Publicacións (44) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2024

  1. A comprehensive review of food gels: formation mechanisms, functions, applications, and challenges

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 64, Núm. 3, pp. 760-782

  2. A educación en Galicia no século XX: cambios, reformas e adaptacións a realidade

    A educación en Galicia en perspectiva: alicerces para o porvir (Universidad de Santiago de Compostela), pp. 65-82

  3. A orientación en Galicia: orixes, xustificación e compromiso cara unha educación de calidade

    A educación en Galicia en perspectiva: alicerces para o porvir (Universidad de Santiago de Compostela), pp. 141-158

  4. A systematic study on the chemical model of polycyclic aromatic hydrocarbons formation from nutrients (glucose, amino acids, fatty acids) in food

    Food Chemistry, Vol. 446

  5. A vivenda baleira na Galiza: unha contradición fóra do mercado

    Tempos novos: revista mensual de información para o debate, Núm. 323, pp. 22-25

  6. Análisis de programas dirigidos a promover la educación inclusiva mediante estrategias creativas

    Revista complutense de educación, Vol. 35, Núm. 1, pp. 45-56

  7. Apoyos y barreras a la implementación de tecnologías en los Centros Integrados de Formación Profesional

    Revista electrónica interuniversitaria de formación del profesorado, Vol. 27, Núm. 1, pp. 103-115

  8. Assessment of Teacher Motivation, Psychometric Properties of the Work Tasks Motivation Scale for Teachers (WTMST) in Spanish Teachers

    Education Sciences, Vol. 14, Núm. 3

  9. Beneficial effect of vinegar consumption associated with regulating gut microbiome and metabolome

    Current Research in Food Science, Vol. 8

  10. Chaves para entender o presente: Diálogos filosóficos do século XXI (I)

    Tempos novos: revista mensual de información para o debate, Núm. 322, pp. 72-75

  11. Consumo de alcohol durante el COVID-19 en Latinoamérica según edad y situación de empleo

    Revista española de drogodependencias, Vol. 49, Núm. 1, pp. 15-30

  12. Coping and self-care: Mediating the association of job stressors with vicarious trauma and vicarious resilience

    Journal of Social Work

  13. Corrigendum to “Safer plant-based nanoparticles for combating antibiotic resistance in bacteria: A comprehensive review on its potential applications, recent advances, and future perspective” [Sci. Total Environ. 821 (1–21) (2022) 153472 (15 May)] (Science of the Total Environment (2022) 821, (S0048969722005642), (10.1016/j.scitotenv.2022.153472))

    Science of the Total Environment

  14. Digital game-based learning for transgender identity awareness: a qualitative study in Spanish social education degree

    Current Psychology

  15. Dimensiones socioeducativas específicas del alumnado universitario con medida administrativa de protección

    Revista de educación, Núm. 404, pp. 227-250

  16. E-textiles para la educación STEAM en educación primaria: una revisión sistemática

    RIED: revista iberoamericana de educación a distancia, Vol. 27, Núm. 1, pp. 417-448

  17. Editorial: Herbal medical products and natural products targeting aging and age-related disorders--ethnopharmacological perspectives

    Frontiers in Pharmacology

  18. Emerging Technological Advances in Improving the Safety of Muscle Foods: Framing in the Context of the Food Revolution 4.0

    Food Reviews International, Vol. 40, Núm. 1, pp. 37-78

  19. Exploración de la relación entre la creatividad motora, la preferencia lateral y el deporte en los escolares

    Apunts: Educación física y deportes, Núm. 155, pp. 19-28

  20. Exploración del enforque educativo STEAM con futuros docentes a través del aprendizaje basado en retos

    Nuevos ecosistemas de aprendizaje: Innovaciones y experiencias educativas (Octaedro), pp. 121-131