Departamento
Enxeñaría química
Teses defendidas (140) Teses defendidas no Departamento Ver tesis dirixidas
2023
-
Development of new deer (cervus elaphus) meat products: evaluation of the physicochemical parameters, chemical composition, volatile compounds, sensorial attributes, and shelf-life
Vargas Ramella, Márcio
-
Inclusão do bagaço da azeitona na dieta de acabamento de suinos da raça Bísara.: Efeito na conformação da carcaça, na qualidade da carne e dos produtos cárneos processados
Silva Leite, Ana
-
La cadena de bioseguridad en el sector sanitario asistencial y revisión normativa
Sánchez Taboas, Jorge Horacio
2022
-
Alimentación del "porco celta" con castaña: efecto sobre la vida útil, capacidad antioxidante y comportamiento culinario de la carne
Echegaray Suárez, Noemí
-
Application of the circular economy in the chestnut production cycle
Costa Trigo, Iván
-
Biorefinery of brewery wastes to produce bioactive molecules with food interest (bacteriocins and biosurfactants)
Outeiriño Rodríguez, David
-
Extraction of valuable compounds from agricultural sources and red macroalgae to develop novel gels
Sanz Llorens, Vanesa
-
Integration of second and third generation biorefineries: valorization of fast-growing paulownia wood and invasive macroalga sargassum
García del Río, Pablo
-
Novas estratexias de biorrefinerías para a valorización de subprodutos de melón
Rico Castro, Xiana
-
Obtention of bioactive peptides from porcine liver and their application in meat products
BORRAJO BASTERO, PAULA
-
Production of hydrolytic enzymes from aspergillus niger in solid-state fermentation and their subsequent application on lignocellulosic residues pretreated with deep eutectic solvents to obtain fermentable sugars
Morán Aguilar, María Guadalupe
-
Study of the inclusion of biosurfactants in the agri-food industry to obtain more biocompatible formulations
López Prieto, Alejandro
-
Techniques integration for degrading emerging pollutants and on the horizon
Arellano Pardo, María
2021
-
Caracterización de la anguila europea y desarrollo de una conserva: efecto del procesado y el líquido de cobertura
Gómez Limia, Lucía
-
Estudio de tecnologías aplicables en biorrefinerías de materiales lignocelulósicos
López Rodríguez, Mar
-
Estudio del efecto de la inclusión de subproductos de la industria agroalimentaria gallega en la alimentación porcina sobre la productividad, la calidad de carne y la viabilidad económica y medioambiental
González Torres, Inmaculada
-
Green extraction processes for the valorization of paulownia residual biomass
Rodríguez Seoane, Paula
-
Implementación de nuevas estrategias de separación de moléculas de interés a partir de aguas residuales
Escudero Gómez, Noel
-
Producción y propiedades de nuevos prebióticos derivados de hemicelulosas y pectinas
Míguez Alonso, Beatriz
-
Study of the thermo-rheological and biochemical parameters of Afuega'l Pitu PDO cheese
Piñeiro Lago, Lorena