Can Wild Forest Foods Contribute to Food Security and Dietary Diversity of Rural Populations Adjoining Forest Concessions? Insights from Gabon, DR Congo and Cameroon

  1. Fungo, R.
  2. Tieguhong, J.C.
  3. Iponga, D.M.
  4. Tchatat, M.
  5. Kahindo, J.M.
  6. Muyonga, J.H.
  7. Mikolo-Yobo, C.
  8. Donn, P.
  9. Tchingsabe, O.
  10. Kaaya, A.N.
  11. Ngondi, J.L.
  12. Tutu, S.
  13. Emeleme, R.
  14. Odjo, S.
  15. Loo, J.
  16. Snook, L.
Revista:
International Forestry Review

ISSN: 1465-5489

Año de publicación: 2023

Volumen: 25

Número: sp1

Páginas: 45-60

Tipo: Artículo

DOI: 10.1505/146554823836902626 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible