIÓN EUROPEA EN BIOTOXINAS MARINAS.
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
REALIZACIÓN DE ASISTENCIA TÉCNICA PARA O CONTROL DE FITOPLANCTON NO LABORATORIO DE REFERENCIA DA UNIÓN EUROPEA DE BIOTOXINAS MARIÑAS (EURLMB).
PABLO SERRET ITUARTE
-
Viabilidade do aproveitamento integral dos bosques de castiñeiros da AGACA
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ
-
ELABORACIÓN DE DOCUMENTACIÓN PARA ANÁLISE SENSORIAL DE MOSTRAS DE MEL
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
-
ULTRA HIGH-THROUGHPUT PLATFORM FOR THE SELECTION OF THERMOSTABLE PROTEINS BY THERMOPHILIC IN VITRO TRANSCRIPTION-TRANSLATION AND MICROFLUIDICS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
Obtención de péptidos biocativos contra a enfermidade inflamatoria intestinal e o cancro colo-rectal a partir de secuencias xenéticas de genomas e microbiomas alimentarios e intestinais
ELENA MARTINEZ CARBALLO
2016
-
IMPACTO DE MICROPLASTICOS, CONTAMINANTES REGULADOS Y EMERGENTES EN ECOSISTEMAS MARINOS Y ESTABLECIMIENTO DE SUS CRITERIOS DE CALIDAD AMBIENTAL. SUBPROYECTO DE ECOTOXICOLOGIA
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
ANÁLISE DA EFICACIA DE TRATAMENTOS ENZIMÁTICOS PARA ELIMINAR GLUTEN DE SUPERFICIES DE TRABALLO EN PLANTAS DE ELABORACIÓN DE ALIMENTOS, PARA INCORPORALOS EN NOVOS SISTEMAS DE LIMPEZA
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
SERVIZO DE ASISTENCIA TÉCNICA PARA O CONTROL DE FITOPLANCTON NO LABORATORIO DE REFERENCIA DA U.E. EN BIOTOXINAS MARINAS EN VIGO.
PABLO SERRET ITUARTE
-
Ecoloxía e Zooloxía
CELIA OLABARRIA UZQUIANO
-
Desenvolvemento de sistemas de microencapsulación para o cribado de metaxenotecas de augas termais da provincia de Ourense
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
BIOTECHNOLOGIES TO VALORISE THE REGIONAL FOOD BIODIVERSITY IN LATIN AMERICA
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
"Implicación do uso de novos funxicidas na calidade e seguridade dos viños tintos
galegos"
RAQUEL RIAL OTERO
-
EVALUACIÓN DE LA CALIDAD AROMÁTICA Y POLIFENÓLICA DE UVAS Y VINOS PRODUCIDOS DE FORMA CONVENCIONAL Y ECOLÓGICA
BEATRIZ CANCHO GRANDE
-
INFORME AVALIACIÓN PROXECTO 396.831
MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA
-
ESTUDO DE LIBERACIÓN DE AMINOÁCIDOS EN MOSTRAS UTILIZADAS COMO POTENCIAIS CEBOS NATURAIS E ARTIFICIAIS.
OSCAR NIETO PALMEIRO
2015
-
"NANOMET"
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
"Extracción y purificación de compuestos bioactivos de Sargassum muticum".
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ
-
"Aplicaciones de las nanopartículas metálicas en preconcentración y detección de trazas inorgánicas mediante detectores atómicos y moleculares miniaturizados."
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
DETERMINACIÓN ANALÍTICA DE CONTIDOS DE MERCURIO TOTAL, METILMERCURIO, SELENIO TOTAL E OMEGA 3 EN PEZ ESPADA E TINTORERA (CRUDOS E COCIÑADOS)
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
Biorremediación de augas doces contaminadas (BIODAUGA)
JESUS MANUEL TORRES PALENZUELA
-
SERVIZO DE ASESORÍA NO CONTROL DO FITOPLANCTON
PABLO SERRET ITUARTE
-
NANOSORBENTES PARA DETECCION DE TRAZAS (NANOSORB)
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
DEVELOPMENT AND HUMAN VALIDATION OF NEW HEALTHIER FOOD PRODUCTS USING LOW-COST FUNCTIONAL INGREDIENTS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
ANÁLISE DE BIOTOXINAS MARIÑAS
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ, JOSE MANUEL LEAO MARTINS
-
NOVAS FERRAMENTAS TECNOLÓXICAS PARA O DESENVOLVEMENTO DE PRODUTOS EN COSMÉTICA NATURAL
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ
-
AVALIACIÓN E ANÁLISE DE PESO MOLECULAR DE MOSTRAS DE QUITOSANO OBTIDAS DE FONTES NATURAIS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
NOVAS FERRAMENTAS TECNOLÓXICAS PARA O DESENVOLVEMENTO DE PRODUTOS EN COSMÉTICA NATURAL
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ
-
DESENVOLVEMENTO DUNHA LIÑA DE PRODUTOS INNOVADORES NO SECTOR CONSERVEIRO CÁRNICO QUE INCREMENTA A SEGURIDADE ALIMENTARIA E A CALIDADE ORGANOLÉPTICA MEDIANTE NANOTECNOLOXÍA E INTELIXENCIA ARTIFICIAL.
JESUS SIMAL GANDARA
-
Nuevas nanomatrices y nanocápsulas
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2014
-
DESENVOLVEMENTO DE NOVOS ALIMENTOS CON CALIDADE DIFERENCIADA PARA ENGADIR VALOR ÁS MATERIA PRIMAS E COPRODUTOS DO SECTOR ALIMENTARIO GALEGO
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
NOVA GAMA DE INGREDIENTES E ALIMENTOS FUNCIONAIS PARA UN ENVELLECEMENTO SAUDABLE - ENVELLEFUN
NELSON PEREZ GUERRA
-
AUTOMATIZACIÓN INTEGRAL DA TRANSFORMACIÓN DE PEIXE E MARISCO MEDIANTE TECNOLOXÍAS ÓPTICAS E ROBÓTICAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CARACTERIZACIÓN DE RECURSOS AGROALIMENTARIOS E MARINOS DE GALICIA E VALORACIÓN DE SU POTENCIAL COMO FUENTE DE SALUD (INNGAL-AGROSALUD)
ANA MARIA TORRADO AGRASAR
-
ALGAS E ENERXÍA PARA A VALORIZACIÓN DE AFLUENTES DA INDUSTRIA AGROALIMENTARIA DE GALICIA. "ALEGRIA". INTERCONNECTA 2013.
JESUS MANUEL TORRES PALENZUELA
-
ESTUDIO DE LAS REPERCUSIONES DEL USO DE NUEVOS FUNGICIDAS EN EL SECTOR VITIVINÍCOLA
JESUS SIMAL GANDARA
-
DESARROLLO DE UNA LINEA DE PRODUCTOS INNOVADORES EN EL SECTOR CONSERVERO CÁRNICO QUE INCREMENTA LA SEGURIDAD ALIMENTARIA E INTELIGENCIA ARTIFICIAL
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ANÁLISE DE ACTIVIDADES ANTIOXIDANTE EN CATRO MOSTRAS DE ALIMENTOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
AVALIACIÓN E ANÁLISE DE PESO MOLECULAR DE MOSTRAS DE GLUCOSAAMINOGLICANOS OBTIDOS DE FONTES NATURAIS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
"NANOHIDROGELES INTELIGENTES SENSIBLES A CAMBIOS DE PH Y TEMPERATURA: DISEÑO, SÍNTESIS Y APLICACIÓN EN TERAPÌA DEL CANCER Y EL ENVASADO ACTIVO DE ALIMENTOS"
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA PROXECTOS I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
AVALIACIÓN TÉCNICA PROXECTOS I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DEVELOPMENT AND HUMAN VALIDATION OF NEW HEALTHIER FOOD PRODUCTS USING LOW-COST FUNCTIONAL INGREDIENTES - FOFIN- FP7 SME 2012
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA PROXECTOS I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DO PROXECTO DE I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
AVALIACIÓN TÉCNICA DE PROXECTOS DE I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2013
- ANÁLISE A EFECTOS FISIOLÓGICOS DE TÓXICOS, TOXINAS E CONTAMINANTES AMBIENTAIS
-
MATERIAIS NANOESTRUTURADOS PARA O DESENVOLVEMENTO DE NOVOS MÉTODOS MINIATURIZADOS DE DETECCIÓN EN QUÍMICA ANALÍTICA
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
COUNTERING DIET-RELATED DISEASES THROUGH COMPETITIVE REGIONAL FOOK AND PHYSICAL ACTIVITY CLUSTERS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ANALISE DE ÁCIDOS GRAXOS EN MOSTRAS DE ACEITE DE MICROALGAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DESARROLLO DE SENSORES PARA LA DETECCIÓN DE BIOTOXINAS EN BIVALVOS
ELISA GONZALEZ ROMERO
-
AGRUPACIÓNS ESTRATÉXICAS CIA
JESUS SIMAL GANDARA
-
INVESTIGACIÓNS AGRARIAS
JUAN CARLOS MEJUTO FERNANDEZ, LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO, JESUS SIMAL GANDARA
- Estudio da biodiversidade microbiana de fontes e lodos termais da provincia de Ourense mediante técnicas de bioloxía molecular
-
MATERIALES NANOESTRUCTURADOS EN COMBINACIÓN CON DIFERENTES TÉCNICAS DE MICROESTRACCION PARA EL CONTROL ANÁLITICO DE ESPECIES METÁLICAS
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
VALORIZACIÓN DO SORO DE LEITE MEDIANTE A PRODUCIÓN DE BIOETANOL E DUN NOVO PRODUTO CON PROPIEDADES ANTI-HIPERTENSIVAS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
DESENVOLVEMENTO DE NOVOS MÉTODOS SINXELOS E RÁPIDOS PARA DETERMINAR RELACIÓNS ISOTÓPICAS E METAIS ENLAZADOS E A METALOTIONEÍNAS EN BIOTA PARA O SEU EMPREGO EN VALORACIÓNS MEDIOAMBIENTAIS E ALIMENTARIAS
MARIA ISELA LAVILLA BELTRAN
-
DIRECCIÓN ASESORA E CONSULTORA FACULTATIVA DO LABORATORIO COMUNITARIO DE REFERENCIA DE BIOTOXINAS MARINAS
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
PROPOSTAS DE ACTIVIDADES DE DESENVOLVEMENTO E INNOVACIÓN EN FUNCIONALIDADE DE NOVOS PRODUTOS PARA JEALSA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN: OBTENCIÓN DE NOVEDOSOS PALITOS DE PAN CRUJIENTE E DESENVOLVEMENTO TECNOLÓXICO DO PROCESO DE ELABORACIÓN
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ANÁLISES DE ÁCIDOS GRAXOS EN MOSTRAS DE ACEITE E DE CONTIDO EN PROTEÍNAS E ACTIVIDADE ANTIOXIDANTE EN PELLETS DE MICROALGAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME DE AVALIACIÓN TÉCNICA DE PROXECTOS PARA CERTIMAR
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2012
-
INFORME SOBRE A FACTIBILIDADE INDUSTRIAL DOS RESULTADOS OBTIDOS DE CARA A EMPREGAR AS ALTAS PRESIÓNS EN COMBINACIÓN CON ENZIMAS PARA FACILITAR O PELADO DE ATÚN (NO MARCO DO PROXECTO TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ESTRATEGIAS INNOVADORAS DE PREPARACIÓN DE MUESTRA BASADAS EN MICROEXTRACCIÓN EN FASE LÍQUIDA E IMPLEMENTACIÓN EN SISTEMAS ANALÍTICOS
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
CRITERIOS DE CALIDADE AMBIENTAS PARA ECOSISTEMAS
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
DESARROLLO DE QUIMIOSENSORES DE FLUORESCENCIA O COLORIMETRICOS PARA LA DETECCIÓN DE METALES Y FUNGIDAS DE COORDINACIÓN EN PRODUCTOS HORTOFRUTÍCOLAS E INVESTIGACIÓN DE DISIPACIÓN DE RESIDUOS
RAQUEL RIAL OTERO
- Mellora do aroma e da cor nos procesos de obtención do viño tostado a partir de uva tinta garnacha tintorera
-
INFORME DE AVALICIÓN TÉCNICA DE PROXECTOS PARA CERTIMAR
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
"2nd Joint Symposium and AOAC Task Force Meeting"
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
"ECOLOXÍA E BIOLOXÍA ANIMAL"
MARIA ELSA VAZQUEZ OTERO
-
OPTIMIZACIÓN DO AROMA E DA COR NOS PROCESOS DE OBTENCIÓN DE VIÑO TOSTADO A PARTIR DE UVA TINTA GARNACHA TINTORERA
CARMEN GONZALEZ BARREIRO
-
ANALISE SENSORIAL COMPARATIVO DE PRODUTOS CARNICOS A NIVEL ESTATAL
JESUS SIMAL GANDARA
-
CONTRATO - PROGRAMA CON GRUPOS DE REFERENCIA DE INVESTIGACIÓN COMPETITIVAS
MARIANO DE LA LASTRA VALDOR
-
PRODUCIÓN BIOTECNOLÓXICA DE ADITIVOS ALIMENTARIOS AROMATIZANTES E ANTIMICROBIANOS E POSTERIOR APLICACIÓN A INDUSTRIA CÁRNICA
JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ
-
DESENVOLVEMENTO DE ESTRATEXIAS ANALÍTICAS CON BASE INMUNOQUÍMICA PARA A EXTRACCIÓN DE ANALITOS DE INTERESE AMBIENTAL ALIMENTARAIO E CLÍNICO.
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
ESTUDO DE DISIPACIÓN DE FUMIGANTES DE SOLO
JESUS SIMAL GANDARA
-
RECUPERACIÓN DA PRODUCIÓN DE OLIVA E ACEITE EN GALICIA: DEFINICIÓN DE ASPECTOS SENSORIAIS NO ACEITE DE OLIVA VIRXE
CARMEN GONZALEZ BARREIRO
-
DIRECCION ASESORA E CONSULTORA FACULTATIVA DO LABORATORIO COMUNITARIO DE REFERENCIA DE BIOTOXINAS MARIÑAS
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
BUSCA DE NOVOS CATALIZADORES PARA A RESOLUCIÓN DE PRINCIPIOS ACTIVOS QUIRAIS A PARTIR DE FONTES XEOTERMAIS GALEGAS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
DESENVOLVEMENTO DE NOVOS MÉTODOS DE PREPARACIÓN DE MOSTRA EN ANÁLISE DE TRAZOS
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
INFORME ACERCA DO ENNEGRECEMENTO SUPERFICIAL DO ATÚN EN CONSERVA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2011
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME ACERCA DO CONTIDO EN FE E S EN MOSTRAS DE BERBERECHO DE ORIXE GALEGO E PROTUGUÉS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
Avaliación do perfil de compostos volátiles responsables do aroma no aceite de oliva virxe producido na provincia de Ourense
CARMEN GONZALEZ BARREIRO
- BIOFORO: TENDENZAS E SOLUCIÓNS BIOTECNOLÓXICAS PARA A INNOVACIÓN E O EMPRENDEMENTO DE GALICIA
-
VALORACIÓN NUTRICIONAL DOS PRODUTOS DA DIETA GALEGA NA SÚA PREPARACIÓN TRADICIONAL E RECETARIO CONTEXTUALIZADO E VALORADO NUTRICIONALMENTE.
FEDERICO MALLO FERRER
-
REDE DE INOVAÇAO E DESENVOLVIMENTO TECNOLOGICO AGRO-ALIMENTAR NORTE DE PORTUGAL GALIZA (REAL)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DESENVOLVEMENTO DE ELABORADOS DE KIWI DE IV GAMA A PARTIR DE FROITOS DE DESTRÍO MEDIANTE ALTAS PRESIÓNS HIDROSTÁTICAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
A SOSTENIBILIDADE E PROTECCIÓN DOS SISTEMAS DE PRODUCCIÓN AGROALIMENTARIAS
JESUS SIMAL GANDARA
-
REPERCUSIÓN DO EMPREGO DE CHIPS OU BARRICAS DE CARBALLO SOBRE A COMPOSICIÓN AROMÁTICA DE VIÑOS DE MENCÍA
ELENA FALQUE LOPEZ
-
DINÁMICA DE CARBOFURANO E METALAXIL NUNHA ZONA DE AGRICULTURA INTENSIVA
JUAN CARLOS NOVOA MUÑOZ
-
NOVA TECNOLOXÍA PARA UN LEITE DE ALTO VALOR NUTRITIVO E SENSORIAL CO FIN DE REVERTER O DESCENSO DA SÚA INXESTA NA POBOACIÒN DE 0 A 18 ANOS
MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA
- DESEÑO METODOLÓXICO E ELABORACIÓN DE INFORMES SECTORIAIS SOBRE OPORTUNIDADES DE NEGOCIO BIOTECNOLÓXICO EN GALICIA E NORTE DE PORTUGAL
-
DIRECCIÓN ASESORA E CONSULTORA FACULTATIVA DO LABORATORIO COMUNITARIO DE REFERENCIA DE BIOTOXINAS MARIÑAS
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
PRODUCIÓN DE PREBIÓTICOS SIMBIÓTICOS E VAINILLA A PARTIR DE SALVADO
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
- DESENVOLVEMENTO E MELLORA DE METODOLOXÍAS ANALÍTICAS PARA BIOTOXINAS ACUÁTICAS
-
ANALISE SENSORIAL COMPARATIVO DE PRODUTOS CARNICOS A NIVEL ESTATAL
JESUS SIMAL GANDARA
-
X CONGRESO NACIONAL DE INVESTIGACIÓN ENOLÓGICA
ELENA FALQUE LOPEZ
-
INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "NUEVAS FORMAS DE PRESENTACIÓN Y USO DE LA PATATA FRITA" (Nº EXP. 10/008)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "OBTENCIÓN DE NUEVAS RECETAS TRADICIONALES PARA 2009" (Nº EXP. 10/043)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME, CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA E INFORME TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "MEJORA DE LA SALUBRIDAD DE LOS HELADOS DE CONSUMO CLÁSICO" (Nº EXP. 09/032)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "DESARROLLO DE UNA NUEVA GAMA DE PRODUCTOS P'RECOCINADOS FUNCIONALES DE ACUERDO A LAS PAUTAS DE LA DIETA ATLÁNTICA Y BASADOS EN LA GASTRONOMÍA TRADICIONAL GALLEGA" (Nº EXP. 10/002)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "NUEVOS PRODUCTOS DE BOLLERÍA FESCOS Y SALUDABLES" (Nº EXP. 10/007)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "DESARROLLO DE PROCESO PARA LA FABRICACIÓN INDUSTRIAL DE PAN DE MIGA" (Nº EXP. 10/004)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "DESARROLLO DE NUEVOS PRODUCTOS DE BOLLERÍA INDUSTRIAL" (Nº. EXP. 10/003)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME, CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA E INFORME TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "AUMENTO DE LA VIDA ÚTIL EN PASTELERÍA SALADA REFRIGERADA"(Nº EXP. 10/001)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
NANO.ENGINEERED PACKAGING SYSTENS FOR IMPROVED QUALITY, SAFER AND HEALTHIER FOODS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2010
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
- AUTENTIFICACIÓN DE VINOS DE CALIDAD CON MAPAS Y MARCADORES PEPTIDICOS DE VARIEDAD DE UVA, ORIGEN GEOGRÁFICO
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
- Valorizacion de augas xeotermais da provincia de ourense: emprego en cultivos microbianos para a produccion de enzimas termofilicos de interese industrial
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ASESORAMENTO TÉCNICO E EXPERTO DA PLATAFORMA TECNOLÓXICA GALEGA AGROALIMENTARIA (Ptgal)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
HACIA UNHA ACUICULTURA SOSTIBLE
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
Ecoloxía e zooloxía
JESUS SOUZA TRONCOSO
-
Análise Química e efectos de biotoxinas
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
PRODUCIÓN DE LEVADURAS AUTÓCTONAS GALEGAS DE INTERESE ENOLÓXICO (FEADER 2007/15)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
APROVEITAMENTO E VALORACIÓN DO KIWI DE DESTRIO MEDIANTE OBTENCIÓN DE DOUS PRODUTOS DE ALTO VALOR ENGADIDO: AUGARDENTE E MARMELADA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
EFECTO DE LOS RESIDUOS DE FUNGICIDAS ANTIBOTRÍTICOS Y SUS METABOLITOS SOBRE EL PROCESO DE VINIFICACIÓN Y LA CALIDAD DEL VINO
JESUS SIMAL GANDARA
-
ADDED VALUE TO FRUIT RESIDUES (AVALFRUTIS)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
- CONSUMIR CON CIENCIA, COMER CON CONCIENCIA (DIVERCIENCIA)
-
ESTUDO DA MICROBIOTA MALOLÁCTICA DO VAL DO SALNÉS (D.O. RIAS BAIXAS). OPTIMIZACIÓN DO PROCESO E MELLORA DA CALIDADE DOS VIÑOS.
ELENA FALQUE LOPEZ
-
CRIOPRESERVACIÓN DE EMBRIONS MARIÑOS PARA BIOENSAIOS ECOTOXICOLOGICOS
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
EFECTOS DOS FITOSANITARIOS NA CALIDADE ORGANOLÉPTICA DE VIÑOS GALEGOS
BEATRIZ CANCHO GRANDE
-
OBTENCIÓN DUN PREPARADO LÁCTEO FUNCIONAL A PARTIR DOS SOROS DE QUEIXERÍA
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
DETERMINACIÓN DE ANTIBOTRÍTICOS EN UVAS PARA VINIFICACIÓN Y VINOS
JESUS SIMAL GANDARA
-
VALORIZAICÓN DE RESIDUOS VITIVINÍCOLAS PARA A PRODUCIÓN DE BIOSURFACTANTES E A BIORREMEDIACIÓN DE SOLOS CONTAMINADOS
JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ
-
ANÁLISE POR ESPECTROMETRÍA DE MASAS DE 20 MOSTRAS DE SORO BIOHIDROLIZADO.
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
REACTIVIDADE EN AGREGADOS COLOIDALES NATURAIS(SUBSTANCIAS HUMICAS): EFECTO SOBRE A ESTABILIDADE DE XENOBIOTICOS E OUTRAS MOLECULAS DE INTERESE MEDIOAMBIENTAL
JUAN CARLOS MEJUTO FERNANDEZ
-
APLICACIÓN DE NOVOS PRODUTOS FITOSANITARIOS NOS VIÑEDOS GALEGOS. AVALIACIÓN DO DESCENSO DA TAXA DE CONTAMINACIÓN DE PESTICIDAS NO VIÑO FINAL
ELENA MARTINEZ CARBALLO
-
ALTERNATIVAS PARA O APROVEITAMENTO DO SORO DO LEITE
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DETECTAR E INVENTARIAR PRODUTOS E PARTICIPACIÓNS EN REUNIÓNS DE DIFUSIÓNS CON EMPRESARIOS.
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
FASE DE EXECUCIÓN DO PROXECTO DE DIVERSIFICACIÓN DOS RECURSOS AGRÍCOLAS E GANDEIROS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DESENVOLVEMENTO DE PRODUTOS DE LONGA DURACIÓN DE GRAN CALIDADE CON CARACTERÍSTICAS ORGANOLÉPTICAS ESTABLES, ALERXÉNICAMENTE SEGUROS, SAUDABLES E MÍNIMAMENTE PROCESADOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
AS BACTERIOCINAS COMO ESTRATEXIA ALTERNATIVA ÓS ANTIBIÓTICOS PARA O CONTROL DE INFECCIÓNS HUMANAS CAUSADAS POLOS NEUMOCOCOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ESTUDIO DE LA MOVILIDAD Y BIODISPONIBILIDAD DE CONTAMINANTES INORGÁNICOS EN MUESTRAS DE INTERÉS MEDIO AMBIENTAL
BENITA PEREZ CID
-
DIRECCIÓN ASESORA E CONSULTORA FACULTATIVA DO LABORATORIO COMUNITARIO DE REFERENCIA DE BIOTOXINAS MARIÑAS
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
GIENOL. X CONGRESO NACIONAL DE INVESTIGACIÓN ENOLÓGICA
ELENA FALQUE LOPEZ
-
VALORACIÓN-NUTRICIÓN DOS PRODUTOS DA DIETA GALEGA NA SÚA PREPARACIÓN TRADICIONAL E RECETARIO CONTEXTOALIZADO E VALORADO NUTRICIONALMENTE
FEDERICO MALLO FERRER
-
CONSTANTES DE PARTICION Y DISTRIBUCION DE MOLECULAS ORGANICAS EN SISTEMAS EMULSIONADOS
CARLOS DANIEL BRAVO DIAZ
2009
-
ESTUDO DE VIABILIDADE DA SÍNTESE ENZIMÁTICA DE ÁCIDOS OMEGA 3
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
EVALUACIÓN INTEGRAL DE LA CONTAMINACIÓN EN SEDIMENTOS PORTUARIOS DEL LITORAL NORTE ESPAÑOL MEDIANTE HERRAMIENTAS QUÍMICAS, BIOQUÍMICAS Y ECOTOXICOLÓGICAS.
OSCAR NIETO PALMEIRO
-
DESENVOLVEMENTO DUN PREPARADO INOCULANTE PARA SILOS DE HERBA E MAIZ PARA O CONTROL DE LISTERIA MONOCYTOGENES
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ASESORAMENTO TÉCNICO E DINAMIZACIÓN DOS GRUPOS DE TRABALLO DE ALIMENTOS FUNCIONAIS E VALORIZACIÓN DE SUBPRODUTOS DA PLATAFORMA TECNOLÓXICA GALEGA AGROALIMENTARIA (PTGAL)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
Influencia de fitosanitarios de última xeración no potencial aromático de viños brancos da variedade godello
CARMEN GONZALEZ BARREIRO
-
ESTUDO DE VIABILIDADE DA SÍNTESE ENZIMÁTICA DE DIHIDROXIACETONA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ESTUDO E ANÁLISE DAS INTERACCIÓNS DA AUGA PRODUCIDA PARA DIÁLISE E DA AUGA EMPREGADA NOS PROCESOS DE DESINFECCIÓN, COS COMPOÑENTES E COS MATERIAIS INTEGRANTES DO ANEL DE DIÁLISE
XOSE RAMON NOVOA RODRIGUEZ
-
FORMACIÓN Y DESCOMPOSICIÓN DE DIAZO ÉTERES EN MEDIOS ACUOSOS, HIDROALCOHÓLICOS Y COLOIDALES: MECANISMOS DE REACCIÓN
CARLOS DANIEL BRAVO DIAZ
-
ANALISIS QUIMICO Y EFECTOS DE BIOTOXINAS
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
INCREMENTO DO VALOR ENGADIDO DAS FROITAS DE EXPORTACIÓN E OS SEUS SUBPRODUCTOS DE PROCESADO MEDIANTE BIOTECNOLOXÍAS DE BAIXO IMPACTO
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
UN NOVO PROCEDEMENTO PARA A PRODUCCIÓN DE BIODIÉSEL A PARTIR DE ACEITES USADOS DE FRITURA CON ENZIMAS TERMOFÍLICAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
OBTENCIÓN DE PRODUTOS LÁCTEOS FUNCIONAIS ANTIHIPERTENSIVOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
III XORNADAS DOS INVESTIGADORES PARGA PONDAL E RAMÓN Y CAJAL DE GALICIA
ANA MARIA TORRADO AGRASAR
-
GIENOL - X CONGRESO NACIONAL DE INVESTIGACIÓN ENOLÓGICA
ELENA FALQUE LOPEZ
-
GENERACIÓN BIOTECNOLOGICA DE INGREDIENTES ALIMENTARIOS A PARTIR DE RESIDUOS AGROINDUSTIRALES CONTAMINANTES
JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ
-
NUEVOS MATERIALES:SÍNTESIS DE NANOHIDROGELES INTELIGENTES PARA SU APLICACIÓN EN LA LIBERACIÓN DE FARMACOS ANTICANCERÍGENOS Y BACTERIOCINAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DISTRIBUCIÓN DE PESTICIDAS APLICADOS A CULTIVOS: TRANSFERENCIA PLANTA-SUELO Y LIBERACIÓN DE INGREDIENTES ACTIVOS DESDE FORMULACIONES APLICADAS AL SUELO
JOSE EUGENIO LOPEZ PERIAGO
-
GENERACIÓN DE COMPUESTOS VOLATILES MEDIANTE RADIACIÓN UV COMO ALTERNATIVA A LOS METODOS CONVENCIONALES DE INTRODUCCIÓN DE MUESTRAS GASEOSAS EN ESPECTROMETRÍA ATÓMICA Y DE MASAS
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
PLAN DE MENÚS SAUDABLES E VALORADOS NUTRICIONALMENTE PARA UN SUPERMERCADO
FEDERICO MALLO FERRER
- DETERMINACIÓN DE CONTAMINANTES
-
ANÁLISE DE TRAZAS E ESPECIACIÓN
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
CONTRATO PROGRAMA (RENOVACIÓN)
MARIA ELSA VAZQUEZ OTERO
2008
-
NUEVOS PROCESOS PARA EL APROVECHAMIENTO INTEGRAL DE RESIDUOS DE LA INDUSTRIA SIDRERA
JOSE LUIS ALONSO GONZALEZ
-
Valorizacion do residuo de laboreo do mexillon mediante ensilado
NELSON PEREZ GUERRA
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS, POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 29 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
BIORREACTORES NO CONVENCIONALES PARA LA PRODUCCIÓN DE LIPASAS TERMOFÍLICAS; ESCALADO DEL PROCESO Y APLICACIÓN A LA OBTENCIÓN DE BIODIESEL
MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ
- AVALIACIÓN DA PESQUERÍA DA NAVALLA (ENSIS ARCUATUS) DA RÍA DE PONTEVEDRA HACIA UNHA EXPLOTACIÓN SOSTIBLE: ESTUDO E INTEGRACIÓN DOS ASPECTOS BIOLÓXICOS E HIDRODINÁMICOS NA SÚA EXPLOTACIÓN. INFORME SOBRE A CONTAMINACIÓN NA RÍA DE PONTEVEDRA
-
ESCALADO E ENSAIOS FINAIS DE EFICACIA HIPOTENSORA DUN HIDROLIZADO DE CASEINAS LÁCTEAS INGREDIENTE ALIMENTARIO FUNCIONAL
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
VALORIZACIÓN DE LÍAS DE VINIFICACIÓN DESTILADAS
ANA MARIA TORRADO AGRASAR
-
Valorización de lías de vinificación destiladas
ANA MARIA TORRADO AGRASAR
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS, POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 28 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
FERMENTACIÓN ALCOHÓLICA DE FRUTAS DEL BOSQUE EN ESTADO SÓLIDO PARA LA OBTENCIÓN DE UN DESTILADO
NELSON PEREZ GUERRA
-
VALORIZACION DE SOROS DE QUEIXERIA MEDIANTE A PRODUCCION DE INGREDIENTES FUNCIONAIS E PRODUCCION DE BIOETANOL
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
REDUCCION DAS MINGUAS NO PROCESO DE ELABORACION DE CONSERVAS DE TUNIDOS MEDIANTE A REINCORPORACION DAS AUGAS DE COCCION EN DUAS ALTERNATIVAS DE PROCESO (07TAL004E)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CONTRATOS PROGRAMA-GRUPOS CONSOLIDADOS
ELISA GONZALEZ ROMERO
-
CONTRATOS PROGRAMA-GRUPOS CONSOLIDADOS
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
- CONTRATOS PROGRAMA-GRUPOS CONSOLIDADOS
-
ÁREAS EMERXENTES PARA GRUPOS EN FORMACIÓN
"DETERMINACIÓN DE CONTAMINANTES QUÍMICOS ORGÁNICOS EN ALIMENTOS Y MUESTRAS DE SUELOS, AGUA Y SEDIMENTOS"
ELENA MARTINEZ CARBALLO
-
AVALIACIÓN DE RISCO DA CONTAMINACIÓN MARIÑA SOBRE O CULTIVO DE MEXILLÓN NAS RÍAS GALEGAS
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
MODALIDADE NOVOS
JESUS SIMAL GANDARA
- MODALIDADE NOVOS
-
INCENTIVO (PARA GRUPOS CONSOLIDADOS) AL PROXECTO CTM2004-05174-C02-01/MAR
EMILIO MANUEL FERNANDEZ SUAREZ
-
DESENVOLVEMENTO DE SISTEMAS RÁPIDOS DE ESPECIACIÓN ELEMENTAL BASEADOS EN TRATAMENTOS DE MOSTRA AVANZADOS E ACOPLAPMIENTO DE TÉCNICAS DE MICROEXTRACCIÓN EN FASES LÍQUIDA E S ÓLIDA CON DETECTORES ATÓMICOS
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
BIOCONSERVACIÓN DO VIÑO MEDIANTE BACTERIAS LÁCTICAS OU OS SEUS METABOLITOS AISLADAS DA MICROBIOTA PRESENTE DURANTE O PROCESO DE ELABORACIÓN DO VIÑO
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ANÁLISE DE DUAS MOSTRAS DE COMPOSTOS INSECTICIDAS UTILIZANDO CROMATOGRAFÍA DE LÍQUIDO (HPLC).
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICLÍNICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOETILENO E TETRACLOROETILENO EN 19 MOSTRAS DE AGUA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
2007
-
PRODUCCIÓN ESCALADA DE PEPSINA BOVINA RECOMBINANTE CON APLICACIÓN NA FABRICACIÓN DE QUEIXOS E NA OBTENCIÓN DE PÉPTIDOS BIOACTIVOS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
ESTUDO DE VIABILIDADE DO ENSILADO DO RESIDUO DO LABOREO DO MEXILÓN
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
Efecto del procedimiento de tostado nos niveis de hidrocarburos aromáticos policíclicos no pan tostado
ELENA MARTINEZ CARBALLO
-
ASESORAMENTO TECNICO DUN GRUPO DE TRABALLO DINAMIZADOR DA PLATAFORMA TECNOLOXICA GALEGA DE AGROALIMENTARIA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 16 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
Aplicación de novas tecnoloxías para a conservación de productos cárnicos: Inclusión de bacteriocinas en biopolímeros para o control superficial da microbiota patógena o alterante
NELSON PEREZ GUERRA
-
LIBERACIÓN, PERSISTENCIA E TRANSPORTE NO SOLO DE FITOSANITARIOS APLICADOS EN FORMULACIÓNS TÉCNICAS
JOSE EUGENIO LOPEZ PERIAGO
-
Repercusión do emprego de "chips" de carballo sobre a composición aromática de vinos Godello
ELENA FALQUE LOPEZ
-
Avaliación da taxa de contaminación por pesticidas nas hortalizas galegas
BEATRIZ CANCHO GRANDE
-
Xestión medioambiental de solos contaminados con hidrocarburos utilizando biosurfactantes
ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
-
PGIDIT05PXIB31401PR
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
MICROWAVES AND UL TRASOUND ACTIVATION IN CHEMICAL ANALYSIS
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
DETERMINACION DE HIDROCARBUROS AROMATICOS POLICICLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO Y TETRACLOROETILENO EN 10 MUESTRAS DE AGUA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
DESENVOLVEMENTO DUN MÉTODO MOLECULAR PARA AVALIAR O EFECTO DOS ÁCIDOS ORGÁNICOS SOBRE A MICROBIOTA INTESTINAL DE POLOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
AREAS EMERXENTES
ELENA MARTINEZ CARBALLO
-
DINÁMICA E DISTRIBUCIÓN DE HERBICIDAS E COBRE NUNHA CUNCA DESTINADA AO CULTIVO DA VIDE
MANUEL ARIAS ESTEVEZ
-
VI REUNIÓN DA SOCIEDADE ESPAÑOLA DE CROMATOGRAFÍA E TÉCNICAS AFÍNS (SECYTA).
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
OURENSE 2007-2022 CREACION DE EMPREGO NO AMBITO DA ATENCION A PERSOAS EN SITUACION DE DEPENDENCIA
JOSE ANTONIO FRAIZ BREA
-
FERRAMENTAS PARA A AVALIACIÓN INTEGRAL DO RISCO CAUSADO POLA CONTAMINACIÓN QUÍMICA NOS ECOSISTEMAS E RECURSOS MARIÑOS COSTEIROS
EMILIO MANUEL FERNANDEZ SUAREZ
-
FLUXOS DE CARBONO MEDIADOS POLO PLANCTO EN AMBIENTES OLIGOTRÓFICOS SUBTROPICAIS: UNHA APROXIMACIÓN LAGRANGIANA
EMILIO MANUEL FERNANDEZ SUAREZ
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 44 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
2006
-
INCLUSIÓN Y LIBERACIÓN CONTROLADA DE BACTERIOCINAS DESDE NANOHIDREGELES. APLICACIÓN A LA ANTIBIOTERAPIA Y A LA CONSERVACIÓN DE ALIMENTOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
HERRAMIENTAS PARA LA EVALUACIÓN INTEGRAL DEL RIESGO CAUSADO POR LA CONTAMINACIÓN QUÍMICA EN LOS ECOSISTEMAS Y RECURSOS MARINOS COSTEROS
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
INFORME RELATIVO Á ELABORACIÓN DUN PANEL SECTORIAL DE EXPERTOS SOBRE NOVAS TECNOLOXÍAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ELABORACIÓN DUN PANEL SECTORIAL DE EXPERTOS SOBRE NOVAS TECNOLOXÍAS PARA A AXENDA ESTRATÉXICA DA PLATAFORMA TECNOLÓXICA AGROALIMENTARIA GALEGA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ESTUDO DE AVALIACIÓN DA OPORTUNIDADE E NECESIDADE DE CREACIÓN DO CENTRO DE REFERENCIA GALEGO DE AUTENTICIDADE (CAPACIDADE E SEGURIDADE) ALIMENTARIA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 40 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
DISTRIBUCIÓN DE LOS FUNGICIDAS APLICADOS A CULTIVOS DE VIÑEDO: RIESGOS DE CONTAMINACIÓN ALIMENTARIA Y AMBIENTAL
JESUS SIMAL GANDARA
-
Aplicación de novas tecnoloxías para a conservación de productos cárnicos: inclusión de bactericinas en biopolímeros para o control superficial da microbiota patóxena ou alterante
NELSON PEREZ GUERRA
-
Revalorización de residuos vitivinícolas contaminantes para a xeración de aditivos alimentarios
ANA MARIA TORRADO AGRASAR
-
Avaliación da contaminación por pesticidas en augas de zonas de agricultura intensiva
MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 38 MOSTRAS DE AUGA POTABLE.
JESUS SIMAL GANDARA
-
DETERMINACIÓN DE LA DISTRIBUCIÓN DE ANTIOXIDANTES MEDIANTE TÉCNICAS ELECTROQUÍMICAS -COFINANCIAMENTO DE PROXECTOS DE INVESTAGACIÓN PARA GRUPOS DE CALIDADE- PROXECTO: PGIDIT03TAL30101PR
CARLOS DANIEL BRAVO DIAZ
-
ESTUDO DA BIODISPONIBILIDADE DE METALES EN RESIDUOS SÓLIDOS EN BASE AO SEU APROVEITAMENTO E DISPOSICIÓN FINAL
BENITA PEREZ CID
-
DETERMINACIÓN DAS CONSTANTES DE DISTRIBUCIÓN DE ANTIOXIDANTES EN EMULSIÓNS MODELO DE ALIMENTOS MEDIANTE TÉCNICAS ELETROQUÍMICAS
CARLOS DANIEL BRAVO DIAZ
-
DESENVOLVEMENTO DUN NOVO PRODUCTO DE ALTO CONTIDO PROTEICO PARA A SÚA UTILIZACIÓN COMO MATERIA PRIMA NA ALIMENTACIÓN ANIMAL
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
REALIZACIÓN DE DETERMINACIÓNS ANALÍTICAS CORRESPONDENTES A DIVERSAS MOSTRAS DO VERQUIDO DO RÍO UMIA
JUAN CARLOS MEJUTO FERNANDEZ
-
SISTEMAS DE ENVASADO ACTIVO EMPREGANDO BACTERIOCINAS PARA O CONTROL DA MICROBIOTA ALTERANTE OU PATÓXENA DOS ALIMENTOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
MICROWAVES AND ULTRASOUND ACTIVATION IN CHEMICAL ANALYSIS
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
CONTAMINACIÓN POR PESTICIDAS EN ZONAS DE AGRICULTURA INTENSIVA: PROCESOS DE TRANSPORTE E DEGRADACIÓN DE SOLOS E A SÚA RELACIÓN COS NIVEIS DE AUGA E OS TUBÉRCULOS PRODUCIDOS
JESUS SIMAL GANDARA
- ADECUACIÓN DAS CONDICIÓNS DE CONDUCCIÓN E PODA DO ALBARIÑO PARA UNHA PRODUCCIÓN DE MELLOR CALIDADE ENOLÓXICA.
-
PRODUCIÓN DE PREBIÓTICOS Y PROBIÓTICOS PARA A FORMULACIÓN DUN INGREDIENTE SIMBIÓTICO
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ECOTOSICOLOXIA MARIÑA
EMILIO MANUEL FERNANDEZ SUAREZ
-
EFECTOS DE VERTIDOS ACCIDENTAIS DE PETRÓLEO SOBRE ECOSISTEMAS BENTÓNICOS COSTEIROS: O CASO DO PRESTIGE (VERCOS)
EMILIO MANUEL FERNANDEZ SUAREZ
-
PREPARACIÓN DE MOSTRA E ANÁLISE DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS (PAHS) NUNHA SERIE DE MOSTRAS DE SALMÓN E ACEITES
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
2005
-
DESENVOLVEMENTO DE METODOLOXÍAS ANALÍTICAS MODERNAS PARA O CONTROL E POSTERIOR AVALIACIÓN DA TOXICIDADE DE TOXINAS DE CIANOBACTERIAS DE AUGAS DOCES
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
QUÍMICA SUPRAMOLECULAR NA ACTIVIDADE DAS CICLODEXTRINAS E DISOLUCIÓNS MICELARES EN REACCIÓNS DE DESDIOZONIZACIÓN
CARLOS DANIEL BRAVO DIAZ
-
"MOVILIDAD Y PROCESOS DE DEGRADACIÓN DE FUNGICIDAS EN CULTIVOS DE INVERANDERO: PROYECTO PGIDIT03RAG38301PR" COFINACIAMENTO DE PROXECTOS DE INVESTIGACIÓN PARA GRUPOS DE CALIDADE
JESUS SIMAL GANDARA
-
MOVILIDADE E PROCESOS DE DEGRADACIÓN DE FUNXICIDAS EN CULTIVOS DE INVERNADOIRO
JESUS SIMAL GANDARA
-
VIABILIDADE TÉCNICA DA UTILIZACIÓN DE HIDROLIZADOS DE PROTEÍNA DE ALGARROBO COMO FONTE DE NITRÓXENO NA PRODUCIÓN DE CURVACINA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 23 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
COFINANCIAMENTO DE PROXECTOS DE INVESTIGACIÓN PARA GRUPOS DE CALIDADE
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
PROXECTO QUE FINANCIA: PGIDIT03TAM30102PR
BENITA PEREZ CID
-
HIXIENIZACIÓN DE PIENSOS MEDIANTE TRATAMENTOS COMBINADOS DE TEMPERATURAS E ACIDIFICANTES
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DESENVOLVEMENTO DE APLICACIÓNS DE SEPARACIÓN CROMATOGRÁFICA PARA A CUANTIFICACIÓN SIMULTÁNEA DE FITOESTEROLES E TOCOFEROLES EN ACEITES DE FROITOS SECOS
JESUS SIMAL GANDARA
-
ESTUDO CINÉTICO DE FERMENTACIÓN DO PEDIOCOCCUS ACIDALACTICI SOBRE UN MEDIO SEMISINTÉTICO CON PEPTONA PANCREÁTICA PARA A PRODUCIÓN DE PEDIOCINA NO RÉXIME DE BATCH
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ANÁLISE DE CONFORMIDADE DO PRODUTO FINAL DA EMPRESA COAS NORMAS MICRIBIOLÓXICAS SEGUNDO O REGULAMENTO (CE) Nº 1774/2002 DO PARLAMENTO EUROPEO E DO CONSELLO DE 3 DE OUTUBRO DE 2002
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ESTUDO CINÉTICO DA FERMENTACIÓN DE PEDIOCOCCUS ACIDILACTICI SOBRE AUGA DE POLBO PARA A PRODUCIÓN DE PEDIOCINA EN RÉXIME DE BATCH
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 18 MOSTRAS DE AUGA POTABILIZADA
JESUS SIMAL GANDARA
-
ESTUDO CINÉTICO DA FERMENTACIÓN DE LACTOCOCCUS LACTIS SOBRE AUGA DE POLBO PARA A PRODUCIÓN DE NISINA EN RÉXIME DE BATCH
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2004
-
AVALIACIÓN URXENTE DO RISCO AMBIENTAL CAUSADO POLO DRAGADO DO PORTO DE VILAGARCÍA DE AROUSA (OUTONO 2004)
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
APLICACIÓN DE MEDIOS MICROESTRUCTURADOS AL ESTUDIO DEL EQUILIBRIO CETO-ENOLICO Y REACTIVIDAD DEL ENOL-ENOLATO E IONES DIAZONIO
CARLOS DANIEL BRAVO DIAZ
-
DESARROLLO DEMETODOLOGÍAS MODERNAS PARA EL CONTROL Y POSTERIOR EVALUACIÓN DE LA TOXICIDAD DE TOXINAS DE CIANOBACTERIAS DE AGUAS DULCES.
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 17 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
PRODUCCIÓN DE BACTERIAS LÁCTICAS E BACTERIOCINAS E A SÚA UTILIZACIÓN EN PIENSOS PARA MONOGÁSTRICOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS E ACEITES MINERAIS EN OITO MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
2003
-
APROVEITAMENTO DA CASTAÑA DEPRECIADA ESCALADO DUN PROCESO DE OBTENCIÓN DE AUGARDENTE
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS E ACEITES MINERAIS EN 7 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
PRODUCCIÓN DE BACTERIAS LÁCTICAS E BACTERIOCINAS E A SÚA UTILIZACIÓN EN PENSOS PARA MONOGÁSTRICOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS E ACEITES MINERAIS EN 6 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
CONTROL DE CALIDADE E ASESORAMENTO TÉCNICO DE PRODUCTOS
LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ
2002
-
DETERMINACIÓN DE ATIBOTRÍTICOS EN UVAS PARA VINIFICACIÓN E VIÑOS. AVALIACIÓN DA SÚA PERSISTENCIA NOS SOLOS
JESUS SIMAL GANDARA
-
DETERMINACIÓN DE BENZO (A) PIRENO EN 4 MOSTRAS DE CHOURIZO
JESUS SIMAL GANDARA
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS E ACEITES MINERAIS EN 2 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS E ACEITES MINERAIS EN 6 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
AVALIACIÓN DUN EQUIPO DE LEITO FLUIDIZADO PARA O SECADO DA CASTAÑA FRESCA PELADA CONXELADA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DESENVOLVEMENTO E APLICACIÓN DE EXTRACCIÓN EN FASE SÓLIDA E SEPARACIÓN CROMATOGRÁFICA PARA DETERMINAR PESTICIDAS
JESUS SIMAL GANDARA
-
CONTROL DE CALIDADE E ASESORAMENTO TÉCNICO NA ELABORACIÓN DE NOVOS PRODUCTOS
LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ
2001
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS E ACEITES MINERAIS EN NOVE MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
TRANSFORMACIÓN ARTÉSANAL DE CASTAÑAS, COGOMELOS E OUTROS PRODUCTOS
MONSERRAT MIGUEZ BERNARDEZ
-
AMYLOFEED SUPPLEMENTATION TO DIETS FOR EARLY WEANED PIGLETS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFLUENCE OF ENZYME SUPPLEMENTATION (ENDOFEED DC) TO BARLEY BASED DIETS ON INTESTINAL VISCOSITY, PERFORMANCE, AND EGG QUALITY OF LAYING HENS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
TRANSFORMACIÓN ARTÉSANAL DE CASTAÑAS. SETAS E OUTROS PRODUCTOS
MONSERRAT MIGUEZ BERNARDEZ
-
PENSOS MEDICAMENTOSOS. INCORPORACIÓN POR SPRAY
JESUS SIMAL GANDARA
-
MELLORA DA CALIDADE HIXIÉNICO E FUNCIONAL DE PENSOS PARA ALIMENTACIÓN ANIMAL CON PROBIÓTICOS E BACTERIOCINAS (CÁTEDRA COREN)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
1999
-
ANÁLISE DA COMPOSICIÓN DO CHOURIZO
MONSERRAT MIGUEZ BERNARDEZ
- MÓDULO DE ENXEÑERÍA MEDIOAMBIENTAL (MÁSTER DE XESTIÓN MEDIOAMBIENTAL)
- PROGRAMA PROTERRA
-
DETERMINACIÓN DE TOXINAS AMNÉSICAS EN MEXILLÓNS EN CONSERVA
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
1998
-
AVALIACIÓN TÉCNICA E ECONÓMICA DA LIOFILIZACIÓN DE CASTAÑA FRESCA E CONFEITADA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ANÁLISE DE TOXINAS AMNÉSICAS EN MEXILLÓNS EN CONSERVA
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
ANÁLISE DE TOXINAS AMNÉSICAS EN MEXILLÓNS EN CONSERVA
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
ANÁLISE DE CONTIDO EN ÁCIDO DOMOICO (TOXINA AMNÉSICA NO MEXILLÓN)
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
- DETECCIÓN DAS NECESIDADES DE FORMACIÓN NO SECTOR QUÍMICO EN GALICIA E XORNADAS DE DIFUSIÓN E INTERCAMBIO DE EXPERIENCIAS (ANEXO 7)
1997
-
CARACTERIZACIÓN E DESENVOLVEMENTO DA METODOLOXÍA ANALÍTICA DAS TOXINAS DIARREICAS EN MOLUSCOS BIVALVOS
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
ANÁLISE DE BIOTOXINAS MARIÑAS EN MOLUSCOS BIVALVOS
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
ANÁLISE CUALITATIVA E CUANTITATIVA DE CARRAXENTOS E ALGÚNS TIPOS DE IÓNS EN MOSTRAS COMERCIAIS
EMILIA TOJO SUAREZ
1996
-
CARACTERIZACIÓN E DESENVOLVEMENTO DA METODOLOXÍA ANALÍTICA DAS TOXINAS DIARREICAS EN MOLUSCOS BIVALVOS
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
INFORME SOBRE GALVANIZADOS DE GALICIA
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ