Publicacións (193) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2020

  1. 3D printed functional cookies fortified with Arthrospira platensis: Evaluation of its antioxidant potential and physical-chemical characterization

    Food Hydrocolloids, Vol. 107

  2. A broad overview comparing a fungal, thermal and acid pre-treatment of bean straw in terms of substrate and anaerobic digestion effect

    Biomass and Bioenergy, Vol. 142

  3. A edição crítica de Alberto Caeiro/Fernando Pessoa: Elementos para um estudo da téchne heteronímica e de uma edição hermenêutica não-linear

    Hispanic review, Vol. 88, Núm. 2, pp. 157-183

  4. A realidade virtual na promoção turística: Uma perspetiva bibliométrica sobre a literatura científica contemporânea

    Economía empresarial. Aportaciones científicas para su desarrollo: libro de resumenes del XXII Seminario Hispano Luso de Economía Empresarial. 5 y 6 de Noviembre de 2020 Facultade de C.C. Empresariais e Turismo Campus de Ourense Universidade de Vigo

  5. Accessibility of tourism websites: the level of countries’ commitment

    Universal Access in the Information Society, Vol. 19, Núm. 2, pp. 331-346

  6. Adolfo J. Domínguez Monedero (ed.), Politics, Territory and Identity in Ancient Epirus (=Diabaseis 8), Venecia, Edizioni ETS, 2018, 338 pp. [ISBN: 978-884675415-8]

    Gerión, Vol. 38, Núm. 1, pp. 345-348

  7. Advances in Tourism, Technology and Smart Systems, Proceedings of ICOTTS 2019

    Springer Nature Singapore

  8. Advancing food security through agroecological technologies: The implementation of the biointensive method in the dry corridor of Nicaragua

    Sustainability (Switzerland), Vol. 12, Núm. 3

  9. Advantages of techniques to fortify food products with the benefits of fish oil

    Food Research International, Vol. 137

  10. Agriculture waste valorisation as a source of antioxidant phenolic compounds within a circular and sustainable bioeconomy

    Food and Function, Vol. 11, Núm. 6, pp. 4853-4877

  11. Amaia Goñi Zabalegui, Género y sociedad en el Egipto romano. Una mirada desde las cartas de mujeres (=Deméter 10), Oviedo, Ediciones de la Universidad de Oviedo–Ediciones Trabe S.L., 2018, 360 pp. [ISBN: 978-84-16343-77-5]

    Gerión, Vol. 38, Núm. 1, pp. 382-384

  12. Anaerobic digestion of bean straw applying a fungal pre-treatment and using cow manure as co-substrate

    Environmental Technology (United Kingdom), Vol. 41, Núm. 22, pp. 2863-2874

  13. Analysis of the Western Late-Roman Cemetery of O Areal: Example of an Atlantic Coastal Funerary Site in the Harbour of Vigo (Spain)

    Journal of Maritime Archaeology, Vol. 15, Núm. 4, pp. 393-414

  14. Antibacterial use of macroalgae compounds against foodborne pathogens

    Antibiotics, Vol. 9, Núm. 10, pp. 1-41

  15. Análise confirmatória à preferência nos Hostels na cidade do Porto, em Portugal

    Investigaciones Turísticas, Núm. 19, pp. 104-120

  16. Análisis de los procesos de formación y distribución espacial en los niveles OC1 y OC2

    El poblamiento humano del NW peninsular durante el Paleolítico Antiguo: un yacimiento Achelense de finales del Pleistocento Medio en Arbo (Pontevedra) (Servizo de Publicacións), pp. 169-216

  17. Application of novel techniques for monitoring quality changes in meat and fish products during traditional processing processes: Reconciling novelty and tradition

    Processes, Vol. 8, Núm. 8

  18. Application of rank annihilation factor analysis for antibacterial drugs determination by means of ph gradual change-uv spectral data

    Antibiotics, Vol. 9, Núm. 7, pp. 1-18

  19. Aprender, pensar, actuar: el uso de las herramientas críticas en el aula de humanidades

    Memòries del Programa de Xarxes-I3CE de qualitat, innovació i investigació en docència universitària: Convocatòria 2019-20 (Instituto de Ciencias de la Educación), pp. 1131-1145

  20. Arqueología de los paisajes fluviales: Ocupación, comunicación y explotación

    Dykinson