Publicacións nas que colabora con Sol Angel Zamuz Castro (20)

2023

  1. Assessing the quality of octopus: From sea to table

    Food Frontiers, Vol. 4, Núm. 2, pp. 733-749

2022

  1. Fat and fatty acids

    Food Lipids: Sources, Health Implications, and Future Trends (Elsevier Inc.), pp. 155-172

  2. Impacto del modo de transporte al matadero (mezcla o no mezcla con animales extraños) de terneros de las razas Asturiana de los Valles y Retinta en los atributos físico-químicos y organolépticos de carne madurada. Aceptabilidad y preferencia de los consumidores

    ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Vol. 118, Núm. 2, pp. 213-238

  3. Influence of pork backfat replacement by microencapsulated fish oil on physicochemical, rheological, nutritional, and sensory features of pork liver pâtés

    LWT, Vol. 163

  4. Lipid oxidation of animal fat

    Food Lipids: Sources, Health Implications, and Future Trends (Elsevier Inc.), pp. 89-103

  5. Peptidomic approach for analysis of bioactive peptides

    Food Proteomics: Technological Advances, Current Applications and Future Perspectives (Elsevier), pp. 363-392

2021

  1. Citrullus lanatus as source of bioactive components: An up-to-date review

    Trends in Food Science and Technology, Vol. 111, pp. 208-222

  2. Consumer and Market Demand for Sustainable Food Products

    Sustainable Production Technology in Food (Elsevier), pp. 23-35

  3. Perfil sensorial de la carne de vacuno de la raza Retinta procedente de dos sistemas de producción durante la maduración

    ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Vol. 117, Núm. 5, pp. 513-531

  4. The antioxidant effect of colombian berry (Vaccinium meridionale sw.) extracts to prevent lipid oxidation during pork patties shelf-life

    Antioxidants, Vol. 10, Núm. 8

  5. The role of phenolic compounds against Listeria monocytogenes in food. A review

    Trends in Food Science and Technology, Vol. 110, pp. 385-392