Enxeñaría química
Departamento
CLARA ASUNCION
TOVAR RODRIGUEZ
TITULAR DE UNIVERSIDADE - TEMPO COMPLETO
Publicacións nas que colabora con CLARA ASUNCION TOVAR RODRIGUEZ (13)
2023
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Effect of Vacuum Packaging on the Biochemical, Viscoelastic, and Sensory Properties of a Spanish Cheese during Chilled Storage
Foods, Vol. 12, Núm. 7
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Large amplitude oscillatory shear stress (LAOStress) analysis for an acid-curd Spanish cheese: Afuega'l Pitu atroncau blancu and roxu (PDO)
Food Hydrocolloids, Vol. 142
2020
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Changes in thermoviscoelastic and biochemical properties of Atroncau blancu and roxu Afuega'l Pitu cheese (PDO) during ripening
Food Research International, Vol. 137
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Effect of Chemical Composition on the Thermal Profiles of Afuega’l Pitu Cheese (PDO)
Springer Proceedings in Materials (Springer Nature), pp. 49-53
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Microstructure, Rheology, and Composition of a Spanish Cheese
Springer Proceedings in Materials (Springer Nature), pp. 54-58
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Temperature dependence of the viscoelastic properties of an acid-curd Spanish cheese: Afuega'l Pitu atroncau roxu variety (PDO)
LWT, Vol. 126
2019
2017
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Desarrollo y optimización del proceso de elaboración de una leche fermentada
La ciencia, ingeniería y tecnología de los alimentos bajo la perspectiva de los jóvenes investigadores: II Congreso Nacional de Jóvenes Investigadores en Ciencia, Ingeniería y Tecnología de los Alimentos. [Facultad de Veterinaria, U. de León. 19 y 20 de octubre de 2017]
2005
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Rheological behaviour of carboxymethylcellulose manufactured from TCF-bleached Milox pulps
Food Hydrocolloids, Vol. 19, Núm. 2, pp. 313-320
2004
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Changes in viscoelastic properties during the ripening of Arzúa-Ulloa cheese. Effect of proteolysis
Journal of Texture Studies, Vol. 35, Núm. 3, pp. 293-309
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Influence of the ripening time on the viscoelastic behaviour of "tetilla" cheese
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 10, Núm. 5, pp. 305-314
2003
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Viscoelastic behavior of Arzúa-Ulloa cheese
Journal of Texture Studies, Vol. 34, Núm. 2, pp. 115-129
2002
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Study of the viscoelastic properties of "tetilla" cheese
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 8, Núm. 2, pp. 87-93