Departamento
Química analítica e alimentaria
Proyectos vigentes Proyectos en los que participa algún/a investigador/a
- Unravelling the potential of the wheat microbiome for the development of healthier, more sustainable and resilient wheat-derived food & feed products
-
Producción de extractos ricos en fibra, resveratrol y proantocianidinas a partir de semillas de uva con potencial antidiabético para la fortificación de harinas de trigo
JIANBO XIAO
-
Nuevas rutas de aprovechamiento integral de biomasa forestal para aplicaciones de alto valor añadido (InBioVal)
ALOIA ROMANI PEREZ
-
Aditivos seguros para la industria del plástico
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
Ecodispositivos analíticos basados en tecnologías "Lab-on-paper" para la detección de contaminantes ambientales y alimentarios
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
Evaluación de los efectos causados por ciguatoxinas y prevención del riesgo mediante agentes protectores biológicos
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ, MARIA DEL CARMEN SIEIRO VAZQUEZ
-
Procesos verdes avanzados para desarrollar químicos de plataforma basados en subproductos alimentarios
BEATRIZ GULLON ESTEVEZ, ALOIA ROMANI PEREZ
-
Análisis del perfil de volátiles y de las actividades biológicas de la miel y el polen de abeja producidos en España. Tecnología NIR para la determinación rápida del origen
OLGA ESCUREDO PEREZ
-
Red de Investigación e Innovación para el área alimentaria en la región transfronteriza
DAVID FERNANDEZ CALVIÑO
-
Grupo AA1
JESUS SIMAL GANDARA
-
Grupo CI8
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
Grupo EQ10
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
-
Grupo CF1
BEATRIZ CANCHO GRANDE
-
Biorrefinería de macroalgas verdes: herramientas para la preparación de nuevos biopolímeros para la síntesis de nanomateriales y
formulaciones de hidrogeles con uso tópico
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ, MARIA DOLORES TORRES PEREZ
-
Las macroalgas marinas como fuentes emergentes de xiloligosacáridos y estudio de sus efectos prebióticos
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
EVALUACIÓN DE LOS LICORES DE LAVADO DE MAIZ COMO FUENTE DEL ANTIBIOTICO GRAMICIDINA
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE, ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
-
Síntesis de nano y microingredientes a partir de productos derivados del arabinoxilano para la producción de alimentos de etiqueta limpia
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
Characterization of Ciguatoxins in microalgae and fish from EU risk areas: Microalgae culture, LC-MS Characterization, Preparation of reference materials and Capacity building.
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
Biodiversity restoration and conservation of inland water ecosystems for enviromental and human well-being
MARIA ANGELES SANROMAN BRAGA
-
Prueba de concepto para validar los usos potenciales de bisurfactantes obtenidos de licores de lavado de maíz como biopesticida y conservante en la industria agroalimentaria
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE, ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
-
Círculo cerrado para la valorización de residuos generados en la industria vitivinícola: desarrollo de una biorrefinería multi-producto
BEATRIZ GULLON ESTEVEZ, ALOIA ROMANI PEREZ
-
EVALUACIÓN DE DIFERENTES CORRIENTES SECUNDARIAS DE LA INDUSTRIA AGROALIMENTARTIA COMO FUENTE DE BIOSURFACTANTES
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE, XANEL VECINO BELLO
-
Propuestas de contaminación cero para la protección del medioambiente de substancias persistentes, móviles y tóxicas
EMILIO ROSALES VILLANUEVA
-
Escalado y valorización del proceso desarrollado dentro del proyecto PRODIXOS para la generación enzimática de XOS a partir de paja de trigo para aplicaciones alimentarias
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
Mellora da sostenibilidade apícola mediante uso de novas tecnoloxías e a conservación da abella local (SOST-APICOLA)
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
-
Biorrefinería de residuos cerveceros con solventes eutécticos profundos para producir biosurfactantes y aplicación para la remediación de suelos contaminados con pesticidas
JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ, NELSON PEREZ GUERRA
-
ResiHOSP-AOP - Reducción del impacto ambiental y sanitario de efluentes hospitalarios mediante oxidación avanzada: innovación en el ecodiseño de catalizadores y electrodos multifuncionales
MARTA MARIA PAZOS CURRAS, MARIA ANGELES SANROMAN BRAGA
-
Aprendo a leer lo que como. Formando consumidores responsables desde el aula.
BEATRIZ CANCHO GRANDE
-
Circular solutions for the textile industry
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
Sustainable and cost-effective production process for the upcycling of olive, grape and nut by- roducts into 4 natural and healthy ingredients for nutraceutical and cosmetic applications
JESUS SIMAL GANDARA
-
Un enfoque práctico y próximo a la realidad de mercado en la detección y el tratamiento de compuestos farmacéuticos (HIBRITEC+)
MARTA MARIA PAZOS CURRAS, MARIA ANGELES SANROMAN BRAGA
-
FORMACIÓN TEÓRICA-PRÁCTICA PARA A POSTA EN MARCHA DUN OBRADOIRO DE ELABORACIÓN DE CONSERVAS DE TOMATE NAS INSTALACIÓNS DA FUNDACIÓN MENELA
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA, RAQUEL RIAL OTERO
Proyectos finalizados Proyectos finalizados en los que ha participado algún/a investigador/a
2024
-
EFECTOS BENEFICIOSOS DO SELENIO E A INFLUENCIA DO PROCESADO E OUTROS COMPOÑENTES ALIMENTARIOS NA BIODISPONIBILIDADE DO MERCURIO
MIGUEL ANGEL PRIETO LAGE
-
Macroalgas invasoras como fuente de nuevos bioproductos: identificación, cuantificación, extracción, optimización, fraccionamiento y aislamiento de fitoquímicos para la industria cosmecéutica y nutracéutica
MIGUEL ANGEL PRIETO LAGE
-
Efecto de los fungicidas sobre la microbiota fermentativa para la obtención de vino y vinagre de uva blanca
RAQUEL RIAL OTERO, JESUS SIMAL GANDARA
2023
-
Aplicación do extracto biosurfactante obtido dos licores de lavado de millo para usos cosméticos e farmacéuticos
ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
-
Crecemento económico e contaminación, unha aproximación dende a aprendizaxe automática
GONZALO ASTRAY DOPAZO, LUIS VELASCO MARTINEZ
-
Mostaza máis ca un mollo. Compostos bioactivos e a súa repercusión na saúde
MARIA FIGUEIREDO GONZALEZ, ALICIA PEREZ PAZ
-
VALORIZACIÓN DA NATA DE SORO MEDIANTE PRODUCIÓN DE MANTEIGA PREMIUM (FEADER 2021/023A)
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
Toward a risk-based assessiment of microplastic polution in marine ecosystems:response
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
Evaluación ecotoxicológica de polímeros reciclables y biopolímeros
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
2022
-
SISTEMAS ANALITICOS INNOVADORES BASADOS EN RECEPTORES NANOESTRUCTURADOS SOBRE SUSTRATOS (NANO)CELULOSICOS PARA LA DETECCION DE SUSTANCIAS DE INTERES MEDIOAMBIENTAL
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
ESTUDO DOS BENEFICIOS E RISCOS DO CONSUMO DE GRANDES ESPECIES PELÁXICAS: TINTORERA, MARRAJO, PEIXE ESPADA E ATÚN VERMELLO
JESUS SIMAL GANDARA
-
SISTEMAS ANALÍTICOS INNOVADORES BASADOS EN RECEPTORES NANOESTRUCTURADOS SOBRE SUSTRATOS (NANO)CELULÓSICOS PARA LA DETECCIÓN DE SUSTANCIAS DE INTERÉS MEDIOAMBIENTAL
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
ENXEÑERÍA QUÍMICA 10
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE
-
INNOVACIÓN NO PROCESO PRODUTIVO PAR A UNHA APICULTURA SUSTENTABLE
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
-
Recuperación e avaliación de compostos bioactivos presentes nas podas de oliveiras autóctonas galegas
PATRICIA REBOREDO RODRIGUEZ
-
Potencial antidiabético del aceite de oliva rico en polifenoles: de un simulador gastrointestinal dinámico in vitro a pacientes diagnosticados con diabetes mellitus tipo 2
BEATRIZ CANCHO GRANDE
-
La bioeconomía verde como inspiración para el diseño de un proceso de producción de biodiésel sin glicerol basado en biocatalizadores extremos y disolventes de diseño
FRANCISCO JAVIER DEIVE HERVA, MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ
-
CURSO: CONSERVANDO FROITAS E VERDURAS
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA
- Divulga AQUIS
-
Ciencia de ida y vuelta. Plan Anual de actividades de la UCC+i de la Universidade de Vigo 2021-2022
MONICA VALDERRAMA SANTOME
-
Producción dirigida de XOS para distintas aplicaciones alimentarias mediante tecnologías enzimáticas innovadoras
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
Preservación de servicios de polinización atlánticos y control de la especie invasora Vespa Velutina
JOSEFA GARRIDO GONZALEZ
-
AVALIACIÓN VARIOS INFORMES SOBRE CONSERVAS DE MOLUSCOS
MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA
-
BENEFICIOS DO CONSUMO DAS ESPECIES TINTORERA
JESUS SIMAL GANDARA
2021
-
VALORIZACIÓN DO TIBURÓN (PRIONACE GLAUCA) A TRAVÉS DA OBTENCIÓN DE NOVOS PRODUTOS E COMOPOSTOS
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA
-
Biorrefinería de algas rojas empleando tecnologías innovadoras para la extracción de biomoléculas para usos alimentarios, cosméticos y terapéuticos
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ, MARIA DOLORES TORRES PEREZ
-
REALIZACIÓN DOS SERVIZOS PARA AS ACTIVIDADES DE DIRECCIÓN E CONSULTORIA CIENTÍFICO-TECNOLÓXICA DO LABORATORIO DE REFERENCIA DA UNIÓN EUROPEA PARA BIOTOXINAS MARIÑAS (EXPTE. 01000205R010)
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
USOS POTENCIALES DEL BIOSURFACTANTE OBTENIDO A PARTIR DE LICORES DE LAVADO DE MAÍZ EN LA INDUSTRIA AGROQUÍMICA
JOSE MANUEL CRUZ FREIRE, ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
-
ANÁLISE DAS PROTEINAS DUNHA MOSTRA DE ORIXE MICROBIANO
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
OPTIMIZANDO A ARTE DE FACER QUEIXOS DAS DOP ARZÚA-ULLOA E QUEIXO TETILLA (DOPARTE)
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
Galician Night of Researchers
MARIA BELEN RUBIO ARMESTO
-
CI8-GPC 2019
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
INVESTIGACIÓNS AGRARIAS E ALIMENTARIAS
JESUS SIMAL GANDARA
-
Avaliación da carga alerxénica da atmosfera da cidade de Ourense
MARIA FERNANDEZ GONZALEZ
-
Desenvolvemento de sistemas particulados baseados no emprego de extractos naturais e augas termais
NOELIA FLOREZ FERNANDEZ
-
Biorefineries for the valorisation of macroalgal
residual biomass and legume processing by-products to obtain new protein value chains for
high-value food and feed applications
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
Transferencia y valorización de NANOtecnologías a PYMEs innovadoras de la Eurorregión (early adopters)
MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ
-
Hibridación de tecnologías de oxidación avanzada y adsorción selectiva para la recuperación y/o eliminación de microcontaminantes
MARTA MARIA PAZOS CURRAS, MARIA ANGELES SANROMAN BRAGA
-
PURIFICACIÓN DAS ENZIMAS PRESENTES NUN POSTINCUBADO FÚNXICO
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
DESENVOLVEMENTO DE NOVOS ALIMENTOS TECNOLÓXICOS SAUDABLES PARA AS NOVAS NECESIDADES SOCIAIS (TECFOOD)
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
CARACTERIZACIÓN DAS ACTIVIDADES ENZIMÁTICAS PRESENTES NUN EXTRACTO PROTEICO SUMINISTRADO POR INL (ECF 2021/22258)
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
CARACTERIZACIÓN DE COMPOSTOS ANTIOXIDANTES
MARIA DOLORES TORRES PEREZ
-
ESTUDO DA ADSORCIÓN DE OURO EN CULTIVOS DA ESPECIE CAMELLIA SINENSIS PARA LOGRAR PRODUTOS DIFERENCIADOS DENTRO DAS INDUSTRIAS ALIMENTARIAS E COSMÉTICA
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ
-
ESTUDO DE VERIFICACIÓN E COMPROBACIÓN DO CONTIDO DE VAINILLA 100% NATURAL EN PRODUTOS LIDL
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
COMO AFECTAN OS CONTAMINANTES DAS CINZAS DE INCENDIOS FORESTAIS AOS ECOSISTEMAS DA RIA DE VIGO, MEDIDOS A TRAVÉS DE ANÁLISE QUÍMICOS E ENSAIOS DE TOXICIDADE NA EMBRIOXÉNESIS DO ERIZO DE MAR (PARACENTROTUS LIVIDUS)
OSCAR NIETO PALMEIRO
2020
-
REALIZACIÓN DOS SERVIZOS PARA AS ACTIVIDADES DE DIRECCIÓN E CONSULTORÍA CIENTÍFICO-TÉCNICA DO LABORATORIO DE REFERENCIA DA UNIÓN EUROPEA PARA BIOTOXINAS MARIÑAS (EUROLMB)
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
Presencia de antibióticos y coccidiostatos en suelo y cultivos en la valorización de gallinaza fresca y tratada. Evaluación de su transporte, degradación y distribución de metabolitos.
ELENA MARTINEZ CARBALLO
-
GALIVINO - Desarrollo de modelos de predicción de origen en vinos de DOs gallegas.
JESUS SIMAL GANDARA
-
Red cooperativa de investigación en el ámbito de polifenoles y sus aplicaciones industriales
JESUS SIMAL GANDARA
-
EXXPERIMENTA EN FEMININO
MARIA DE LAS NIEVES LORENZO GONZALEZ
-
IDENTIFICACIÓN DE MARCADORES ESPECÍFICOS PARA GARANTIR A CALIDADE E AUTENTICIDADE DO MEL DE GALICIA
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
-
AGRUPACIÓN EXTRATÉXICA - CITACA
ANA MARIA TORRADO AGRASAR
-
DESENVOLVEMENTO DE NOVOS ALIMENTOS FUNCIONAIS E COMPLEMENTOS NUTRICIONAIS ORIENTADOS AO DESENVOLVEMENTO NEUROCOGNITIVO NEUROFOOD
JESUS SIMAL GANDARA
-
DESENVOLVEMENTO DE PROCEDEMENTOS PARA A ANÁLISE SENSORIAL DO MEL
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
-
CARACTERIZACIÓN QUÍMICA DE MOSTRAS DUN PRODUTO ALIMENTARIO DESENVOLVIDO POR ISANATUR
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
Characterization of ciguatoxins present in EU contaminated profiles by LC MS/MS and HRMS: Development of standards and secondary reference materials
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
Valorización de material de residuos plásticos recuperados del mar
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
DETERMINACIÓN E CUANTIFICACIÓN DE CARBOHIDRATOS EN MOSTRAS VEXETAIS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
ANÁLISE DE CARBOHIDRATOS E IMPUREZAS EN MOSTRAS DE HIDROLIZADOS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
2019
-
Contrato-programa grupo CI8
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
ALTERNATIVAS AMBIENTALMENTE RESPETUOSAS PARA POLIMEROS Y SUS ADITIVOS QUIMICOS EN MEDIO ACUATICO
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
OPTIMIZACIÓN DA FORMULACIÓN DUNHA BEBIDA PARA DEPORTISTAS ELABORADA CON AUGA DE MAR E ZUMO NATURAL DE LIMÓN (FASE I)
MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA
-
REALIZACIÓN DE ACTIVIDADES DE ASESORÍA, APOIO TÉCNICO E ESTABLECEMENTO DE BASES PARA A ACTIVIDADE CIENTÍFICO-INVESTIGADORA NO LABORATORIO DE REFERENCIA DA UNIÓN EUROPEA DE BIOTOXINAS MARIÑAS EN VIGO
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
DESENVOLVEMENTO TECNOLÓXICO DE PROCESOS PARA O SECTOR DA PATACA
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
-
ANÁLISE DE CARBOHIDRATOS E IMPUREZAS EN MOSTRAS DE HIDROLIZADOS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
ADECUACIÓN DA SISTEMÁTICA PARA A FORMACIÓN DE NOVOS CATADORES E CONTROL DE CALIDADE DO PANEL DE CONTADORES DE MEL DE GALICIA
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
-
Mecanismos moleculares de cambios en las características sensoriales y funcionales de vinos tintos por acción de fungicidas anti-mildium, anti-oidio y antibotriticos.
RAQUEL RIAL OTERO, JESUS SIMAL GANDARA
-
EFECTO DA CONTAMINACIÓN PRODUCIDA POR CINZAS DE INCENDIOS FORESTAIS NA EMBRIOXÉNESIS DO ERIZO DE MAR (PARACENTROTUS LIVIDUS) DA RIA DE VIGO MEDIDA A TRAVÉS DUN ENSAIO DE TOXICIDADE
OSCAR NIETO PALMEIRO
-
Efectos ecotoxicológicos de microplásticos en ecosistemas marinos
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
SERVIZO ACTUACIÓNS PARA A CUANTIFICACIÓN DA ORIXE DA CONTAMINACIÓN DIFUSA POR PRESENZA DE NITRATOS NA CUENCA DO RIO LIMIA MEDIANTE A REALIZACIÓN DUN ESTUDO ISOTÓPICO
JESUS SIMAL GANDARA
2018
-
Biorrefineria de residuos vitivinícolas y cerveceros para la producción de bioasfalto y otras moléculas bioactivas de interés alimentario (bacteriocinas y biosurfactantes).
JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ, NELSON PEREZ GUERRA
-
Detección On-Site de iones metálicos y nanopartículas mediante estrategias nanoanalíticas basadas en grafeno y puntos cuánticos de carbono.
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
Valoración material de residuos plásticos recuperados del mar (REPESCA-PLAS)
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
CONTRATO-PROGRAMA 2017-CI8
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
Procesos multietapa para el aprovechamiento integral de macroalgas y biomasa vegetal.
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ, GIL GARROTE VELASCO
-
DESENVOLVEMENTO DA ESTRATEXIA DE ECONOMIA CIRCULAR DE GALICIA PARA O ANO 2018-2030
MIGUEL ENRIQUE RODRIGUEZ MENDEZ
-
MICOTECNOSOLES I: APLICACIÓN DE NOVOS MICOTECNOSOLOES E FUNGOS FUMADORES DE MICRORRIZAS Á BIORREMEDIACIÓN COMO ECOSISTEMAS PRODUTIVOS DE SOLOS DERIVADOS DE PIZARRA ALTERADOS E CONTAMINADOS POR ACTUACIÓNS MINEIRAS E OBRAS CIVÍS
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ
-
Formulacións xelificantes a base de extractos de patacas de descarte e augas termais da provincia de Ourense para produtos de interese industrial.
MARIA DOLORES TORRES PEREZ
-
ESTUDO DE VERIFICACIÓN E COMPROBACIÓN DO CONTIDO DE VAINILLA 100% NATURAL NOS PRODUTOS OBXECTO DESTE CONTRATO
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
REMEDIACIÓN ELECTROQUÍMICA Y BIOLÓGICA DE CONTAMINANTES EMERGENTES: LIQUIDOS IONICOS
MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ, MARIA ANGELES SANROMAN BRAGA
-
NORMALIZACIÓN DA ÁNALISE SENSORIAL DO MEL
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
-
ANÁLISE QUÍMICA DE MOSTRAS DE ORIXE VEXETAL
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
2017
-
INVESTIGACIÓN Y DESARROLLO DE INGREDIENTES Y ALIMENTOS PROTEICOS CON FUNCIONALIDADES TECNOLÓGICAS Y SALUDABLES DIRIGIDAS A GRUPOS DE POBLACIÓN ESPECÍFICOS .- ALIPROT. INTERCONECTA 2015.
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
FUNGITECHONCO: DESENVOLVEMENTO INDUSTRIAL DO CULTIVO DE ESPECIES DE FUNGOS MEDICINAIS PARA A OBTENCIÓN DE NOVOS COMPOSTOS CON ACTIVIDADE ANTICANCERÍXENA APLICABLES EN PRODUTOS ORIENTADOS Á PREVENCIÓN E TRATAMENTO DO CÁNCER GÁSTRICO E COLORRECTAL
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ
-
Química Analítica
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
DESARROLLO E IMPLEMENTACIÓN DE METODOLOGÍAS ANALÍTICAS PARA SU APLICACIÓN EN LA DETERMINACIÓN DE BIOTOXINAS EMERGENTES EN LAS COSTAS ESPAÑOLAS. EVALUACIÓN DE SU TOXICIDAD.T
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
POTENCIACIÓN DE BIOMOLÉCULAS FUNCIONAIS EN PRODUTOS ALIMENTARIOS DE ORIXE GALEGA A TRAVÉS DA INVESTIGACIÓN AGROBIOTECNOLÓXICA (INNTER-BIOFUNCIOGAL 2015)
NELSON PEREZ GUERRA
-
Investigacións agrarias e alimentarias (AA1)
JESUS SIMAL GANDARA
-
Fomulación de cosméticos con extractos obtidos de biomasa forestal e con augas termais da provincia de Ourense
NOELIA FLOREZ FERNANDEZ
-
REALIZACIÓN DE ACTIVIDADES DE ASESORÍA, APOIO TÉCNICO E ESTABLECEMENTO DE BASES PARA A ACIVIDADE CIENTÍFICO-INVESTIGADORA NO LABORATORIO DE REFERENCIA DA UNIÓN EUROPEA EN BIOTOXINAS MARINAS.
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
REALIZACIÓN DE ASISTENCIA TÉCNICA PARA O CONTROL DE FITOPLANCTON NO LABORATORIO DE REFERENCIA DA UNIÓN EUROPEA DE BIOTOXINAS MARIÑAS (EURLMB).
PABLO SERRET ITUARTE
-
Viabilidade do aproveitamento integral dos bosques de castiñeiros da AGACA
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ
-
ELABORACIÓN DE DOCUMENTACIÓN PARA ANÁLISE SENSORIAL DE MOSTRAS DE MEL
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
-
ULTRA HIGH-THROUGHPUT PLATFORM FOR THE SELECTION OF THERMOSTABLE PROTEINS BY THERMOPHILIC IN VITRO TRANSCRIPTION-TRANSLATION AND MICROFLUIDICS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
Obtención de péptidos biocativos contra a enfermidade inflamatoria intestinal e o cancro colo-rectal a partir de secuencias xenéticas de genomas e microbiomas alimentarios e intestinais
ELENA MARTINEZ CARBALLO
2016
-
IMPACTO DE MICROPLASTICOS, CONTAMINANTES REGULADOS Y EMERGENTES EN ECOSISTEMAS MARINOS Y ESTABLECIMIENTO DE SUS CRITERIOS DE CALIDAD AMBIENTAL. SUBPROYECTO DE ECOTOXICOLOGIA
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
ANÁLISE DA EFICACIA DE TRATAMENTOS ENZIMÁTICOS PARA ELIMINAR GLUTEN DE SUPERFICIES DE TRABALLO EN PLANTAS DE ELABORACIÓN DE ALIMENTOS, PARA INCORPORALOS EN NOVOS SISTEMAS DE LIMPEZA
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
SERVIZO DE ASISTENCIA TÉCNICA PARA O CONTROL DE FITOPLANCTON NO LABORATORIO DE REFERENCIA DA U.E. EN BIOTOXINAS MARINAS EN VIGO.
PABLO SERRET ITUARTE
-
Ecoloxía e Zooloxía
CELIA OLABARRIA UZQUIANO
-
Desenvolvemento de sistemas de microencapsulación para o cribado de metaxenotecas de augas termais da provincia de Ourense
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
BIOTECHNOLOGIES TO VALORISE THE REGIONAL FOOD BIODIVERSITY IN LATIN AMERICA
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
"Implicación do uso de novos funxicidas na calidade e seguridade dos viños tintos
galegos"
RAQUEL RIAL OTERO
-
EVALUACIÓN DE LA CALIDAD AROMÁTICA Y POLIFENÓLICA DE UVAS Y VINOS PRODUCIDOS DE FORMA CONVENCIONAL Y ECOLÓGICA
BEATRIZ CANCHO GRANDE
-
INFORME AVALIACIÓN PROXECTO 396.831
MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA
-
ESTUDO DE LIBERACIÓN DE AMINOÁCIDOS EN MOSTRAS UTILIZADAS COMO POTENCIAIS CEBOS NATURAIS E ARTIFICIAIS.
OSCAR NIETO PALMEIRO
2015
-
"NANOMET"
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
"Extracción y purificación de compuestos bioactivos de Sargassum muticum".
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ
-
"Aplicaciones de las nanopartículas metálicas en preconcentración y detección de trazas inorgánicas mediante detectores atómicos y moleculares miniaturizados."
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
DETERMINACIÓN ANALÍTICA DE CONTIDOS DE MERCURIO TOTAL, METILMERCURIO, SELENIO TOTAL E OMEGA 3 EN PEZ ESPADA E TINTORERA (CRUDOS E COCIÑADOS)
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
Biorremediación de augas doces contaminadas (BIODAUGA)
JESUS MANUEL TORRES PALENZUELA
-
SERVIZO DE ASESORÍA NO CONTROL DO FITOPLANCTON
PABLO SERRET ITUARTE
-
NANOSORBENTES PARA DETECCION DE TRAZAS (NANOSORB)
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
DEVELOPMENT AND HUMAN VALIDATION OF NEW HEALTHIER FOOD PRODUCTS USING LOW-COST FUNCTIONAL INGREDIENTS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
ANÁLISE DE BIOTOXINAS MARIÑAS
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ, JOSE MANUEL LEAO MARTINS
-
NOVAS FERRAMENTAS TECNOLÓXICAS PARA O DESENVOLVEMENTO DE PRODUTOS EN COSMÉTICA NATURAL
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ
-
AVALIACIÓN E ANÁLISE DE PESO MOLECULAR DE MOSTRAS DE QUITOSANO OBTIDAS DE FONTES NATURAIS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
NOVAS FERRAMENTAS TECNOLÓXICAS PARA O DESENVOLVEMENTO DE PRODUTOS EN COSMÉTICA NATURAL
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ
-
DESENVOLVEMENTO DUNHA LIÑA DE PRODUTOS INNOVADORES NO SECTOR CONSERVEIRO CÁRNICO QUE INCREMENTA A SEGURIDADE ALIMENTARIA E A CALIDADE ORGANOLÉPTICA MEDIANTE NANOTECNOLOXÍA E INTELIXENCIA ARTIFICIAL.
JESUS SIMAL GANDARA
-
Nuevas nanomatrices y nanocápsulas
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2014
-
DESENVOLVEMENTO DE NOVOS ALIMENTOS CON CALIDADE DIFERENCIADA PARA ENGADIR VALOR ÁS MATERIA PRIMAS E COPRODUTOS DO SECTOR ALIMENTARIO GALEGO
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
NOVA GAMA DE INGREDIENTES E ALIMENTOS FUNCIONAIS PARA UN ENVELLECEMENTO SAUDABLE - ENVELLEFUN
NELSON PEREZ GUERRA
-
AUTOMATIZACIÓN INTEGRAL DA TRANSFORMACIÓN DE PEIXE E MARISCO MEDIANTE TECNOLOXÍAS ÓPTICAS E ROBÓTICAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CARACTERIZACIÓN DE RECURSOS AGROALIMENTARIOS E MARINOS DE GALICIA E VALORACIÓN DE SU POTENCIAL COMO FUENTE DE SALUD (INNGAL-AGROSALUD)
ANA MARIA TORRADO AGRASAR
-
ALGAS E ENERXÍA PARA A VALORIZACIÓN DE AFLUENTES DA INDUSTRIA AGROALIMENTARIA DE GALICIA. "ALEGRIA". INTERCONNECTA 2013.
JESUS MANUEL TORRES PALENZUELA
-
ESTUDIO DE LAS REPERCUSIONES DEL USO DE NUEVOS FUNGICIDAS EN EL SECTOR VITIVINÍCOLA
JESUS SIMAL GANDARA
-
DESARROLLO DE UNA LINEA DE PRODUCTOS INNOVADORES EN EL SECTOR CONSERVERO CÁRNICO QUE INCREMENTA LA SEGURIDAD ALIMENTARIA E INTELIGENCIA ARTIFICIAL
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ANÁLISE DE ACTIVIDADES ANTIOXIDANTE EN CATRO MOSTRAS DE ALIMENTOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
AVALIACIÓN E ANÁLISE DE PESO MOLECULAR DE MOSTRAS DE GLUCOSAAMINOGLICANOS OBTIDOS DE FONTES NATURAIS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
"NANOHIDROGELES INTELIGENTES SENSIBLES A CAMBIOS DE PH Y TEMPERATURA: DISEÑO, SÍNTESIS Y APLICACIÓN EN TERAPÌA DEL CANCER Y EL ENVASADO ACTIVO DE ALIMENTOS"
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA PROXECTOS I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
AVALIACIÓN TÉCNICA PROXECTOS I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DEVELOPMENT AND HUMAN VALIDATION OF NEW HEALTHIER FOOD PRODUCTS USING LOW-COST FUNCTIONAL INGREDIENTES - FOFIN- FP7 SME 2012
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA PROXECTOS I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DO PROXECTO DE I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
AVALIACIÓN TÉCNICA DE PROXECTOS DE I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2013
- ANÁLISE A EFECTOS FISIOLÓGICOS DE TÓXICOS, TOXINAS E CONTAMINANTES AMBIENTAIS
-
MATERIAIS NANOESTRUTURADOS PARA O DESENVOLVEMENTO DE NOVOS MÉTODOS MINIATURIZADOS DE DETECCIÓN EN QUÍMICA ANALÍTICA
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
COUNTERING DIET-RELATED DISEASES THROUGH COMPETITIVE REGIONAL FOOK AND PHYSICAL ACTIVITY CLUSTERS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ANALISE DE ÁCIDOS GRAXOS EN MOSTRAS DE ACEITE DE MICROALGAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DESARROLLO DE SENSORES PARA LA DETECCIÓN DE BIOTOXINAS EN BIVALVOS
ELISA GONZALEZ ROMERO
-
AGRUPACIÓNS ESTRATÉXICAS CIA
JESUS SIMAL GANDARA
-
INVESTIGACIÓNS AGRARIAS
JUAN CARLOS MEJUTO FERNANDEZ, LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO, JESUS SIMAL GANDARA
- Estudio da biodiversidade microbiana de fontes e lodos termais da provincia de Ourense mediante técnicas de bioloxía molecular
-
MATERIALES NANOESTRUCTURADOS EN COMBINACIÓN CON DIFERENTES TÉCNICAS DE MICROESTRACCION PARA EL CONTROL ANÁLITICO DE ESPECIES METÁLICAS
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
VALORIZACIÓN DO SORO DE LEITE MEDIANTE A PRODUCIÓN DE BIOETANOL E DUN NOVO PRODUTO CON PROPIEDADES ANTI-HIPERTENSIVAS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
DESENVOLVEMENTO DE NOVOS MÉTODOS SINXELOS E RÁPIDOS PARA DETERMINAR RELACIÓNS ISOTÓPICAS E METAIS ENLAZADOS E A METALOTIONEÍNAS EN BIOTA PARA O SEU EMPREGO EN VALORACIÓNS MEDIOAMBIENTAIS E ALIMENTARIAS
MARIA ISELA LAVILLA BELTRAN
-
DIRECCIÓN ASESORA E CONSULTORA FACULTATIVA DO LABORATORIO COMUNITARIO DE REFERENCIA DE BIOTOXINAS MARINAS
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
PROPOSTAS DE ACTIVIDADES DE DESENVOLVEMENTO E INNOVACIÓN EN FUNCIONALIDADE DE NOVOS PRODUTOS PARA JEALSA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN: OBTENCIÓN DE NOVEDOSOS PALITOS DE PAN CRUJIENTE E DESENVOLVEMENTO TECNOLÓXICO DO PROCESO DE ELABORACIÓN
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ANÁLISES DE ÁCIDOS GRAXOS EN MOSTRAS DE ACEITE E DE CONTIDO EN PROTEÍNAS E ACTIVIDADE ANTIOXIDANTE EN PELLETS DE MICROALGAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME DE AVALIACIÓN TÉCNICA DE PROXECTOS PARA CERTIMAR
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2012
-
INFORME SOBRE A FACTIBILIDADE INDUSTRIAL DOS RESULTADOS OBTIDOS DE CARA A EMPREGAR AS ALTAS PRESIÓNS EN COMBINACIÓN CON ENZIMAS PARA FACILITAR O PELADO DE ATÚN (NO MARCO DO PROXECTO TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ESTRATEGIAS INNOVADORAS DE PREPARACIÓN DE MUESTRA BASADAS EN MICROEXTRACCIÓN EN FASE LÍQUIDA E IMPLEMENTACIÓN EN SISTEMAS ANALÍTICOS
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
CRITERIOS DE CALIDADE AMBIENTAS PARA ECOSISTEMAS
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
DESARROLLO DE QUIMIOSENSORES DE FLUORESCENCIA O COLORIMETRICOS PARA LA DETECCIÓN DE METALES Y FUNGIDAS DE COORDINACIÓN EN PRODUCTOS HORTOFRUTÍCOLAS E INVESTIGACIÓN DE DISIPACIÓN DE RESIDUOS
RAQUEL RIAL OTERO
- Mellora do aroma e da cor nos procesos de obtención do viño tostado a partir de uva tinta garnacha tintorera
-
INFORME DE AVALICIÓN TÉCNICA DE PROXECTOS PARA CERTIMAR
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
"2nd Joint Symposium and AOAC Task Force Meeting"
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
"ECOLOXÍA E BIOLOXÍA ANIMAL"
MARIA ELSA VAZQUEZ OTERO
-
OPTIMIZACIÓN DO AROMA E DA COR NOS PROCESOS DE OBTENCIÓN DE VIÑO TOSTADO A PARTIR DE UVA TINTA GARNACHA TINTORERA
CARMEN GONZALEZ BARREIRO
-
ANALISE SENSORIAL COMPARATIVO DE PRODUTOS CARNICOS A NIVEL ESTATAL
JESUS SIMAL GANDARA
-
CONTRATO - PROGRAMA CON GRUPOS DE REFERENCIA DE INVESTIGACIÓN COMPETITIVAS
MARIANO DE LA LASTRA VALDOR
-
PRODUCIÓN BIOTECNOLÓXICA DE ADITIVOS ALIMENTARIOS AROMATIZANTES E ANTIMICROBIANOS E POSTERIOR APLICACIÓN A INDUSTRIA CÁRNICA
JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ
-
DESENVOLVEMENTO DE ESTRATEXIAS ANALÍTICAS CON BASE INMUNOQUÍMICA PARA A EXTRACCIÓN DE ANALITOS DE INTERESE AMBIENTAL ALIMENTARAIO E CLÍNICO.
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
ESTUDO DE DISIPACIÓN DE FUMIGANTES DE SOLO
JESUS SIMAL GANDARA
-
RECUPERACIÓN DA PRODUCIÓN DE OLIVA E ACEITE EN GALICIA: DEFINICIÓN DE ASPECTOS SENSORIAIS NO ACEITE DE OLIVA VIRXE
CARMEN GONZALEZ BARREIRO
-
DIRECCION ASESORA E CONSULTORA FACULTATIVA DO LABORATORIO COMUNITARIO DE REFERENCIA DE BIOTOXINAS MARIÑAS
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
BUSCA DE NOVOS CATALIZADORES PARA A RESOLUCIÓN DE PRINCIPIOS ACTIVOS QUIRAIS A PARTIR DE FONTES XEOTERMAIS GALEGAS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
DESENVOLVEMENTO DE NOVOS MÉTODOS DE PREPARACIÓN DE MOSTRA EN ANÁLISE DE TRAZOS
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
INFORME ACERCA DO ENNEGRECEMENTO SUPERFICIAL DO ATÚN EN CONSERVA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2011
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME ACERCA DO CONTIDO EN FE E S EN MOSTRAS DE BERBERECHO DE ORIXE GALEGO E PROTUGUÉS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
Avaliación do perfil de compostos volátiles responsables do aroma no aceite de oliva virxe producido na provincia de Ourense
CARMEN GONZALEZ BARREIRO
- BIOFORO: TENDENZAS E SOLUCIÓNS BIOTECNOLÓXICAS PARA A INNOVACIÓN E O EMPRENDEMENTO DE GALICIA
-
VALORACIÓN NUTRICIONAL DOS PRODUTOS DA DIETA GALEGA NA SÚA PREPARACIÓN TRADICIONAL E RECETARIO CONTEXTUALIZADO E VALORADO NUTRICIONALMENTE.
FEDERICO MALLO FERRER
-
REDE DE INOVAÇAO E DESENVOLVIMENTO TECNOLOGICO AGRO-ALIMENTAR NORTE DE PORTUGAL GALIZA (REAL)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DESENVOLVEMENTO DE ELABORADOS DE KIWI DE IV GAMA A PARTIR DE FROITOS DE DESTRÍO MEDIANTE ALTAS PRESIÓNS HIDROSTÁTICAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
A SOSTENIBILIDADE E PROTECCIÓN DOS SISTEMAS DE PRODUCCIÓN AGROALIMENTARIAS
JESUS SIMAL GANDARA
-
REPERCUSIÓN DO EMPREGO DE CHIPS OU BARRICAS DE CARBALLO SOBRE A COMPOSICIÓN AROMÁTICA DE VIÑOS DE MENCÍA
ELENA FALQUE LOPEZ
-
DINÁMICA DE CARBOFURANO E METALAXIL NUNHA ZONA DE AGRICULTURA INTENSIVA
JUAN CARLOS NOVOA MUÑOZ
-
NOVA TECNOLOXÍA PARA UN LEITE DE ALTO VALOR NUTRITIVO E SENSORIAL CO FIN DE REVERTER O DESCENSO DA SÚA INXESTA NA POBOACIÒN DE 0 A 18 ANOS
MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA
- DESEÑO METODOLÓXICO E ELABORACIÓN DE INFORMES SECTORIAIS SOBRE OPORTUNIDADES DE NEGOCIO BIOTECNOLÓXICO EN GALICIA E NORTE DE PORTUGAL
-
DIRECCIÓN ASESORA E CONSULTORA FACULTATIVA DO LABORATORIO COMUNITARIO DE REFERENCIA DE BIOTOXINAS MARIÑAS
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
PRODUCIÓN DE PREBIÓTICOS SIMBIÓTICOS E VAINILLA A PARTIR DE SALVADO
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
- DESENVOLVEMENTO E MELLORA DE METODOLOXÍAS ANALÍTICAS PARA BIOTOXINAS ACUÁTICAS
-
ANALISE SENSORIAL COMPARATIVO DE PRODUTOS CARNICOS A NIVEL ESTATAL
JESUS SIMAL GANDARA
-
X CONGRESO NACIONAL DE INVESTIGACIÓN ENOLÓGICA
ELENA FALQUE LOPEZ
-
INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "NUEVAS FORMAS DE PRESENTACIÓN Y USO DE LA PATATA FRITA" (Nº EXP. 10/008)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "OBTENCIÓN DE NUEVAS RECETAS TRADICIONALES PARA 2009" (Nº EXP. 10/043)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME, CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA E INFORME TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "MEJORA DE LA SALUBRIDAD DE LOS HELADOS DE CONSUMO CLÁSICO" (Nº EXP. 09/032)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "DESARROLLO DE UNA NUEVA GAMA DE PRODUCTOS P'RECOCINADOS FUNCIONALES DE ACUERDO A LAS PAUTAS DE LA DIETA ATLÁNTICA Y BASADOS EN LA GASTRONOMÍA TRADICIONAL GALLEGA" (Nº EXP. 10/002)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "NUEVOS PRODUCTOS DE BOLLERÍA FESCOS Y SALUDABLES" (Nº EXP. 10/007)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "DESARROLLO DE PROCESO PARA LA FABRICACIÓN INDUSTRIAL DE PAN DE MIGA" (Nº EXP. 10/004)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "DESARROLLO DE NUEVOS PRODUCTOS DE BOLLERÍA INDUSTRIAL" (Nº. EXP. 10/003)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME, CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA E INFORME TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "AUMENTO DE LA VIDA ÚTIL EN PASTELERÍA SALADA REFRIGERADA"(Nº EXP. 10/001)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
NANO.ENGINEERED PACKAGING SYSTENS FOR IMPROVED QUALITY, SAFER AND HEALTHIER FOODS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2010
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
- AUTENTIFICACIÓN DE VINOS DE CALIDAD CON MAPAS Y MARCADORES PEPTIDICOS DE VARIEDAD DE UVA, ORIGEN GEOGRÁFICO
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
- Valorizacion de augas xeotermais da provincia de ourense: emprego en cultivos microbianos para a produccion de enzimas termofilicos de interese industrial
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ASESORAMENTO TÉCNICO E EXPERTO DA PLATAFORMA TECNOLÓXICA GALEGA AGROALIMENTARIA (Ptgal)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
HACIA UNHA ACUICULTURA SOSTIBLE
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
Ecoloxía e zooloxía
JESUS SOUZA TRONCOSO
-
Análise Química e efectos de biotoxinas
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
PRODUCIÓN DE LEVADURAS AUTÓCTONAS GALEGAS DE INTERESE ENOLÓXICO (FEADER 2007/15)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
APROVEITAMENTO E VALORACIÓN DO KIWI DE DESTRIO MEDIANTE OBTENCIÓN DE DOUS PRODUTOS DE ALTO VALOR ENGADIDO: AUGARDENTE E MARMELADA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
EFECTO DE LOS RESIDUOS DE FUNGICIDAS ANTIBOTRÍTICOS Y SUS METABOLITOS SOBRE EL PROCESO DE VINIFICACIÓN Y LA CALIDAD DEL VINO
JESUS SIMAL GANDARA
-
ADDED VALUE TO FRUIT RESIDUES (AVALFRUTIS)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
- CONSUMIR CON CIENCIA, COMER CON CONCIENCIA (DIVERCIENCIA)
-
ESTUDO DA MICROBIOTA MALOLÁCTICA DO VAL DO SALNÉS (D.O. RIAS BAIXAS). OPTIMIZACIÓN DO PROCESO E MELLORA DA CALIDADE DOS VIÑOS.
ELENA FALQUE LOPEZ
-
CRIOPRESERVACIÓN DE EMBRIONS MARIÑOS PARA BIOENSAIOS ECOTOXICOLOGICOS
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
EFECTOS DOS FITOSANITARIOS NA CALIDADE ORGANOLÉPTICA DE VIÑOS GALEGOS
BEATRIZ CANCHO GRANDE
-
OBTENCIÓN DUN PREPARADO LÁCTEO FUNCIONAL A PARTIR DOS SOROS DE QUEIXERÍA
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
DETERMINACIÓN DE ANTIBOTRÍTICOS EN UVAS PARA VINIFICACIÓN Y VINOS
JESUS SIMAL GANDARA
-
VALORIZAICÓN DE RESIDUOS VITIVINÍCOLAS PARA A PRODUCIÓN DE BIOSURFACTANTES E A BIORREMEDIACIÓN DE SOLOS CONTAMINADOS
JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ
-
ANÁLISE POR ESPECTROMETRÍA DE MASAS DE 20 MOSTRAS DE SORO BIOHIDROLIZADO.
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
REACTIVIDADE EN AGREGADOS COLOIDALES NATURAIS(SUBSTANCIAS HUMICAS): EFECTO SOBRE A ESTABILIDADE DE XENOBIOTICOS E OUTRAS MOLECULAS DE INTERESE MEDIOAMBIENTAL
JUAN CARLOS MEJUTO FERNANDEZ
-
APLICACIÓN DE NOVOS PRODUTOS FITOSANITARIOS NOS VIÑEDOS GALEGOS. AVALIACIÓN DO DESCENSO DA TAXA DE CONTAMINACIÓN DE PESTICIDAS NO VIÑO FINAL
ELENA MARTINEZ CARBALLO
-
ALTERNATIVAS PARA O APROVEITAMENTO DO SORO DO LEITE
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DETECTAR E INVENTARIAR PRODUTOS E PARTICIPACIÓNS EN REUNIÓNS DE DIFUSIÓNS CON EMPRESARIOS.
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
FASE DE EXECUCIÓN DO PROXECTO DE DIVERSIFICACIÓN DOS RECURSOS AGRÍCOLAS E GANDEIROS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DESENVOLVEMENTO DE PRODUTOS DE LONGA DURACIÓN DE GRAN CALIDADE CON CARACTERÍSTICAS ORGANOLÉPTICAS ESTABLES, ALERXÉNICAMENTE SEGUROS, SAUDABLES E MÍNIMAMENTE PROCESADOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
AS BACTERIOCINAS COMO ESTRATEXIA ALTERNATIVA ÓS ANTIBIÓTICOS PARA O CONTROL DE INFECCIÓNS HUMANAS CAUSADAS POLOS NEUMOCOCOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ESTUDIO DE LA MOVILIDAD Y BIODISPONIBILIDAD DE CONTAMINANTES INORGÁNICOS EN MUESTRAS DE INTERÉS MEDIO AMBIENTAL
BENITA PEREZ CID
-
DIRECCIÓN ASESORA E CONSULTORA FACULTATIVA DO LABORATORIO COMUNITARIO DE REFERENCIA DE BIOTOXINAS MARIÑAS
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
GIENOL. X CONGRESO NACIONAL DE INVESTIGACIÓN ENOLÓGICA
ELENA FALQUE LOPEZ
-
VALORACIÓN-NUTRICIÓN DOS PRODUTOS DA DIETA GALEGA NA SÚA PREPARACIÓN TRADICIONAL E RECETARIO CONTEXTOALIZADO E VALORADO NUTRICIONALMENTE
FEDERICO MALLO FERRER
-
CONSTANTES DE PARTICION Y DISTRIBUCION DE MOLECULAS ORGANICAS EN SISTEMAS EMULSIONADOS
CARLOS DANIEL BRAVO DIAZ
2009
-
ESTUDO DE VIABILIDADE DA SÍNTESE ENZIMÁTICA DE ÁCIDOS OMEGA 3
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
EVALUACIÓN INTEGRAL DE LA CONTAMINACIÓN EN SEDIMENTOS PORTUARIOS DEL LITORAL NORTE ESPAÑOL MEDIANTE HERRAMIENTAS QUÍMICAS, BIOQUÍMICAS Y ECOTOXICOLÓGICAS.
OSCAR NIETO PALMEIRO
-
DESENVOLVEMENTO DUN PREPARADO INOCULANTE PARA SILOS DE HERBA E MAIZ PARA O CONTROL DE LISTERIA MONOCYTOGENES
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ASESORAMENTO TÉCNICO E DINAMIZACIÓN DOS GRUPOS DE TRABALLO DE ALIMENTOS FUNCIONAIS E VALORIZACIÓN DE SUBPRODUTOS DA PLATAFORMA TECNOLÓXICA GALEGA AGROALIMENTARIA (PTGAL)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
Influencia de fitosanitarios de última xeración no potencial aromático de viños brancos da variedade godello
CARMEN GONZALEZ BARREIRO
-
ESTUDO DE VIABILIDADE DA SÍNTESE ENZIMÁTICA DE DIHIDROXIACETONA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ESTUDO E ANÁLISE DAS INTERACCIÓNS DA AUGA PRODUCIDA PARA DIÁLISE E DA AUGA EMPREGADA NOS PROCESOS DE DESINFECCIÓN, COS COMPOÑENTES E COS MATERIAIS INTEGRANTES DO ANEL DE DIÁLISE
XOSE RAMON NOVOA RODRIGUEZ
-
FORMACIÓN Y DESCOMPOSICIÓN DE DIAZO ÉTERES EN MEDIOS ACUOSOS, HIDROALCOHÓLICOS Y COLOIDALES: MECANISMOS DE REACCIÓN
CARLOS DANIEL BRAVO DIAZ
-
ANALISIS QUIMICO Y EFECTOS DE BIOTOXINAS
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
INCREMENTO DO VALOR ENGADIDO DAS FROITAS DE EXPORTACIÓN E OS SEUS SUBPRODUCTOS DE PROCESADO MEDIANTE BIOTECNOLOXÍAS DE BAIXO IMPACTO
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
UN NOVO PROCEDEMENTO PARA A PRODUCCIÓN DE BIODIÉSEL A PARTIR DE ACEITES USADOS DE FRITURA CON ENZIMAS TERMOFÍLICAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
OBTENCIÓN DE PRODUTOS LÁCTEOS FUNCIONAIS ANTIHIPERTENSIVOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
III XORNADAS DOS INVESTIGADORES PARGA PONDAL E RAMÓN Y CAJAL DE GALICIA
ANA MARIA TORRADO AGRASAR
-
GIENOL - X CONGRESO NACIONAL DE INVESTIGACIÓN ENOLÓGICA
ELENA FALQUE LOPEZ
-
GENERACIÓN BIOTECNOLOGICA DE INGREDIENTES ALIMENTARIOS A PARTIR DE RESIDUOS AGROINDUSTIRALES CONTAMINANTES
JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ
-
NUEVOS MATERIALES:SÍNTESIS DE NANOHIDROGELES INTELIGENTES PARA SU APLICACIÓN EN LA LIBERACIÓN DE FARMACOS ANTICANCERÍGENOS Y BACTERIOCINAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DISTRIBUCIÓN DE PESTICIDAS APLICADOS A CULTIVOS: TRANSFERENCIA PLANTA-SUELO Y LIBERACIÓN DE INGREDIENTES ACTIVOS DESDE FORMULACIONES APLICADAS AL SUELO
JOSE EUGENIO LOPEZ PERIAGO
-
GENERACIÓN DE COMPUESTOS VOLATILES MEDIANTE RADIACIÓN UV COMO ALTERNATIVA A LOS METODOS CONVENCIONALES DE INTRODUCCIÓN DE MUESTRAS GASEOSAS EN ESPECTROMETRÍA ATÓMICA Y DE MASAS
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
PLAN DE MENÚS SAUDABLES E VALORADOS NUTRICIONALMENTE PARA UN SUPERMERCADO
FEDERICO MALLO FERRER
- DETERMINACIÓN DE CONTAMINANTES
-
ANÁLISE DE TRAZAS E ESPECIACIÓN
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
CONTRATO PROGRAMA (RENOVACIÓN)
MARIA ELSA VAZQUEZ OTERO
2008
-
NUEVOS PROCESOS PARA EL APROVECHAMIENTO INTEGRAL DE RESIDUOS DE LA INDUSTRIA SIDRERA
JOSE LUIS ALONSO GONZALEZ
-
Valorizacion do residuo de laboreo do mexillon mediante ensilado
NELSON PEREZ GUERRA
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS, POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 29 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
BIORREACTORES NO CONVENCIONALES PARA LA PRODUCCIÓN DE LIPASAS TERMOFÍLICAS; ESCALADO DEL PROCESO Y APLICACIÓN A LA OBTENCIÓN DE BIODIESEL
MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ
- AVALIACIÓN DA PESQUERÍA DA NAVALLA (ENSIS ARCUATUS) DA RÍA DE PONTEVEDRA HACIA UNHA EXPLOTACIÓN SOSTIBLE: ESTUDO E INTEGRACIÓN DOS ASPECTOS BIOLÓXICOS E HIDRODINÁMICOS NA SÚA EXPLOTACIÓN. INFORME SOBRE A CONTAMINACIÓN NA RÍA DE PONTEVEDRA
-
ESCALADO E ENSAIOS FINAIS DE EFICACIA HIPOTENSORA DUN HIDROLIZADO DE CASEINAS LÁCTEAS INGREDIENTE ALIMENTARIO FUNCIONAL
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
VALORIZACIÓN DE LÍAS DE VINIFICACIÓN DESTILADAS
ANA MARIA TORRADO AGRASAR
-
Valorización de lías de vinificación destiladas
ANA MARIA TORRADO AGRASAR
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS, POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 28 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
FERMENTACIÓN ALCOHÓLICA DE FRUTAS DEL BOSQUE EN ESTADO SÓLIDO PARA LA OBTENCIÓN DE UN DESTILADO
NELSON PEREZ GUERRA
-
VALORIZACION DE SOROS DE QUEIXERIA MEDIANTE A PRODUCCION DE INGREDIENTES FUNCIONAIS E PRODUCCION DE BIOETANOL
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
REDUCCION DAS MINGUAS NO PROCESO DE ELABORACION DE CONSERVAS DE TUNIDOS MEDIANTE A REINCORPORACION DAS AUGAS DE COCCION EN DUAS ALTERNATIVAS DE PROCESO (07TAL004E)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CONTRATOS PROGRAMA-GRUPOS CONSOLIDADOS
ELISA GONZALEZ ROMERO
-
CONTRATOS PROGRAMA-GRUPOS CONSOLIDADOS
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
- CONTRATOS PROGRAMA-GRUPOS CONSOLIDADOS
-
ÁREAS EMERXENTES PARA GRUPOS EN FORMACIÓN
"DETERMINACIÓN DE CONTAMINANTES QUÍMICOS ORGÁNICOS EN ALIMENTOS Y MUESTRAS DE SUELOS, AGUA Y SEDIMENTOS"
ELENA MARTINEZ CARBALLO
-
AVALIACIÓN DE RISCO DA CONTAMINACIÓN MARIÑA SOBRE O CULTIVO DE MEXILLÓN NAS RÍAS GALEGAS
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
MODALIDADE NOVOS
JESUS SIMAL GANDARA
- MODALIDADE NOVOS
-
INCENTIVO (PARA GRUPOS CONSOLIDADOS) AL PROXECTO CTM2004-05174-C02-01/MAR
EMILIO MANUEL FERNANDEZ SUAREZ
-
DESENVOLVEMENTO DE SISTEMAS RÁPIDOS DE ESPECIACIÓN ELEMENTAL BASEADOS EN TRATAMENTOS DE MOSTRA AVANZADOS E ACOPLAPMIENTO DE TÉCNICAS DE MICROEXTRACCIÓN EN FASES LÍQUIDA E S ÓLIDA CON DETECTORES ATÓMICOS
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
BIOCONSERVACIÓN DO VIÑO MEDIANTE BACTERIAS LÁCTICAS OU OS SEUS METABOLITOS AISLADAS DA MICROBIOTA PRESENTE DURANTE O PROCESO DE ELABORACIÓN DO VIÑO
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ANÁLISE DE DUAS MOSTRAS DE COMPOSTOS INSECTICIDAS UTILIZANDO CROMATOGRAFÍA DE LÍQUIDO (HPLC).
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICLÍNICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOETILENO E TETRACLOROETILENO EN 19 MOSTRAS DE AGUA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
2007
-
PRODUCCIÓN ESCALADA DE PEPSINA BOVINA RECOMBINANTE CON APLICACIÓN NA FABRICACIÓN DE QUEIXOS E NA OBTENCIÓN DE PÉPTIDOS BIOACTIVOS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
ESTUDO DE VIABILIDADE DO ENSILADO DO RESIDUO DO LABOREO DO MEXILÓN
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
Efecto del procedimiento de tostado nos niveis de hidrocarburos aromáticos policíclicos no pan tostado
ELENA MARTINEZ CARBALLO
-
ASESORAMENTO TECNICO DUN GRUPO DE TRABALLO DINAMIZADOR DA PLATAFORMA TECNOLOXICA GALEGA DE AGROALIMENTARIA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 16 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
Aplicación de novas tecnoloxías para a conservación de productos cárnicos: Inclusión de bacteriocinas en biopolímeros para o control superficial da microbiota patógena o alterante
NELSON PEREZ GUERRA
-
LIBERACIÓN, PERSISTENCIA E TRANSPORTE NO SOLO DE FITOSANITARIOS APLICADOS EN FORMULACIÓNS TÉCNICAS
JOSE EUGENIO LOPEZ PERIAGO
-
Repercusión do emprego de "chips" de carballo sobre a composición aromática de vinos Godello
ELENA FALQUE LOPEZ
-
Avaliación da taxa de contaminación por pesticidas nas hortalizas galegas
BEATRIZ CANCHO GRANDE
-
Xestión medioambiental de solos contaminados con hidrocarburos utilizando biosurfactantes
ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
-
PGIDIT05PXIB31401PR
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
MICROWAVES AND UL TRASOUND ACTIVATION IN CHEMICAL ANALYSIS
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
DETERMINACION DE HIDROCARBUROS AROMATICOS POLICICLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO Y TETRACLOROETILENO EN 10 MUESTRAS DE AGUA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
DESENVOLVEMENTO DUN MÉTODO MOLECULAR PARA AVALIAR O EFECTO DOS ÁCIDOS ORGÁNICOS SOBRE A MICROBIOTA INTESTINAL DE POLOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
AREAS EMERXENTES
ELENA MARTINEZ CARBALLO
-
DINÁMICA E DISTRIBUCIÓN DE HERBICIDAS E COBRE NUNHA CUNCA DESTINADA AO CULTIVO DA VIDE
MANUEL ARIAS ESTEVEZ
-
VI REUNIÓN DA SOCIEDADE ESPAÑOLA DE CROMATOGRAFÍA E TÉCNICAS AFÍNS (SECYTA).
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
OURENSE 2007-2022 CREACION DE EMPREGO NO AMBITO DA ATENCION A PERSOAS EN SITUACION DE DEPENDENCIA
JOSE ANTONIO FRAIZ BREA
-
FERRAMENTAS PARA A AVALIACIÓN INTEGRAL DO RISCO CAUSADO POLA CONTAMINACIÓN QUÍMICA NOS ECOSISTEMAS E RECURSOS MARIÑOS COSTEIROS
EMILIO MANUEL FERNANDEZ SUAREZ
-
FLUXOS DE CARBONO MEDIADOS POLO PLANCTO EN AMBIENTES OLIGOTRÓFICOS SUBTROPICAIS: UNHA APROXIMACIÓN LAGRANGIANA
EMILIO MANUEL FERNANDEZ SUAREZ
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 44 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
2006
-
INCLUSIÓN Y LIBERACIÓN CONTROLADA DE BACTERIOCINAS DESDE NANOHIDREGELES. APLICACIÓN A LA ANTIBIOTERAPIA Y A LA CONSERVACIÓN DE ALIMENTOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
HERRAMIENTAS PARA LA EVALUACIÓN INTEGRAL DEL RIESGO CAUSADO POR LA CONTAMINACIÓN QUÍMICA EN LOS ECOSISTEMAS Y RECURSOS MARINOS COSTEROS
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
INFORME RELATIVO Á ELABORACIÓN DUN PANEL SECTORIAL DE EXPERTOS SOBRE NOVAS TECNOLOXÍAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ELABORACIÓN DUN PANEL SECTORIAL DE EXPERTOS SOBRE NOVAS TECNOLOXÍAS PARA A AXENDA ESTRATÉXICA DA PLATAFORMA TECNOLÓXICA AGROALIMENTARIA GALEGA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ESTUDO DE AVALIACIÓN DA OPORTUNIDADE E NECESIDADE DE CREACIÓN DO CENTRO DE REFERENCIA GALEGO DE AUTENTICIDADE (CAPACIDADE E SEGURIDADE) ALIMENTARIA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 40 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
DISTRIBUCIÓN DE LOS FUNGICIDAS APLICADOS A CULTIVOS DE VIÑEDO: RIESGOS DE CONTAMINACIÓN ALIMENTARIA Y AMBIENTAL
JESUS SIMAL GANDARA
-
Aplicación de novas tecnoloxías para a conservación de productos cárnicos: inclusión de bactericinas en biopolímeros para o control superficial da microbiota patóxena ou alterante
NELSON PEREZ GUERRA
-
Revalorización de residuos vitivinícolas contaminantes para a xeración de aditivos alimentarios
ANA MARIA TORRADO AGRASAR
-
Avaliación da contaminación por pesticidas en augas de zonas de agricultura intensiva
MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 38 MOSTRAS DE AUGA POTABLE.
JESUS SIMAL GANDARA
-
DETERMINACIÓN DE LA DISTRIBUCIÓN DE ANTIOXIDANTES MEDIANTE TÉCNICAS ELECTROQUÍMICAS -COFINANCIAMENTO DE PROXECTOS DE INVESTAGACIÓN PARA GRUPOS DE CALIDADE- PROXECTO: PGIDIT03TAL30101PR
CARLOS DANIEL BRAVO DIAZ
-
ESTUDO DA BIODISPONIBILIDADE DE METALES EN RESIDUOS SÓLIDOS EN BASE AO SEU APROVEITAMENTO E DISPOSICIÓN FINAL
BENITA PEREZ CID
-
DETERMINACIÓN DAS CONSTANTES DE DISTRIBUCIÓN DE ANTIOXIDANTES EN EMULSIÓNS MODELO DE ALIMENTOS MEDIANTE TÉCNICAS ELETROQUÍMICAS
CARLOS DANIEL BRAVO DIAZ
-
DESENVOLVEMENTO DUN NOVO PRODUCTO DE ALTO CONTIDO PROTEICO PARA A SÚA UTILIZACIÓN COMO MATERIA PRIMA NA ALIMENTACIÓN ANIMAL
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
REALIZACIÓN DE DETERMINACIÓNS ANALÍTICAS CORRESPONDENTES A DIVERSAS MOSTRAS DO VERQUIDO DO RÍO UMIA
JUAN CARLOS MEJUTO FERNANDEZ
-
SISTEMAS DE ENVASADO ACTIVO EMPREGANDO BACTERIOCINAS PARA O CONTROL DA MICROBIOTA ALTERANTE OU PATÓXENA DOS ALIMENTOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
MICROWAVES AND ULTRASOUND ACTIVATION IN CHEMICAL ANALYSIS
JOSE CARLOS BENDICHO HERNANDEZ
-
CONTAMINACIÓN POR PESTICIDAS EN ZONAS DE AGRICULTURA INTENSIVA: PROCESOS DE TRANSPORTE E DEGRADACIÓN DE SOLOS E A SÚA RELACIÓN COS NIVEIS DE AUGA E OS TUBÉRCULOS PRODUCIDOS
JESUS SIMAL GANDARA
- ADECUACIÓN DAS CONDICIÓNS DE CONDUCCIÓN E PODA DO ALBARIÑO PARA UNHA PRODUCCIÓN DE MELLOR CALIDADE ENOLÓXICA.
-
PRODUCIÓN DE PREBIÓTICOS Y PROBIÓTICOS PARA A FORMULACIÓN DUN INGREDIENTE SIMBIÓTICO
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ECOTOSICOLOXIA MARIÑA
EMILIO MANUEL FERNANDEZ SUAREZ
-
EFECTOS DE VERTIDOS ACCIDENTAIS DE PETRÓLEO SOBRE ECOSISTEMAS BENTÓNICOS COSTEIROS: O CASO DO PRESTIGE (VERCOS)
EMILIO MANUEL FERNANDEZ SUAREZ
-
PREPARACIÓN DE MOSTRA E ANÁLISE DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS (PAHS) NUNHA SERIE DE MOSTRAS DE SALMÓN E ACEITES
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
2005
-
DESENVOLVEMENTO DE METODOLOXÍAS ANALÍTICAS MODERNAS PARA O CONTROL E POSTERIOR AVALIACIÓN DA TOXICIDADE DE TOXINAS DE CIANOBACTERIAS DE AUGAS DOCES
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
QUÍMICA SUPRAMOLECULAR NA ACTIVIDADE DAS CICLODEXTRINAS E DISOLUCIÓNS MICELARES EN REACCIÓNS DE DESDIOZONIZACIÓN
CARLOS DANIEL BRAVO DIAZ
-
"MOVILIDAD Y PROCESOS DE DEGRADACIÓN DE FUNGICIDAS EN CULTIVOS DE INVERANDERO: PROYECTO PGIDIT03RAG38301PR" COFINACIAMENTO DE PROXECTOS DE INVESTIGACIÓN PARA GRUPOS DE CALIDADE
JESUS SIMAL GANDARA
-
MOVILIDADE E PROCESOS DE DEGRADACIÓN DE FUNXICIDAS EN CULTIVOS DE INVERNADOIRO
JESUS SIMAL GANDARA
-
VIABILIDADE TÉCNICA DA UTILIZACIÓN DE HIDROLIZADOS DE PROTEÍNA DE ALGARROBO COMO FONTE DE NITRÓXENO NA PRODUCIÓN DE CURVACINA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 23 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
COFINANCIAMENTO DE PROXECTOS DE INVESTIGACIÓN PARA GRUPOS DE CALIDADE
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
PROXECTO QUE FINANCIA: PGIDIT03TAM30102PR
BENITA PEREZ CID
-
HIXIENIZACIÓN DE PIENSOS MEDIANTE TRATAMENTOS COMBINADOS DE TEMPERATURAS E ACIDIFICANTES
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DESENVOLVEMENTO DE APLICACIÓNS DE SEPARACIÓN CROMATOGRÁFICA PARA A CUANTIFICACIÓN SIMULTÁNEA DE FITOESTEROLES E TOCOFEROLES EN ACEITES DE FROITOS SECOS
JESUS SIMAL GANDARA
-
ESTUDO CINÉTICO DE FERMENTACIÓN DO PEDIOCOCCUS ACIDALACTICI SOBRE UN MEDIO SEMISINTÉTICO CON PEPTONA PANCREÁTICA PARA A PRODUCIÓN DE PEDIOCINA NO RÉXIME DE BATCH
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ANÁLISE DE CONFORMIDADE DO PRODUTO FINAL DA EMPRESA COAS NORMAS MICRIBIOLÓXICAS SEGUNDO O REGULAMENTO (CE) Nº 1774/2002 DO PARLAMENTO EUROPEO E DO CONSELLO DE 3 DE OUTUBRO DE 2002
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ESTUDO CINÉTICO DA FERMENTACIÓN DE PEDIOCOCCUS ACIDILACTICI SOBRE AUGA DE POLBO PARA A PRODUCIÓN DE PEDIOCINA EN RÉXIME DE BATCH
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 18 MOSTRAS DE AUGA POTABILIZADA
JESUS SIMAL GANDARA
-
ESTUDO CINÉTICO DA FERMENTACIÓN DE LACTOCOCCUS LACTIS SOBRE AUGA DE POLBO PARA A PRODUCIÓN DE NISINA EN RÉXIME DE BATCH
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2004
-
AVALIACIÓN URXENTE DO RISCO AMBIENTAL CAUSADO POLO DRAGADO DO PORTO DE VILAGARCÍA DE AROUSA (OUTONO 2004)
RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL
-
APLICACIÓN DE MEDIOS MICROESTRUCTURADOS AL ESTUDIO DEL EQUILIBRIO CETO-ENOLICO Y REACTIVIDAD DEL ENOL-ENOLATO E IONES DIAZONIO
CARLOS DANIEL BRAVO DIAZ
-
DESARROLLO DEMETODOLOGÍAS MODERNAS PARA EL CONTROL Y POSTERIOR EVALUACIÓN DE LA TOXICIDAD DE TOXINAS DE CIANOBACTERIAS DE AGUAS DULCES.
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 17 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
PRODUCCIÓN DE BACTERIAS LÁCTICAS E BACTERIOCINAS E A SÚA UTILIZACIÓN EN PIENSOS PARA MONOGÁSTRICOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS E ACEITES MINERAIS EN OITO MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
2003
-
APROVEITAMENTO DA CASTAÑA DEPRECIADA ESCALADO DUN PROCESO DE OBTENCIÓN DE AUGARDENTE
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS E ACEITES MINERAIS EN 7 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
PRODUCCIÓN DE BACTERIAS LÁCTICAS E BACTERIOCINAS E A SÚA UTILIZACIÓN EN PENSOS PARA MONOGÁSTRICOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS E ACEITES MINERAIS EN 6 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
CONTROL DE CALIDADE E ASESORAMENTO TÉCNICO DE PRODUCTOS
LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ
2002
-
DETERMINACIÓN DE ATIBOTRÍTICOS EN UVAS PARA VINIFICACIÓN E VIÑOS. AVALIACIÓN DA SÚA PERSISTENCIA NOS SOLOS
JESUS SIMAL GANDARA
-
DETERMINACIÓN DE BENZO (A) PIRENO EN 4 MOSTRAS DE CHOURIZO
JESUS SIMAL GANDARA
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS E ACEITES MINERAIS EN 2 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS E ACEITES MINERAIS EN 6 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
AVALIACIÓN DUN EQUIPO DE LEITO FLUIDIZADO PARA O SECADO DA CASTAÑA FRESCA PELADA CONXELADA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DESENVOLVEMENTO E APLICACIÓN DE EXTRACCIÓN EN FASE SÓLIDA E SEPARACIÓN CROMATOGRÁFICA PARA DETERMINAR PESTICIDAS
JESUS SIMAL GANDARA
-
CONTROL DE CALIDADE E ASESORAMENTO TÉCNICO NA ELABORACIÓN DE NOVOS PRODUCTOS
LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ
2001
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS E ACEITES MINERAIS EN NOVE MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
TRANSFORMACIÓN ARTÉSANAL DE CASTAÑAS, COGOMELOS E OUTROS PRODUCTOS
MONSERRAT MIGUEZ BERNARDEZ
-
AMYLOFEED SUPPLEMENTATION TO DIETS FOR EARLY WEANED PIGLETS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFLUENCE OF ENZYME SUPPLEMENTATION (ENDOFEED DC) TO BARLEY BASED DIETS ON INTESTINAL VISCOSITY, PERFORMANCE, AND EGG QUALITY OF LAYING HENS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
TRANSFORMACIÓN ARTÉSANAL DE CASTAÑAS. SETAS E OUTROS PRODUCTOS
MONSERRAT MIGUEZ BERNARDEZ
-
PENSOS MEDICAMENTOSOS. INCORPORACIÓN POR SPRAY
JESUS SIMAL GANDARA
-
MELLORA DA CALIDADE HIXIÉNICO E FUNCIONAL DE PENSOS PARA ALIMENTACIÓN ANIMAL CON PROBIÓTICOS E BACTERIOCINAS (CÁTEDRA COREN)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
1999
-
ANÁLISE DA COMPOSICIÓN DO CHOURIZO
MONSERRAT MIGUEZ BERNARDEZ
- MÓDULO DE ENXEÑERÍA MEDIOAMBIENTAL (MÁSTER DE XESTIÓN MEDIOAMBIENTAL)
- PROGRAMA PROTERRA
-
DETERMINACIÓN DE TOXINAS AMNÉSICAS EN MEXILLÓNS EN CONSERVA
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
1998
-
AVALIACIÓN TÉCNICA E ECONÓMICA DA LIOFILIZACIÓN DE CASTAÑA FRESCA E CONFEITADA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ANÁLISE DE TOXINAS AMNÉSICAS EN MEXILLÓNS EN CONSERVA
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
ANÁLISE DE TOXINAS AMNÉSICAS EN MEXILLÓNS EN CONSERVA
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
ANÁLISE DE CONTIDO EN ÁCIDO DOMOICO (TOXINA AMNÉSICA NO MEXILLÓN)
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
- DETECCIÓN DAS NECESIDADES DE FORMACIÓN NO SECTOR QUÍMICO EN GALICIA E XORNADAS DE DIFUSIÓN E INTERCAMBIO DE EXPERIENCIAS (ANEXO 7)
1997
-
CARACTERIZACIÓN E DESENVOLVEMENTO DA METODOLOXÍA ANALÍTICA DAS TOXINAS DIARREICAS EN MOLUSCOS BIVALVOS
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
ANÁLISE DE BIOTOXINAS MARIÑAS EN MOLUSCOS BIVALVOS
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
ANÁLISE CUALITATIVA E CUANTITATIVA DE CARRAXENTOS E ALGÚNS TIPOS DE IÓNS EN MOSTRAS COMERCIAIS
EMILIA TOJO SUAREZ
1996
-
CARACTERIZACIÓN E DESENVOLVEMENTO DA METODOLOXÍA ANALÍTICA DAS TOXINAS DIARREICAS EN MOLUSCOS BIVALVOS
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ
-
INFORME SOBRE GALVANIZADOS DE GALICIA
ANA MARIA CONSUELO GAGO MARTINEZ