Centro
Facultade de Ciencias
Publicacións (78) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2001
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A key intermediate for the convenient synthesis of series of vitamin D3 analogues with modified side chains
Tetrahedron Letters, Vol. 42, Núm. 44, pp. 7815-7817
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Actividades enzimáticas de algunas cepas con interés tecnológico aisladas de queso tetilla elaborado con leche cruda
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 326, pp. 49-56
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Adherencias de bacterias a superficies de contacto con alimentos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 320, pp. 19-26
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Aerobiology of Castanea pollen in Galicia
Aerobiologia, Vol. 17, Núm. 3, pp. 233-240
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Allelopathic effects of tree species on some soil microbial populations and herbaceous plants
Biologia Plantarum, Vol. 44, Núm. 2, pp. 269-275
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Allelopathy in agroecosystems in Spain
Journal of Crop Production, Vol. 4, Núm. 2, pp. 415-432
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An ENSO signal in the North Atlantic subtropical area
Geophysical Research Letters, Vol. 28, Núm. 15, pp. 2939-2942
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An unusual two layered tidal circulation induced by stratification and wind in the Ría of Pontevedra (NW Spain)
Estuarine, Coastal and Shelf Science, Vol. 52, Núm. 5, pp. 555-563
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Antioxidant activity of extracts from Gevuina avellana and Rosa rubiginosa defatted seeds
Food Research International, Vol. 34, Núm. 2-3, pp. 103-109
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Antioxidant and antimicrobial effects of extracts from hydrolysates of lignocellulosic materials
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 5, pp. 2459-2464
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Aplicación de ozono como método de esterilización para medios de cultivo generales en microbiología
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 322, pp. 39-44
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Atmospheric Circulation Changes in the Tropical Pacific Inferred from the Voyages of the Manila Galleons in the Sixteenth-Eighteenth Centuries
Bulletin of the American Meteorological Society, Vol. 82, Núm. 11, pp. 2435-2455
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Caracterización de la fracción lipídica de algunos productos cárnicos tradicionales gallegos
Grasas y aceites, Vol. 52, Núm. 5, pp. 291-296
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Changes in the fraction of uncomplexed cyclodextrin in equilibrium with the micellar system as a result of balance between micellization and cyclodextrin-surfactant complexation. Cationic alkylammonium surfactants
Journal of Physical Chemistry B, Vol. 105, Núm. 21, pp. 4912-4920
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Comparison of physiological effects of allelochemicals and commercial herbicides
Allelopathy Journal, Vol. 8, Núm. 2, pp. 211-220
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Comportamiento de la flora microbiana durante la elaboración industrial de kefir a partir de leche de vaca
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 326, pp. 57-64
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Conductivity of sodium bis(2-ethylhexyl)sulfosuccinate/isooctane/water microemulsions containing phase-transfer catalysts. 2
Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 46, Núm. 3, pp. 526-534
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Construction of highways with contaminated soils from closed mines
Agrochimica, Vol. 45, Núm. 3-4, pp. 134-146
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Contribution to the study of fungal spores in honeys of Galicia (NW Spain)
Grana, Vol. 40, Núm. 4-5, pp. 217-222
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Deacetylation of Eucalyptus globulus acetosolv pulps in aqueous media: A kinetic study
Collection of Czechoslovak Chemical Communications, Vol. 66, Núm. 9, pp. 1443-1456