Publicacións (78) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2001

  1. A key intermediate for the convenient synthesis of series of vitamin D3 analogues with modified side chains

    Tetrahedron Letters, Vol. 42, Núm. 44, pp. 7815-7817

  2. Actividades enzimáticas de algunas cepas con interés tecnológico aisladas de queso tetilla elaborado con leche cruda

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 326, pp. 49-56

  3. Adherencias de bacterias a superficies de contacto con alimentos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 320, pp. 19-26

  4. Aerobiology of Castanea pollen in Galicia

    Aerobiologia, Vol. 17, Núm. 3, pp. 233-240

  5. Allelopathic effects of tree species on some soil microbial populations and herbaceous plants

    Biologia Plantarum, Vol. 44, Núm. 2, pp. 269-275

  6. Allelopathy in agroecosystems in Spain

    Journal of Crop Production, Vol. 4, Núm. 2, pp. 415-432

  7. An ENSO signal in the North Atlantic subtropical area

    Geophysical Research Letters, Vol. 28, Núm. 15, pp. 2939-2942

  8. An unusual two layered tidal circulation induced by stratification and wind in the Ría of Pontevedra (NW Spain)

    Estuarine, Coastal and Shelf Science, Vol. 52, Núm. 5, pp. 555-563

  9. Antioxidant activity of extracts from Gevuina avellana and Rosa rubiginosa defatted seeds

    Food Research International, Vol. 34, Núm. 2-3, pp. 103-109

  10. Antioxidant and antimicrobial effects of extracts from hydrolysates of lignocellulosic materials

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 5, pp. 2459-2464

  11. Aplicación de ozono como método de esterilización para medios de cultivo generales en microbiología

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 322, pp. 39-44

  12. Atmospheric Circulation Changes in the Tropical Pacific Inferred from the Voyages of the Manila Galleons in the Sixteenth-Eighteenth Centuries

    Bulletin of the American Meteorological Society, Vol. 82, Núm. 11, pp. 2435-2455

  13. Caracterización de la fracción lipídica de algunos productos cárnicos tradicionales gallegos

    Grasas y aceites, Vol. 52, Núm. 5, pp. 291-296

  14. Changes in the fraction of uncomplexed cyclodextrin in equilibrium with the micellar system as a result of balance between micellization and cyclodextrin-surfactant complexation. Cationic alkylammonium surfactants

    Journal of Physical Chemistry B, Vol. 105, Núm. 21, pp. 4912-4920

  15. Comparison of physiological effects of allelochemicals and commercial herbicides

    Allelopathy Journal, Vol. 8, Núm. 2, pp. 211-220

  16. Comportamiento de la flora microbiana durante la elaboración industrial de kefir a partir de leche de vaca

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 326, pp. 57-64

  17. Conductivity of sodium bis(2-ethylhexyl)sulfosuccinate/isooctane/water microemulsions containing phase-transfer catalysts. 2

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 46, Núm. 3, pp. 526-534

  18. Construction of highways with contaminated soils from closed mines

    Agrochimica, Vol. 45, Núm. 3-4, pp. 134-146

  19. Contribution to the study of fungal spores in honeys of Galicia (NW Spain)

    Grana, Vol. 40, Núm. 4-5, pp. 217-222

  20. Deacetylation of Eucalyptus globulus acetosolv pulps in aqueous media: A kinetic study

    Collection of Czechoslovak Chemical Communications, Vol. 66, Núm. 9, pp. 1443-1456