Departamento
Bioloxía funcional e ciencias da saúde
Publicacións (31) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2005
-
Actions of 17β-estradiol on carbohydrate metabolism in liver, gills, and brain of gilthead sea bream Sparus auratus during acclimation to different salinities
Marine Biology, Vol. 146, Núm. 3, pp. 607-617
-
Actions of growth hormone on carbohydrate metabolism and osmoregulation of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
General and Comparative Endocrinology, Vol. 141, Núm. 3, pp. 214-225
-
Antimicrobial activity of nisin adsorbed to surfaces commonly used in the food industry
Journal of Food Protection, Vol. 68, Núm. 5, pp. 1012-1019
-
Calidad microbiológica de un producto intermedio en conservas de pescado: lomos de atún cocidos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 362, pp. 114-121
-
Daily and seasonal variations in haematological and blood biochemical parameters in the tench, Tinca tinca Linnaeus, 1758
Aquaculture Research, Vol. 36, Núm. 12, pp. 1185-1196
-
Efecto de la manipulación en la calidad microbiológica de filetes de pescado azul fresco
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 363, pp. 127-131
-
Efectos de una dieta inmunoestimuladora y de la permanencia en temperatura constante sobre el metabolismo hepático de carbohidratos en dorada Sparus aurata L., 1758
Boletín. Instituto Español de Oceanografía, Vol. 21, Núm. 1, pp. 83-88
-
Effects of manganese on extracellular levels of dopamine in rat striatum: An analysis in vivo by brain microdialysis
Neurochemical Research, Vol. 30, Núm. 9, pp. 1147-1154
-
Effects of temperature on 2-[125I]-iodomelatonin binding to melatonin receptors in the neural retina of the frog Rana perezi
Journal of Pineal Research, Vol. 38, Núm. 3, pp. 176-181
-
Estudio de la efectividad de desinfectantes de amonio cuaternario y glutaraldehido frente a cepas de "Staphylococcus" de origen alimentario
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 361, pp. 35-42
-
Estudio descriptivo de la asistencia sanitaria en la unidad de fisioterapia del Hospital Comarcal de Monforte de Lemos (Lugo, España)
Fisioterapia, Vol. 27, Núm. 4, pp. 184-191
-
Evaluación de la eficacia de detergentes a base de amonio cuaternario frente a cepas de "Salmonella" y "E. coli" aisladas de alimentos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 364, pp. 114-122
-
Evaluación de la eficacia de detergentes a base de amonio cuaternario frente a cepas de microorganismos gram positivos de la industria alimentaria
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 362, pp. 94-103
-
Evaluación microbiológica de superficies, utensilios y manipuladores de alimentos en restaurantes y comedores colectivos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 364, pp. 68-75
-
GABA modulates day-night variation in melatonin levels in the cerebral ganglia of the damselfly Ischnura graellsii and the grasshopper Oedipoda caerulescens
Neuroscience Letters, Vol. 376, Núm. 2, pp. 111-115
-
Growth performance of gilthead sea bream Sparus aurata in different osmotic conditions: Implications for osmoregulation and energy metabolism
Aquaculture, Vol. 250, Núm. 3-4, pp. 849-861
-
In vitro reproduction of the turbellarian Urastoma cyprinae isolated from Mytilus galloprovincialis
Marine Biology, Vol. 147, Núm. 3, pp. 755-760
-
Incidencia de "Escherichia coli" y "Salmonella spp." en comidas preparadas sin tratamiento térmico procedentes de restaurantes y comedores colectivos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 365, pp. 63-67
-
Indoleamines and 5-methoxyindoles in trout pineal organ in vivo: Daily changes and influence of photoperiod
General and Comparative Endocrinology, Vol. 144, Núm. 1, pp. 67-77
-
Interactive effects of high stocking density and food deprivation on carbohydrate metabolism in several tissues of gilthead sea bream Sparus auratus
Journal of Experimental Zoology Part A: Comparative Experimental Biology, Vol. 303, Núm. 9, pp. 761-775