Publicacións en colaboración con investigadores/as de Universitat de València (20)

2023

  1. Applications of algae to obtain healthier meat products: A critical review on nutrients, acceptability and quality

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 63, Núm. 26, pp. 8357-8374

2021

  1. Aquaculture and agriculture-by products as sustainable sources of omega-3 fatty acids in the food industry

    eFood, Vol. 2, Núm. 5, pp. 209-233

  2. Experiences of female breast cancer survivors concerning their return to work in spain

    Behavioral Sciences, Vol. 11, Núm. 10

  3. Prácticas externas virtuales versus presenciales: transformando los retos en oportunidades para la innovación

    XVI Symposium Internacional sobre el Practicum y las prácticas externas. Prácticas externas virtuales versus presenciales: transformando los retos en oportunidades para la innovación: actas. Poio (Pontevedra) 7, 8 y 9 de julio de 2021

  4. Revalorization of almond by-products for the design of novel functional foods: An updated review

    Foods, Vol. 10, Núm. 8