Publicacións (87) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

1999

  1. A controlled fed-batch cultivation for the production of new crude lipases from Candida rugosa with improved properties in fine chemistry

    Journal of Biotechnology, Vol. 69, Núm. 2-3, pp. 169-182

  2. A family of Sobolev orthogonal polynomials on the unit circle

    Journal of Computational and Applied Mathematics, Vol. 105, Núm. 1-2, pp. 163-173

  3. A two-dimensional particle tracking model for pollution dispersion in A Coruna and Vigo Rias (NW Spain)

    Oceanologica Acta, Vol. 22, Núm. 2, pp. 167-177

  4. Aggregation energies of nonionic micelles calculated via pair potentials

    Colloid and Polymer Science, Vol. 277, Núm. 11, pp. 1093-1097

  5. Analysis of grass pollen concentrations in the atmosphere of several spanish sities

    Polen, Núm. 10, pp. 127-136

  6. Aplicaciones del sistema MicroScan en alimentos: identificación del género salmonella

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 303, pp. 51-54

  7. Basic hydrolysis of substituted nitrophenyl acetates in β-cyclodextrin/surfactant mixed systems. Evidence of free cyclodextrin in equilibrium with micellized surfactant

    Langmuir, Vol. 15, Núm. 24, pp. 8368-8375

  8. Behavior of halogenated disinfection by-products in the water treatment plant of Barcelona, Spain

    Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 63, Núm. 5, pp. 610-617

  9. Biochemical changes in Picon Bejes-Tresviso cheese, a Spanish blue- veined variety, during ripening

    Food Chemistry, Vol. 67, Núm. 4, pp. 415-421

  10. Biochemical characteristics of dry-cured lacon

    Food Chemistry, Vol. 67, Núm. 1, pp. 33-37

  11. Bromine-AOT charge-transfer complexes and hydrogen-bond donor ability of water in AOT-isooctane-H2O reverse micelles and water-in-oil microemulsions

    Journal of Physical Chemistry B, Vol. 103, Núm. 24, pp. 4997-5004

  12. Calidad higiosanitaria del queso Tetilla

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 303, pp. 145-150

  13. Calidad higiénico sanitaria de mermeladas de manzana: Nuevas determinaciones microbiológicas no incluidas en la legislación alimentaria

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 304, pp. 121-126

  14. Caracterización de cepas de lactobacilos aisladas del queso Arzua- Ulloa

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 299, pp. 51-56

  15. Characterization by numerical taxonomy and ribotyping of Vibrio splendidus biovar I and Vibrio scophthalmi strains associated with turbot cultures

    Journal of Applied Microbiology, Vol. 86, Núm. 5, pp. 796-804

  16. Characterization of the lipase and esterase multiple forms in an enzyme preparation from a Candida rugosa pilot-plant scale fed-batch fermentation

    Enzyme and Microbial Technology, Vol. 25, Núm. 3-5, pp. 214-223

  17. Cogeneration of cellobiose and glucose from pretreated wood and bioconversion to lactic acid: A kinetic study

    Journal of Bioscience and Bioengineering, Vol. 87, Núm. 6, pp. 787-792

  18. Comparison between the role of discontinuities in cardiac conduction and in a one-dimensional hardware model

    Physical Review E - Statistical Physics, Plasmas, Fluids, and Related Interdisciplinary Topics, Vol. 59, Núm. 5, pp. 5962-5969

  19. Comportamiento de Lysteria monocytogenes en queso fundido, jamón cocido y hamburguesas: efecto de diferentes envolturas

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 303, pp. 113-116

  20. Conservas vegetales: Una revisión de sus etiquetas

    ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 6, Núm. 3, pp. 59-62