Publicacións en colaboración con investigadores/as de Universitat de València (22)

2023

  1. Applications of algae to obtain healthier meat products: A critical review on nutrients, acceptability and quality

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 63, Núm. 26, pp. 8357-8374

2021

  1. Aquaculture and agriculture-by products as sustainable sources of omega-3 fatty acids in the food industry

    eFood, Vol. 2, Núm. 5, pp. 209-233

  2. Changes in alcohol consumption pattern based on gender during covid-19 confinement in spain

    International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 18, Núm. 15

  3. Experiences of female breast cancer survivors concerning their return to work in spain

    Behavioral Sciences, Vol. 11, Núm. 10

  4. Impacto de las medidas de confinamiento durante la pandemia de Covid-19 en el consumo de riesgo de alcohol

    Revista espanola de salud publica, Vol. 95

  5. Prácticas externas virtuales versus presenciales: transformando los retos en oportunidades para la innovación

    XVI Symposium Internacional sobre el Practicum y las prácticas externas. Prácticas externas virtuales versus presenciales: transformando los retos en oportunidades para la innovación: actas. Poio (Pontevedra) 7, 8 y 9 de julio de 2021

  6. Revalorization of almond by-products for the design of novel functional foods: An updated review

    Foods, Vol. 10, Núm. 8